איזה חוצפה יש לאנשים!

איזה חוצפה יש לאנשים!../images/Emo46.gif

אתמול חניתי ברחוב משולה וחסמתי חניה של מישהו שאני מכיר שמסכים שאני יעשה את זה...לא ממש חסמתי אותו אבל זה מפריע למעבר.. כשיצאתי ממנו אני רואה את השמשות מקושקשות והיה רשום בהם: "כאן לא חניה!" ומלא קישקושים בטוש שחור עבה!!! נתקלתם פעם בדבר כזה?? מה אני אמור לעשות (חוץ מלנקות את זה...שאת זה כבר עשיתי)?? מה תלונה במשטרה תעשה בנדון?? יש מצב שנאי יכול להוציא הוכחה שהשכנים שלו עשו את זה...

isra533

New member
לא ברורה הטענה שלך

עשית לא נכון ואף אחד חוץ מאותו אדם שאתה מכיר לא היה יכול לדעת שיש הסכם ביניכם, לכל אדם אחר הדבר נראה כמו חסימה חצופה מצדך. הטענה היחידה היא נגדך, להבא תשים פתק שיש שאתה מצטער על צורת החניה שלך וגם שאותו אדם הגר בבנין מסכים שתחסום אותו. אינני מצדיק את המעשה שנעשה לך, אבל בגלל שמקרים של חסימה קורים כל כך הרבה והדבר מעצבן מאד אפשר להבין את הרצון למחות על המעשה עצמו. אל תצפה שאנשים אחרים יהיו נביאים ויבינו שזה בסדר שאתה חוסם מישהו מתוך הסכם שיש לך איתו.

כנס

תמיד חונים שם זה במכון כושר וספינינג בתוך בית של מישהו ותמיד חונים שם והוא מסכים והשכנים יודעים את זה שהוא מסכים... כנראה יש סכסוך בין השכנים אז הם מענישים את מי שבא לעסק שלהם. ועוד יותר מרגיז שזה בכלל לא מפריע להם...זה לא אמור להפריע לאף אחד. ואם נגיד אני חוסם אותו בלי שהוא יסכים...מה זה קשור אליה בכלל??... מה החוק אומר לגבי זה?

NewUser4

New member
אין לך מה לעשות.

אין זה משנה אם עשית עבירה או לא, זה לא נותן לגיטימציה לאף אחד לקחת את החוק לידיים ולהשחיט רכוש של מישהו אחר. אבל, מכיוון שאינך יודע מי עשה את זה, אין לך מה לעשות בנדון. אתה לא יכול להאשים את כל השכנים, כי מדובר באדם אחר או שניים שעשו זאת, ושאר השכנים לא קשורים לעניין כלל כך שלא ניתן לתבוע אותם על הנזק. תלונה במשטרה לא תועיל. כנראה שעצם החנייה שלך שם אתה מפריע לעוד אנשים מלבד החסימה של הרכב של האדם שהסכים לכך. אם המקום לא מיועד לחנייה אין לך מה לחנות שם בכלל, תמצא מקום חנייה אחר. לא יקרה כלום אם תלך כמה מטרים ברגל.

אני יודע מי עשתה את זה

ואני יכול להביא הוכחה לזה. הצלחתי להוריד כמעט את הכל עם טינר. אבל עדיין ישאר קצת:'(

NewUser4

New member
אם היית צריך להחליף בעקבות זה

שמשה אזי ניתן לתבוע אותה על הנזק. סביר להניח שתקבל את רוב הסכום, אפילו שחנית במקום אסור. אם לא אז אתה פשוט יכול להגיש על כך תלונה במשטרה. זה שהם לא יעשו עם זה כלום זה משהו אחר, אבל תגיש תלונה על השחטת רכוש, מגיע לה.

אוקיי תודה

אולי אני באמת יגיש תלונה...זה כבר תלוי באבא שלי אם יהיו התפתחויות אני אעדכן...

למעלה