שלום! אני לומדת לבד לבגרות ב5 יח"ל, ועברתי על כל החומר ולמדתי. ויותר מידי אנשים כבר אמרו לי שכדאי לי להוריד חומר לעצמי(בגלל הבחירה) בלימוד היותר אינטנסיבי מעכשיו. איזה חומר מומלץ להוריד? המון תודה
אני יודעת שמוסבר אבל אני באמת לא מבינה.... לא מבינה איך בדיוק מתחלקים כל הנושאים? ומה ההבדל בין 3 ל5 יח'? האם מתוך כל החבלית (שזה-ארה"ב, ארה"ב הבתר תעשייית, ומערב אירו'?) אני צריכה ללמוד רק 1 גם אם אני עושה 5 יח'(-ז"א עוד שאלון של נושאית וחבלית, או שאני טועה?)? לפני שראיתי את ההודעות הייתי מבולבלת ועכשיו עוד יותר (בקשר למבנה של הבגרות הזאת). בבקשה... תוכלו לחזור על זה שוב בשבילי במילים הכי ברורות?
א. חבלית נושאית- 5 שאלות מתוך 27. (2 יחידות) ב.במיקוד מופיעים 3 פרקים לכל נושא. לכל פרק תופיע שאלה. כלומר את יכולה ללמוד 4 נושאים ויהיו לך 12 שאלות לבחירה. למשל: ארה"ב, עולם מתפתח ועירונית ומכלכלית לבחור אחד הנושאים. ג. א"י+מזה"ת יש לענות על 4 שאלות. ד. אנסין. את יכולה לגשת כעת 2 יחידות ובחורף 3 יחידות (או ההיפך). בתנאי שאת תלמידת אקסטרני. חומרים כפי שהצעתי לך ברשת המורים לג"ג
את בוחרת מה שאת רוצה ב 2 יחידות ! 2 כללים צריכים להנחות אותך: 1. בבחינה את עונה רק על 5 שאלות ממממממככככלללללללל הנושאים.מתוך 27 שאלות ! 2. אסור לענות על יותר משתי שאלות מכל נושא. אם את בוחרת את מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת זה מכסה 2 יחידות לימוד של חבלית ונושאית.