איזה הרכב הכי אהבתם?

Funky Giraffe

New member
איזה הרכב הכי אהבתם?

ראסטה קישקשתא? סוסיתא? אמורה? תנו את הדעת על תקופת המיקרופון למקסימום.... אני הכי אהבתי דווקא את השבט מתקופת הפריסטייל בעסק (השבט לשבת ולשלב את הידיים) שהיו עם מאג קספר ג'י טק וכו'

OceaND

New member
אגב בקשר למה שאהבת

מה שמצחיק זה שקספר חושב שלא אומרים את השם שלו... לירון אומר את השמות שלהם "קספר ג'י טק בלה בלה.." ואז קספר אומר אחרי זה "וקספר" כי הוא חשב שלא אמרו ת'שם שלו חח :)

Mיקי_

New member
אמורה

ומאד אהבתי גם את ראסטה קיקשתא, למרות שאדם לא מבין אותי ולא מוכן על לשמוע בכלל על ביצוע מחודש להורה 2001, זה אחד משירי השבט שאני הכי הכי אוהבת. שיר שלא יוצא לי מהראש כבר שנים... אמורה זה אדם ומיטל לבד אם אני זוכרת נכון... ואני אוהבת כל דבר שמיטל תורמת את הקול המדהים שלה אליו. היא עוד תהיה גדולה.. הרבה אחרי שהייפ ה"היפ-הופ" יתפוגג אני מאמינה שהיא תוכל להישאר פה כזמרת פרסט קלאס... וזה לא משהו שאני יכולה בכזאת נחרצות לומר על השבט כמכלול (לצערי). נראה לי שייג לחוכמה שתיקה ואני אסיים כאן... למרות שיש לי עוד הרבה מה לומר בנושא הזה.

טובא

New member
האמת שאני הכי אהבתי את

קוואנגו השילוב בין הקולות של סבא ג'ון וג'וטק(גיורא) היה ממש מטורף. ממש אהבתי דברים שלהם וגם את ראסטה קישקשטה-אבל מהתקופה המוקדמת שלהם יותר כש T-REX(תומר ברגר) היה חלק מהם

טובא

New member
חוחחח צודקת כרגיל אבל אני ינסה לדבר

עם החבר'ה ואולי אני יצליח להזיז משמרת....

Rapid נאור

New member
ללא ספק חייב להסכים עם רז...

ראסטה קישקשתא בתקופת תומר ברגר. בן אדם מלך.

למעלה