איזה זיהום!!

lliioorr6

New member
איזה זיהום!!

יום שישי שבת ראשון היה פשוט מתנה מאלוהים, כיף לא נורמאלי, בשבת היום כמו שכולכם ראיתם גלים שגם אני פחדתי לגלוש בחלקם, יום ראשון באתי לת"א עד שעה 2 היה גלים באמת לפנים אבל הזיהום שם היה פשוט בצורה בלתי נסבלת, כל המים ואני לא מגזים מלאים בחרא הכל! לא פה ושם חרצף , הכל!! כשחותרים נכנס בין האצבעות קונדומים תחבושות הגיניות טמפונים ואני ממש לא צוחק !!!!ואין שום אזהרות על איסור שחייה! והמים עם קצף של שילשולים ושתן! חזרתי הבייתה עם כאבי ראש וכאבי בטן וסחרחורות, עכשיו גם יש לי שילשולים והקאות,(ולא בלעתי טיפה של מים). מישהו פה יודע אם אפשר לפנות לאן שהו, כי זה פשוט בלתי נסבל, לאף אחד אין זכות לזהם לנו את הים!!ולמנוע ממנו להכנס.

אFרת

New member
ביום שזה התחיל הייתי בים...

יום אח"כ כאבה לי הבטן כל היום :S

lliioorr6

New member
ומה עושים עם זה?

מה זה השטויות האלה?בגלל שאיזה אידיוט רוצה לחסוף כסף אני צריך להיות חולה? זה לא הגיוני המצב הזה, צריך לשרוף את הבית של הבן אדם שאישר את הזרמת הזבל הזה לים.

lliioorr6

New member
ומה עושים עם זה?

יושבים בחיבוק ידיים? מה זה השטויות האלה?בגלל שאיזה אידיוט רוצה לחסוך כסף אני צריך להיות חולה? זה לא הגיוני המצב הזה, צריך לשרוף את הבית של הבן אדם שאישר את הזרמת הזבל הזה לים.

lliioorr6

New member
תודה אודלינה...

אם צריך לשרוף איזה בית או מפעל תקראו לי , אני כבר אבוא עם כל החברה.

maorubin

New member
אני אתן רמז מי זה

י"ור איכות הסביבה... לא יודע איך קוראים לו וגם לא אכפת לי... אבל יש היתרים של המשרד לאיכות הסביבה -אגף ים וחופים להזרים כמויות ענקיות של חרא וזבל וגועל נפש לים מידי שנה... זה מפורסם איפושהוא באינטרנט.... לי אין את הקישור... אולי לאודליה יש... תראה... תקרא... ותהיה המום ממה שמזרימים לך לים

maorubin

New member
יאלה בלגאן!

אולי השנה במקום לדבר הרבה בלי לעשות הרבה נעשה יותר מאשר לדבר? (משפט מסתבך... מקווה שהבנתם.. חח) מי שיודע על ארגוני הפגנות וכאלה שיודיע.... ושכמה שיותר אנשים ינסו להגיע

אודלינה

New member
אני בקשר עם צלול..

ואני אודיע אם תהיה בקרוב.. אוריאן אומר שמתבשל משהו נגד המרינה בת"א. אני חייבת לציין שהפגנה אחרונה שהייתי בה (בנובמבר) הצליחה! בית המשפט לא נתן למפעל מילובן להזרים את זה http://communabuilder.tapuz.co.il/usersfolders/yamnaki/images/2701200684520.jpg לים. זה היה נגד היתר של הועדה הזו.

maorubin

New member
רק דבר אחד קטן

לא לפתוח מליון שירשורים על זה... אם אני אראה יותר מידי בלגאנים בעניין אני אמחק הודעות (דבר שאני שונא לעשות....) אודליה... זה על אחריותך... היות ואת הכי מבינה והכי מעורבת בעניין... על אחריותך לפתוח שרשור אחד בשבוע..... עם כותרת קבועה שאת תחליטי עליה... ושכולם ישרשרו לשם את כל הרעיונות/ טענות/ מענות שלהם בקשר לזיהום הים והחופים.... בהצלחה לכולם

אודלינה

New member
סבבה..

והנה תגובה מעניינת שראיתי: "עדיף לעשות משהו שיזעזע את בעלי הממון ואז העניינים יתחילו לזוז, רוצים דוגמא? לשלוח מכתב להסתדרות המלונאים ולהתאחדות סוכני הנסיעות שאומר שאנחנו נפרסם בכל פורום תיירותי אפשרי שהים מזוהם וזה יפגע בתיירות הנכנסת. פשוט פאתטי לראות את כל המלונות האלה סטייל ריביירה, אבל המים מלאים בג'יפה שקיות בקבוקים וכו'. רוצים עוד דוגמא? ממשלת ישראל זוחלת כל שנה על ארבע אצל יהודי ארה"ב המיליונרים כדי לקבל תרומות. אפשר לשלוח גם לארגונים האלה מכתבים בנושא ולבקש שידרשו כתנאי לתרומות שהרשלנות הזאת תיפסק. צריך לחבור יחד עם עמותת צלול ולהחתים עצומות ברחוב ובאינטרנט. לא לשתוק." אז אני בקשר עם אוריאן שבקשר עם צלול שבקשר איתי ומשהו מתבשל חחח וזהו... אני חושבת שפעם בשבוע זה יותר מדיי, כי לא תמיד יש איזה עדכון, וזה יציף. אבל אם כבר, כדאי לכם לשמור את האתר (טוב נו.. בלוג) שפתחתי במועדפים ומדי פעם להכנס, יש גם מפת מצב החופים של משרד הבריאות שמתעדכנת פעם ביום.

lliioorr6

New member
אני יבוא לכל דבר, בייחוד אם

בייחוד אם זה כולל לשרוף ולשבור דברים, (גם אם זה הפגנות ליפי נפש אני יבוא).

guy65

New member
אבא שלי

אבא שלי עובד שם במשרד לאיכות הסביבה מחוז תל אביב אני ידבר איתו שיעשה כל מה שהוא יכול..(יש לו השפעה דיי גדולה על מה שקורה..) בתקווה שזה יצליח =)

maorubin

New member
אוווווו

יש לנו קומבינות בפורום.... חחחחחחחחחחח מחכה לעידכונים עם העניין הזה...

Ben Dor

New member
גמני ככה ליאור....

יום שבת גמני הייתי בים בת"א... ואתמול חזרתי מוקדם מהבצפר כי התחלתי להקיא ועכשיו אני בבית...אני כולי חולה מתה =\ אנלא יודעת אם זה ממש קשור.. כי אמרו לי שיש עכשיו איזה וירוס...=\ נווו יהיה טוב

למעלה