איזה הימורים ניתן לעשות בבגרות ...

firte

New member
איזה הימורים ניתן לעשות בבגרות ...

מה חייבים ללמוד אפשר בפרק הראשון ללמוד רק בית לאומי -בפרק השני ללמוד את שלושת הנושאים חוץ ממלחהע. ובפרק השלישי ללמוד רק מלחמה קרה., זה הימור מסוכן?

SMOLANIT1

New member
סכנת מוות....../images/Emo129.gif

בפרק הראשון מאוד מסוכן ללמוד רק נושא אחד! בכלל בשנים האחרונות המגמה בבגרויות היא לשלב בשאלה אחת 2 נושאים שלא קשורים אחד לשני. יכול להיות גם שישאלו פעמיים על אותו נושא. בפרק השני זה עוד יותר מסוכן! כאן אתה בוחר 2 שאלות ולא אחת, מה גם שאני יכולה להעיד שבמתכונת שהייתה לי היו 2 שאלות על מלחמת העולם השנייה ושתיהן היו משולבות עם השואה!!! (היו 3 שאלות עם השואה מתוך 4) אז בפרק השני אתה חייב ללמוד הכל... בפרק השלישי הייתי מציעה לך ללמוד 2 נושאים מתוך 3 ולא 1 מתוך 3... עדיין יש זמן, תלמד כמה שיותר.

firte

New member
אני אסביר את עצמי ותראי שאפשר להמר

בחלק הראשון אני לומדת בית לאומי -זאת שאלה שאי אפשר לשלב אותו עם שום דבר. בחלק השני אני לומדת הכול חוץ ממלחע השנייה,אי אפשר לשאול יותר משתי שאלות על המלחמה ובגלל זה אני יכולה לעשות את השתיים הנותרות שאין בהן על מלחהע בפרק השלישי אני מסכימה איתך. ככה אמרתי גם למגן שיכנעתי אותך?..........

h o n e y b e e

New member
אני אגיד לך!

היי
שמעי, למרות שאני בכיתה י´.. אני אגיד לך מה אני חושבת.. בפרק הראשון, דווקא בגלל שאי אפשר לשלב את השאלה עם אף נושא אז יש מצב גדול שפשוט יורידו אותה וישאלו אותך על כל השאלות אחרות שכן ניתן לשלב! הריי אף אחד לא הבטיח לך שהשאלה הזאת בטוח תהיה במבחן... נכון? בכל מקרה, אני ממליצה שתלמדי כמה שאת יכולה.. בהצלחה!

net4u1

New member
הימורים

המורה שלי אמרה לי ששאלה בטוחה במבחן : בחלק ראשון- יהודי פולין כקבוצת מיעוט, ופעילותם הציונית בתקופה שלישית- הגורמים למלחמת ששת הימים והתוצאות. אני לומדת בחלק ראשון- בית לאומי ויהודי פולין בחלק שני- שואה, ארה"ב, גרמניה נאצית חלק שלישי - מלחמת ששת הימים וקצת מלחמת העצמאות מקווה שיהיה טוב

למעלה