איזה הצגות אתם מעלים לקראת החג?

איזה הצגות אתם מעלים לקראת החג? ../images/Emo148.gif

או מופיעים איתן במהלכו? הצגות ע"פ נושאי החג וגם כאלה שלא ספרו לנו ומי מתכנן לראות הצגה במהלך החג? איזה? ואיפה?

אני מופיעה עם "מוכר הכובעים" אתמול והרגע

חזרתי מהופעה אחרונה להיום (היו 3). מחר מסיבה על הבוקר עם הורים וסיימתי לעונה. ביטלו לי מסיבה של יום ראשון בדקה האחרונה.אבל ההופעה הכי הכי הייתה שהתנדבתי באיזשהוא מקום (מנועה מלפרט) והעיניים של הילדים נצצו מהנאה ואושר. זהו, אני מ-ו-ת-ש-ת, והולכת להכין משלוחי מנות. אעלה תמונות בקרוב. פורים שמח ומבדח לכולם
.

shir300

New member
אני

כתבתי סיפור על מסכות אפריקאיות ויצרתי סדנה בעקבותיו. חזרתי עכשיו מההופעה השישית והאחרונה לחג זה, והיא היתה הכי מדהימה מכולן. הילדים היו מחופשים, הגן היה מחופש, הגננת מקסימה והאוירה חגיגית. גיליתי שאני יכולה לכתוב סיפורים די בקלות וגם לספר אותם. זו תגלית המשמעותית עבורי. גיליתי גם שאפשר לשווק אם מחליטים ולא מתעצלים ולא מתביישים. איזה כיף! המון סיפוק של בניה ועשייה. רוצה ללכת לראות אחרי החג את "סיפורים מקופלים" של גליה לוי גרד, ויש לי עוד כמה ברשימה... חג שמח

איזה כיף של צמיחה וגילוי!../images/Emo39.gif

נראה , כאילו, הסרת מסיכה , במקום לעטות אחת..... גם הכתיבה, גם השיווק וגם תחושת ההצלחה! כל הכבוד! שימשיך תמיד להיות מוצלח ומוצמח!

פורים שמח! ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אני בחודש האחרון החלטתי לגנוז אתההצגה הקבועה שלי לפורים של סיפור המגילה במסכות, ורצתי עם מופע מצחיק של סיפורי הרשלה, שבובה חמודה מככבת בו. כמו-כן יש לי גם הצגונת קצרה שהצגתי ואציג בארוע רב-משתתפים שאני אחת מהתחנות בו: "לאן נעלמה אוזן המן?", הצגה קצרצרה אך משופעת בבובות. כמובן גם היו סדנאות של בובות ומסכות
ובקיצור, היה לי חודש די מוטרף, לכן לא מצאתי זמן להיכנס לבקר כאן
אבל אני שמחה לחזור! שיהיה לכולם פורים שמח ומבדח!!!

הי מספרת יקרה שלנו

גם אנחנו שמחים שחזרת אלינו
אני מקווה שהיה לך חודש עמוס אבל מועיל, טוב, מוצלח ומהנה למרות הלחץ. אם מותר לשאול כמובן, מדוע החלטת לגנוז את ההצגה הקבועה השנה? הבובה של הרשל'ה הרבה יותר מסתם חמודה!!!!!!!!!!!! לא הייתי כאן במהלך החג בגלל הצגות ולכן רק כרגע מגיב להודעתך ומוסר חג שמח בדיעבד ( ע"פ הודעתה של דבי חגיגות הפורים נמשכות משום מה במקומות מסויימים גם עד מוצאי שבת הקרובה אז אולי בכל זאת לא פיספסתי
) בשם כולנו אני אומר שמאוד היינו שמחים לראות את שפע הבובות המופיעות בהצגה: " לאן נעלמה אוזן המן
" למה היא קצרצרה? כמה זמן? איזה אירוע רב משתתפים היא השתתפה? האם יצרת אותה במיוחד למען האירוע הזה? והאם הופעת איתה בו רק פעם אחת? נראה לי ששאלתי מספיק שאלות להודעה אחת...

היי דודי היקר וכולם!

כמעט סיימתי לכתוב הרגע תגובה ארוכה ומפורטת של כל מה שעשיתי בפורים, ואיכשהו זה נמחק!!!!
אז אין לי כבר כוח לשכתב שוב את הכל, פשוט אצרף כמה תמונות מהצגת פורים הקצרצרה שלי "לאן נעלמה אוזן המן?" שהצגתי 4 פעמים בחגיגת פורים באוניברסיטה העברית בהר הצופים ומקווה שתסתפקו בזאת. עשיתי בנוסף לכך עוד כל מיני סדנאות וכו', אתם מוזמנים להיכנס לבלוג שלי ולראות תמונות:

ואחרונה חביבה לבינתיים

זה היה המן הרשע, שגזר על הקהל היהודי הקפאה של חיוכים ומחיאות כפיים
כמובן זה לא עזר לו... (אגב הרשע האולטימטיבי הזה משחק לפעמים כפרעה וגם כאנטיוכוס...)

למעלה