איזה זמרים מזמזמים לכם בראש

איזה זמרים מזמזמים לכם בראש ../images/Emo11.gif

ביחרו 3 יוצרים, זמרים להקות זמרות וכדומה שכרגע בימים אלו אתם הכי מזמזמים את השירים שלהם שאתם הולכים ככה ברחוב ויש לכם זמן לשיר ,,,בשקט לא בMP3 אני מתכוון ככה בראש, אפילו במקלחת,,,, ביחרו 3 ספרו לי/לנו על זה מעניין

Hosh17

New member
....

אביב גפן מוניקה סקס (אחרי הופעה בזאפה לפני שבוע יצאתי מושפעת קשות) אליוט סמית' הגאון וגם שלום חנוך הרבה

קרן פלס אירה כורם ומירי מסיקה../images/Emo4.gif

אבל חוץ מהן אז גם אביב גפן רוקפור ומטאליקה....הם בד"כ מתנגנים לי בראש נונסטופ...פינק פלויד בתת מודע אבל לא בראש

../images/Emo36.gif עכשיו אני ../images/Emo26.gif

1) אביב גפן-עדיין 2) גבריאל בלחסן -החדש שלו בשדות 3) קרן פלס, -פשוט מרגש,,,,ןומזכיר לי דברים מהחיים ,,,

מעיין51

New member
אממ.. בזמן האחרון..

פינק פלויד -הרבה אביב גפן וקצת שלום חנוך...

moriboy66

New member
Lucky Jim האלבום השני (נראה לי)

האלבום של שון לנון האלבום marvin של Frente החדש של AIR מדהים אגב! אוסף שנקרא relax are you awake שיש שם כל מני שירים ונעימות ואופרה.. אני לא חושב שזה אוסף רישמי... מצאתי את זה באימיול ולא היה ממש איכפת לי .. גמ חיפשתי מוזיקה חדשה ו oraginal versions שזה אוסף של שירים ממש עצובים כל זה עווד כמה שירים בודדים שמצאתי לנכון נמצאים בדיסק אחד שעשיתי לעצמי ולא יוצא כבר יותר משבועיים מהנגן אני יודע שאמרת לא לתת אמפי שלושים אבל זה הפסקול של חיי כרגע.. אני לא שומע כלום חוצמזה..ימים שלמים.

jenngirl

New member
המ../images/Emo82.gif

אביב גפן...כל מיני,אני נזכרת מידיי פעם. מוניקה סקס,בשבועיים האחרונים בעיקר "דם". גאנז-Estranged...[מזכיר לי את שנה שעברה בתקופה הזו,פברואר-אפריל].

למעלה