איזה חג אכי אהוב אליכם ולמה?

p019

New member
איזה חג אכי אהוב אליכם ולמה?

לכבוד עונת החגים המתקרבת לסיומה, האם יש חג שאתם אוהבים יותר מאחרים? אני בעקרון אוהבת את החגיגיות של החגים. לרוב יש תחושה יותר קלה באוויר. אנשים מתעסקים עם משהו קצת שונה מאשר עבודה/ משפחה/ ילדים וחוזר חלילה. אם כי אין חג אהוב עלי בצורה מובהקת יותר מחגים אחרים. דרך הגב - שמת לב שתקופת החגים נופלת על העונה הכי נעימה בשנה מבחינת מזג האוויר. גם פסח ושבועות הם כאלה.

Xylophone

New member
החג האהוב עליי

חנוכה! בגלל שחורף! וקר! העונה הכי נעימה בשנה? לא שמתי לב. ממש חם בחודש האחרון. העונה הכי נעימה ונסבלת בשנה היא כנראה חורף
את החגים האלה- ראש השנה, יום כיפור סוכות אני ממש שונאת בגלל שכול השכנים והילדים שלהם בבית כול היום ועושים רעש. חוץ מזה חם, רועש, החנויות מפוצצות באנשים וכולם צועקים כול היום. אני כבר לא יכולה לחכות שהחגים האלה יגמרו. עוד שעתיים כולם יתעוררו ושוב היו צעקות
נשאר לי רק עוד יום לסבול ואז כולם יחזרו לעבודה גם בפסח היה נורא נורא חם וגם בפורים וגם בשבועות וכולם היו בבית גם אי אפשר לצאת החוצה לטייל כי הרחובות מפוצצים באנשים וילדים קטנים מעצבנים ובחנוכה קר וכול החלונות סגורים ואני לא שומעת את היצורים. והיצורים גם לא זוחלים החוצה יותר מדי כי הם פוחדים מהקור אז אפשר ללבוש מעיל ארוך ולהסתובב בכיף

wingate

New member
החג החביב

שבועות. וכי למה? כי פעם הייתי צמחונית (תשע שנים) ושבועות היה החג המוצלח ביותר קולינרית. אבל בסופו של דבר החג הכי מוצלח הוא החג שמקנה הכי הרבה ימי חופשה, ולכן זה משתנה כל שנה. אני, למשל, נורא מרוצה מסוכות השנה.

כולם?

אני אוהבת את החגים, ולא רק בגלל החופש. יש אווירה מיוחדת סביב החגים. אני מזמזמת שירי חגים שרובנו לא זוכים ממש לשיר אחרי תקופת בית הספר ומאחלת חג שמח. זה זמן מיוחד, אם אנחנו מתייחסים אליו בהתאם.

queen helen

New member
החג השנוא הפך לאהוב

תמיד שנאתי את חנוכה עד לתקופת המעונות באוניברסיטה, שכמעט כל ערב דירה אחרת היתה מזמינה אותנו לארוחה, או פיצה וכמובן גיטרה והרבה בירות. מאז עזבתי את המעונות וההצלחה מעולם לא שוחזרה. חבל...

מקמיקא

New member
מה שאני אוהב בחגים

זה דווקא הקרבה המשפחתית. החגים זה הזמן שבו המשפחה נפגשת, יושבת לאכול, מתעדכנת, צוחקת, ולי יש אחלה משפחה, ואני נורא שמח לראות את כולם בחגים. וזאת הסיבה שאני הכי אוהב את פסח: פסח זה החג היחיד שבו אנחנו תמיד תמיד תמיד יושבים לארוחה גדולה (גם ראש השנה, אבל זה פחות נחמד משום מה). יש לי המון זכרונות טובים מפסח, וכשגרתי בחו"ל, פסח היה תמיד חג הדיכי שלי, כי רציתי להיות בבית עם המשפחה. אבל מסיבה לא ברורה, אני מאוד מאוד אוהב גם את חנוכה. אולי זה בגלל הסופגניות, או בגלל החורף כמו שאמרו

star2o

New member
החג האהוב

עלי הוא פסח כי עונת החורף הסתיימה ויש משהו אופטימי באוויר, ותחילת קיץ, ואווירת טיולים וחופשה , וגם את טו" בשבט...אני אוהבת כי זה בחודש שנולדתי בו, פברואר, וגם מאותה הסיבה שהחורף עומד להסתיים, והאביב בפתח.

snoopytush

New member
כמו שאמרתם תלוי איך מתייחסים

אנחנו לא ממש משפחה שחוגגת חגים... ולי באופן אישי אין סבלנות להכנות מרובות כמו סוכות או פסח (ניקיון.. ) אז פורים לדעתי עונה על הקריטריונים. צריך רק להתחפש ולשמוח וההשקעה תלויה בבנאדם חוץ מזה מגניב שכולם נראים אחרת

למעלה