איזה התקפה

guy golan

New member
איזה התקפה

יש בפורום "אמא מחליפה" באתר של קשת חבל על הזמן כל אלו שמציגים את עצמם כתושבי יבניאל איז התץקפה על אורלי חבל על הזמן מסכנים הילדים שלה אם הם רואים את זה...

עכשיו באמת אני בהלם!!

התקפות כאלה לא ראיתי באף מקום! בפורום הזה הם היו נמחקים מזמן. אני זוכר מישהו כאן רשם לפני כמה ימים על הבלאגן ששורר במשפחת עומר-שטרית! לא האמנתי. רוב ההודעות בקשת הם ממשפחת שטרית והם ממש שונאים אותה http://www.keshet-tv.com/forum.aspx?ProgID=2035&IDf=132 חבל שהגיעו למצב הזה אולי אם אורלי היתה מבינה שצריך לחיות בשבילה ולא בשביל אחרים רמז-למה יש מטבח נקי ומטבח נסתר? אולי הכל ישתנה,חבל לפרק משפחה כזו מורחבת.

חומר למחשבה..

למה בעלה התגאה שהוא יושן בסלון לבד?? ומה הקטע של "בעלי פלסטלינה"? יש בפורום קשת מישהו ממשפחת שטרית רשם שהיא מתלבשת כמו ***** ומתנהגת ככה בגלל זה הם לא מדברים איתה כולל ההורים של בעלה והאחים שלו הם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים?

guy golan

New member
בטח שהם יודעים

אלה שכתבו בפורום קשת בטוח יודעים דברים שאנחנו לא יודעים לפי התגובות שלהם ההתנהגות של אורלי היא כזאת כבר הרבה זמן

שמת לה להודעה השניה?

"אני מתבישת שהיית חלק ממשפחת שטרית ואמן לא תחזרי" זה מה שהיא רשמה בפורום אחת ממשפחת שטרית. נראה לי באמת התגרשו. נראה לי שזה הולך להיות הסיפור הכי גדול של התכנית אימא מחליפה יכול להיות שגילו כאן דברים נסתרים? במיוחד אותם קרובים של בעלה?

בבקשה להפסיק עם השרשורים האלו.

אני לא רוצה למחוק וכאלה. מדובר בסך הכל תוכנית ובתקשורת המונית שאוהבת רכילות עסיסית. נא לא לקחת חלק בזה, שיהנו במה שהם אומרים. באמת לא צריך להעביר את הדברים משם לכאן. זה רק ספורט, רק תוכנית.
.

את כבר מחקת שרשור אחד

של אחד שטען שהוא מכיר את המשפחה שלהם והם בבלאגן עכשיו ועכשיו רואים מה קורה בפורום קשת! נראה לי שזה כן שייך לפורום התכנית-ההשלכות של התכנית אימא מחליפה!! ועובדה עד עכשיו אין תגובה של אף אחד מהילדים של המשפחה או מההורים! סימן שזה נכון מה שהיה וכל מה שרשום בפורום. מצטער לאכזב אותך.אך ברגע שהם הסכימו להחשף למצלמה הרכילות חלק מהענין--וכל מה שקרה אצלם זה לא מהיום למחר התכנית צולמה בקיץ וכנראה עברו ימים לא טובים על המשפחה הזו וזה שאת מוחקת את ההודעות- בקשר לתכנית יהיה לא במקום! כמובן אפשר למחוק הודעות פוגעות-כמו לזה יש מאהבת או לזו יש מאהבת. וזה דו מיני ושאר שטויות... והאמת אני רוצה לדעת עד כמה התכנית השפיעה עליהם! יש סיכוי לקבל את התגובה של אחד מהם?

אני לא מחקתי כלום.

אם יש משהו שלא מוצא חן בעינייך בנוגע לניהול שלנו אתה מוזמן לפנות לגורמים המתאימים. חוקי הפורום אוסרים על הוצאת דיבה על משתתפי התוכנית. הפורום לא נועד לשבת ולהמציא כל מיני דברים על המשתתפים. הם לא הגיבו כי כנראה שהם לא בעלי גישה לכאן, מה כל כך קשה להאמין

guy golan

New member
יש סיכוי

יש בפורום אנשים שמכירים חלק מהם אבל הם לא נכנסים

למעלה