איזה חוצפה

12341234

New member
איזה חוצפה

אני מאחת הלהקות שלא עלו לגמר בבארבי . ורציתי להגיד שזה ממש חוצפה מה שקרה פה . כי השיפוט היה בסוף אך ורק של שופטים כי אנחנו היינו מקום ראשון בדירוגים ואנחנו בכלל קיבלנו רושם שזה היו ההצבעות באתר פליקס כולל שופטים קיצר שיהיה בהצלחה למי שעלה פפ

yairna

New member
תשובה

היה שקלול גם של שופטים וגם של הצבעות. הצבעות מעידות על בחירה של גולשים אבל גם על הרבה חברים, ולא רצינו שיגיעו לגמר להקות רק על פי חברים. לעומת זאת שיפוט בא לשפוט איכות נטו(ע"פ דעת השופטים).וכאמור עשינו שקלול והתחשבנו בשניהם. זה ממש לא רק שופטים כמו שכתבת, למצביעים הייתה השפעה לא מועטה. אנחנו מבינים את העצבים אבל לצערנו לא עליתם. באמת מכל הלב: שיהיה הרבה-הרבה בהצלחה בהמשך. אתם מוזמנים לתחרות בשנה הבאה.

amit678

New member
אל תשכח ש...

היה ניתן להצביע גם דרך אתר פליקס וגם דרך אסמסים והדירוג שהיה באתר פליקס לא היה משוכלל עם דירוג האסמסים ככה שאני לא יודעת כמה שהשופטים היו משפיעים בבחירה אבל תחשוב גם על זה שהמון אנשים דירגו דרך האסמס ושם אולי לא הייתם באחד המקומות הראשונים... בכל מקרה, בהצלחה בהמשך הדרך

12341234

New member
כןןןןן

אני יודע שהיו גם אסמסים .. ותודה רבה. ואם כל הכבוד עם כמה שרצינו לעלות לתחרות הזאת ולפרוץ ,התחרות הזאת היא לא סוף העולם ,יהיו עוד הזדמנויות וכאלה. רק לא הבנתי איפה היה שיקלול בדיוק . כי אם היה שיקלול אז יכול להיות שהיינו עולים . לכן אני חושב שהיה רק שיפוט של שופטים לבסוף ואני חושב שזה היה דווקא עניין של טעם ולא של "איכות" ! שיהיה יום נעים =]

למעלה