איזה *** !!! הלכה היציאה...

איזה *** !!! הלכה היציאה...

אוף!!! ברגעים כאלהכמעט בא לי לכתוב לכם שלא שווה להתגייס!! ברור שזה שטות אבל אני כל כך מתוסכל! בגלל הפיגוע ה***** (מותר לכתוב מילים כאלה בפורום?) הקפיצו את כולנו והנה הלכה לה החופשה המסכנה והמקומטת שלי. טוב נו, לפחות עכשיו נקבל רגילה... אוף!!! תודה רבה ליאסר שטירפד לי את החופשה, ולעם ישראל הלכה עוד שבת של שקט. מה יהיה במדינה הזאת תגידו לי? יוני

Casus Belli

New member
יוני, תאמין לי...

דבר ראשון שעשיתי כששמעתי שצה``ל בכוננות: חשבתי על צוות 6. תסתכל על חצי הכוס המלאה - אולי תהיה לכם חתיכת פעילות מבצעית (בסטייל צ`אק נוריס) בתקופה הקרובה. אבל במחשבה שנייה, תמיד יש לכם (24/7). אז... משתתף בצערך, וקח את הבאסה בסבבה, Casus

פחחחח, איזה פעילות....

ה``הקפצות חירום`` האלה, בהן מזמנים את כל חיילי היחידות המיוחדות לבסיסים, תומנות בחובן בדרך כלל תדריכים והכנות שלי שום דבר בפועל. אתם צריכים לזכור כמה שיקולים יש בדרך עד לביצוע פעולה. זה לא שברגע ששומעים ``BOOM`` בתל-אביב דורכים ת`נשק ויוצאים... זה קצת יותר מורכב. בכל מקרה תכתבו לי שיהיה לי דרך להעביר ת`בעאסה. נ.ב. עשו לי טובה אישית ואל תצאו לזרוק אבנים על מאפיות ומסגדים ברחובות תל-אביב. בסוף עוד ישלחו אותנו לטפל בזה, וזה יהיה ממש משפיל . חוץ מזה זה לא עוזר ולאף אחד, חוץ מלהסתה והתקשורת הפלסטינאית. יוני B-(

Casus Belli

New member
אבל בכל זאת...

לאור המצב (המתוח) הנוכחי, מי יודע...? אולי ה``מטבחון`` יבשל לכם משהו. דרך אגב, אתה יכול לאשר שפייסל חוסיני מת מסיבות טבעיות?

information

New member
אני מאשר.

אני הרופא של סיירת מטכ``ל, בדקתי אותו והוא היה מת כשבאנו לשמה...

למעלה