איזה הופעה טובה של זפלין יש ב-DVD? ראיתי שיש כמה הופעות DVD ללד זפלין מה היא הטובה ביותר לדעתכם?
G gboy1 New member 10/4/04 #1 איזה הופעה טובה של זפלין יש ב-DVD? ראיתי שיש כמה הופעות DVD ללד זפלין מה היא הטובה ביותר לדעתכם?
A AeroTom New member 10/4/04 #2 ה-DVD האחרון שיצא... שפשוט שמו הוא-לד זפלין ה-DVD... 2 דיסקים מלאים במיטב השירים והופועות נהדרות.
R RuStY RaStA New member 11/4/04 #4 בסביבות ה120 ש"ח... עם משלוח מאמאזון... אני חושבת שיש גם בארץ אבל חבל להתרוצץ זה עולה בדיוק כמו הזמנה מאמאזון עם המשלוח או אפילו יותר...
בסביבות ה120 ש"ח... עם משלוח מאמאזון... אני חושבת שיש גם בארץ אבל חבל להתרוצץ זה עולה בדיוק כמו הזמנה מאמאזון עם המשלוח או אפילו יותר...
A AeroTom New member 11/4/04 #7 ואם אתה מעוניין להזמין מהארץ יש אותו במחיר 137 ש"ח באתר ה-DVD הישראלי לייזר קלאב...
O oribr21 New member 12/4/04 #8 אני ראיתי בארץ ב 2 מקומות אני קניתי בכלי זמר בחדרה ב 150 שקל וראיתי גם בטוואר ראקורדס ב 199 שקל שווה לקנות די וי די ענק !!
אני ראיתי בארץ ב 2 מקומות אני קניתי בכלי זמר בחדרה ב 150 שקל וראיתי גם בטוואר ראקורדס ב 199 שקל שווה לקנות די וי די ענק !!