איזה חברות לקים טובות

laei49

New member
איזה חברות לקים טובות

יש בפארמים?שיהיה לק עד 40 ולק שקוף כדי שיבריק

trilliane

Well-known member
מנהל
הציפורניים טבעיות אבל עם לק עליהן, אכן

laei49

New member
זה פרנץ' עבה?

אם זה פרנץ' , הצבע נורא בהיר יחסית וזה יותר יפה ממה שאני עושה לפעמים

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לקים לבנים אטומים במיוחד לפרנצ'ים, לא בעיה

למשל על הלק הלבן "פיגמנט צחור" של בוקי סטייל שקניתי (לחותמות) כתוב שהוא מיועד לפרנץ', קישוטים וחותמות. כמו כן ייתכן גם שהתמונה הנ"ל עברה עיבוד תמונה בתכנה גרפית כלשהי. כך או כך, אלה לא ציפורניים נקיות בלי כלום, זה בולט לעין.

laei49

New member
אני עושה פרנץ' אצל מישהי

אין לי מושג אם היא משתמשת בלק מיוחד לפרנץ'.
את יודעת במה הן משתמשות בדרך כלל?

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי מושג, מעולם לא עשו לי מניקור

אני משייפת ומורחת לק לעצמי ובכל מקרה לא חובבת פרנץ' קלאסי...

trilliane

Well-known member
מנהל
השתמשתי בו במשך כמה חודשים

אין לי מושג איך הוא כמחזק כי הציפורניים שלי מעולם לא היו חלשות ואני לא מגדלת מעבר למילימטר-שניים אז הן לא בסכנת שבירה בלאו הכי. הוא מתיימר להאריך את הציפורן ולשפר את הגדילה, לא הבחנתי בכך. לא שהאמנתי לפרסום מלכתחילה, פשוט קיוויתי שאולי הוא יעזור לי מבחינת פיצולים, לא עזר. אחרי חצי בקבוק הוא התחיל להסמיך (כדרכם של לקים המתייבשים מהר) ובדיוק מישהי המליצה על המחזק הכחול של סאלי הנסן שכן אמור להיות נגד פיצולים, אז עברתי אליו. גם הוא לא עוזר נגד פיצולים...

אבל שניהם לא רעים בתור בסיס לטעמי והלקים מחזיקים לי עליהם לא רע, יחסית, אז שיהיה. החיסרון הוא בעיקר המחיר הלא זול – בפארמים כ-60 ש"ח (אחרי הנחה 25% שיש כמעט תמיד) וגם באיביי המחירים שראיתי היו 50+ אחרי משלוח אז לא ראיתי טעם להזמין.

iefrat

New member
יש כמה אבל מציעה להקפיד לשים בסיס

לחיזוק/הגנה/מניעת הצהבה מהפיגמנט של הלק.
CHIC - קשת גוונים מאה, תמורה מלאה לאגרה - אבל לא בפארם אלא בבאזרים וחנויות אחרות יעלו 10-12.
LIFE - יש כמה הברקות בגוונים, המברשת מוצלחת בבקבוקים בעלי הפקק השחור, כשיש 1+1 או מבצע 10 שקלים אני קונה
קרליין - קשת גוונים לא גדולה, אך מברשת עבה ונהדרת בעיני, עמידות טובה - במבצעיםם 14 עד 16 שקלים מומלץ.
ORLY - מעולים שבמעולים - גוונים קצת בעייתי כי לא בכל סניף ניתן למצוא - אבל יש להם לקים מאוד יפים - 25 שקלים.
וזה ממשיך...
במכוני יופי המחיר כבר עולה ל 50-65 תוצרת חוץ

לגבי טופ מבריק - לא התנסיתי בחברות האלה אלא בלקה - מעולה על הלקים שלהם, פחות על אחרים.
WOW - עלה 12 שקלים, מאוד נחמד.
ברשת -
40 שקלים , בארץ פי 2 או 3 - סשה ויט - עלי לא מוצלח על אחרות - מאוד אוהבות
.POSHE - בעיני מעולה, הסמיך באמצע אז דיללתי מעט.
עכשיו אני עם ESSIE - GOOD TO GO מעולה!!!! - 60 שקלים - נפלא, מתיבש מהר, ברק מהמם עמידות מעולה ללק (מופיע בפוסט שלי על ההשקה של אססי) מניחה שאפשר למצוא אותו ברשת בפחות

trilliane

Well-known member
מנהל
מסכימה עם רוב ההמלצות ומוסיפה

לייף – אני דווקא לא מאוהבת המברשת הרחבה ולכן מעדיפה לקנות את הגוון המקביל של ג'ייד (שכידוע מייצרים ללייף) אם הם במבצע (גם מברשת נוחה יותר וגם בקבוק של 13 מ"ל ולא 10). אבל למען האמת לא מתלהבת במיוחד מהלקים שלהם (הם בסדר גמור, אבל לא מהאהובים עליי).

קרליין – לא אוהבת את הבקבוקים החדשים שלהם, הפקק לא נוח בעיניי (וגם אם מורידים את המכסה ונשארים עם המכסה הפנימי זה עדיין לא נוח במיוחד לטעמי) וגם להם יש מברשת רחבה שאני לא אוהבת. מכיוון ששיק מייצרים להם את הגוונים אני אעדיף גוון מקביל של שיק (מחיר זול יותר, כמות גדולה יותר ומברשת נוחה יותר).

אורלי – אהובתי...
בקבוקים בגודל מפנק (18 מ"ל), מברשת נוחה והפורמולה לרוב מצוינת (אם כי לא תמיד, גם להם יש נפילות). המגוון שמגיע לארץ אכן מאכזב לא פעם... וחלק מסניפי סופרפארם לא מחזיקים כלל
(בניו פארם אין). באפריל אפשר למצוא לפעמים קצת יותר, אבל בגדול אלה אותן קולקציות וזה בעיקר תלוי מה נשאר איפה.

סאלי הנסן – חברה מעולה; לצערי הסדרות שמגיעות לישראל מאכזבות למדי במבחר הגוונים וגם המחיר יקר. אבל המחזקים שלהם נחשבים לטובים מאוד (מניסיון אישי אין לי תלונות).

פופה – 20 ש"ח (במבצע!) ל-5 מ"ל זה יקר מאוד בעיניי ולטעמי לא שווה את המחיר. קניתי פעם אחת שני בקבוקים כי הגוונים היו מיוחדים אבל אכזבו אותי מאוד על הציפורניים ולא נראו יפים כמו בבקבוק. לא מתקרבת אליהם מאז.

לוריאל – חברה טובה, אבל אני לא יודעת איך הלקים שלהם כיום. בסופרפארם עברו לבקבוקים צרים וארוכים של 5 מ"ל שנמכרים ב-20 ש"ח (שוב, מבצע) ואין לי מושג אם הם מוצלחים או נוחים, אבל המחיר הלא זול לכמות הקטנה מרתיע אותי (ולא ראיתי איזה גוון מיוחד שיגרום לי לרצות לקנות).

רבלון – חברה ותיקה וטובה, בקבוק קלאסי שלא השתנה כבר שנים, מברשת סבבה. המבחר בארץ לא גדול, אבל אם מוצאים גוון מוצלח זה כדאי. המחיר במבצעים בשנה האחרונה נע מ-20 ש"ח וירד אפילו עד 12.5 פעם אחת...

אם כבר הוזכרו WOW, הלקים שלהם נחמדים מאוד ועולים רק 8 ש"ח. לדעתי מצדיקים את מחירם.

לגימור כדאי להשתמש במייבש שגם מייבש וגם מעניק ברק. בסופרפארם מוכרים את המייבש של בוקי סטייל ב-20 ש"ח. הוא בסדר, אבל יש מהירים ומבריקים ממנו במחיר זול יותר. ב-WOW מוכרים את המייבשים שלהם שנחשבים לטובים (לא ניסיתי) וגם את המייבש של לה-שה (16 ש"ח) שאני מרוצה ממנו. פושה טוב אבל יקר מדי לטעמי. על סש ויט יש לא מעט תלונות שהוא מכווץ את הלק. כרגע גם אני עם אסי (אגב, בתעתיק לעברית לא מכפילים אותיות בעיקרון) והוא סבבה, אבל לא הייתי משלמת עליו 60 ש"ח (לא הייתי משלמת על אף מייבש 60 ש"ח כשיש מייבשים שעושים את העבודה במחיר זול בהרבה). הזמנתי אותו מאיביי עם גימור המאט (של אסי) ושניהם יחד עלו לי $18 כולל משלוח (כ-35 ש"ח לאחד).

iefrat

New member
לא נותר אלא להוסיף:

1. מהנציגות הראשית העבירו כ"אססי", מכבדת זאת.
2. לפעמים כיף לקבל את השקית ביד ומייד :)

trilliane

Well-known member
מנהל
1. חבל... אבל לא מפתיע

נו טוב, אחרי "לה צ'ט"...
זה בקטנה.

2. לא לפעמים, תמיד!
אבל לשלם כפול פחות כיף...
(לו היה לי הרבה כסף לא הייתי דופקת חשבון, אבל גם כך חשבון הבנק שלי לא מודה לי על התמכרותי הנושנה-חדשה ללקים...)

למעלה