איזה התרגשות

פוֹלי

New member
איזה התרגשות ../images/Emo13.gif

Hello, Just to let you know… Your “In Rainbows” discbox has now left w.a.s.t.e. in the UK You can expect delivery of your discbox in the following estimated times. UK 1-8 days Europe 1-14 days Rest of World 5-18 days Wherever possible (especially to customers in the USA), we’ve sent these by road and sea. December is a busy time of year for postal services globally, so please be patient. We thank you for your custom and hope you enjoy your discbox when you receive it. Best wishes. us @ w.a.s.t.e.​

Knives Out

New member
הרסתי לעצמי שיר אחד

כי אני חייב מתנה כלשהי מרדיוהד ליומולדת, ומכם אני צריך שתוותרו לי על חוסר הבגרות שגיליתי כאן, אבל הורדתי את הLeak ושמעתי את Last Flowers. וכאן אני אסתום.

dresner

New member
נחמד מצדם

גם אני קיבלתי את האימייל הזה, אבל איפשהו בנבכי לבי ציפיתי לקום היום בבוקר ולמצוא את החבילה הזאת מונחת לה על סף הדלת של ביתי...אוף, וההמתנה נמשכת....

אזירפאל

New member
יש עוד מישהו שהזמין ולא קיבל את האימייל הזה?

מה אתם אומרים, לשלוח מייל ל-WASTE?

אזירפאל

New member
לא שם... ../images/Emo10.gif

גם את האישור של ההזמנה קיבלתי רק אחרי ששלחתי מייל ל-WASTE. מה אתם חושבים, שאעשה את זה גם הפעם או שזה לא ממש משנה?

juventina

New member
מתי הזמנת?

הבנתי שמי שהזמין יותר מאוחר מקבל גם יותר מאוחר. בכל מקרה, זאת התשובה שמקבלים מ-WASTE אם שולחים להם מייל בנוגע לענין הזה (מישהו פרסם את זה באטאיז) : Discbox customers: "In Rainbows" discbox orders, up to order number WAS5953269, have now left w.a.s.t.e. in the UK. They have been sent using a secure courier service - we do not have tracking numbers at this point. WE CAN NO LONGER CANCEL THESE ORDERS OR MAKE ADDRESS CHANGES נו מתי הוא יגיע כבר אני משתגעת$#!$#^$%^&%&%^%#@@^*& (לא, לא הקשבתי לדיסק 2 עדיין...אני חזקה....
)

אזירפאל

New member
שלחתי וקיבלתי את התשובה הזאת...

מספר ההזמנה שלי הוא WAS5895665, כך שאני בסדר, נכון? אני עדיין לא שמעתי את דיסק 2, ומ-1 אני מכיר רק ארבעה שירים...

Eladola

New member
אתה בנאדם חזק

כבר שמעתי הכל אז אני לא אהרוס עם רמיזות ... ברגע שקיבלתי את המייל והבנתי שהדיסקבוקס לא יגיע ב3 לדצמבר כבר לא יכולתי להחזיקאת עצמי .....

אזירפאל

New member
כן, גם אני כבר די משתגע...

אבל אני מאמין שזה יהיה שווה את זה ברגע שאני אאזין לאלבום במלואו, כמו שצריך.

../images/Emo207.gif

וואו, תשמעו איזה יופי- http://www.musicrefinery.com/doveman-airbag-radiohead-cover/ וגם יש שם כזה משהו מגניב שהתעסקתי איתו איזה 3 דק'
(כן, משעמם לי
)

למעלה