איזה חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yaronimus

New member
איזה חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלחתי לשתי כתובות - ל[email protected] ולכתובת בתפוז של רדגסט החום גרסא (הצעה) למפה שעמלתי עליה המון ועם המון אהבה. הסיבה הייתה שהקובץ עלה בגודלו על 250 הKB המותרים וחשבתי בגלל שרדגסט הוא מנהל הפורום יוכל איכשהו לשים את הקובץ כדי שכולם יראו. התוצאה - קיבלתי שתי תגובות מטומטמות שלא הגיעו לי בכלל ונבעו מחוסר בגרות כללי: 1. If you can´t upload it, why the heck could I? " 2. If you ever send me a 1mb file - I´ll personally make you suffer. 3. your flash work suck. such a map can be made with 20% of it´s file-size!!! ...change proffession to graphics. " והשנייה: "בדוק מייל. ביחס לפלש - זו עבודה חרא. עבודה זהה יכולה לשקול פחות מ-180k." אז קודם כל - למי שענה לי - תודה על התגובה שלך ולך תזדיין! כי אני אמרתי שאשמח לקבל עצות ומשוב ואני קיבלתי חרא בפרצוף.... אתה תגרום לי לסבל? העבודה שלי מסריחה? הא? אתה עצלן ואתה חרא של איש - מי שלא תהיה, כי אם אתה לא יודע איך לדבר - לך תזדיין.... אולי לא מגיע לך להיות מנהל הפורום כי ככה לא מתייחסים לאנשים. אני דורש שהעניין הזה יובהר. כזאת גישה פשוט גורמת לי לוותר על כל העניין, כי אם ככה מתיחסים למי שמבצע יוזמה ומאהבה והשקעה, אז - זין!!!! זה לא שווה. אה, ואם עוד פעם תדבר אלי ככה, אני אישית אגרם לך לסבול!!!!!!!!!

מקולקל.

אני הייתי שמח לראות תגובה אושר זה ממש לא נראה טוב. אבל אני לא אשפוט לפני שאשמע את שני הצדדים. ובקשר לכך שאתה רוצה שכווולם יראו את המפה שהכנתה סבבה תפתח אי-מייל לצורך העניין תעלה את המפה לשם וכולם יוכלו להוריד אותה משם. או אפילו לפרסם אותה באתר הקבוצה שלך. צחי. בעל פיטרונות יצירתיים אבל מקולקלים ביסודם...

הבעיה שלך היא שאתה לא פונה לאדם ...

הנכון. יש לך קפטן לא? ולא יש אתר אני מניח? תבקש שיאכן את זה שמה ושיעלה את התוספות על המפה שלך להצבעה או פשוט יקבל אותם כדרך שבה המדינה שלך רואה את העולם.

vetruven

New member
בלי כוונה להעליב

אני לא ראיתי את מה שעשיתה לכן אנני יכול להגיד לך שום דבר בעניין חילופי ה"נעימות" טוב זה לא עסק שלי - לכן אנני מתערב אבל אני רוצה להגיד לך שאפילו אם בן אדם אחד בפורום שולח למנהל הפורום מכתבים בגודל של מגהבייט - ובכן לא רק שזה לא נוח - זה ממש מפריע אני אשמח לראות מה יש לך, ולהציע לך דרכים לשפר ולהקטין את גודל הקובץ מאחר וזה אחת מהתחומים שאני מבין בו נ"ב: דואר שלי הוא [email protected]

ההגדרה שלי לבגרות

היא היכולת לקבל ביקורת ישירה בפנים. אני מציע לך נקודות להתפתח בהם, ומראה לך איפה אתה יכול להשתפר, ומה אתה עושה? יופי. עכשיו אני אשאיר את התגובה שלך כאן, כדי שכולם יראו איך אתה בוחר להגיב, וישקלו אם הם רוצים לעבוד איתך.

מצטער שטעיתי

מצטער שטעיתי כשקיבלתי מימך רושם של בגרות. קיויתי שתיקח את ההערות לכיוון התפתחות, ולא לכיוון קטנוני. הצבעתי לך בהודעה אישית על הנקודות בהן תוכל לשפר את הקובץ בכוחות עצמך, במקום לשאת פנים ´למעלה´ ולקוות. ואגב, מנהל הפורום הוא משתמש לכל דבר. ניתן לחסום אותו, הוא רואה פרסומות מעצבנות, ניתן למחוק לו הודעות, והוא כפוף לכל הכללים של הפורום. מעבר לזה, יש בחובתו לדאוג לסדר הטוב בפורום, ובגלל הנטל הזה - יש לו כלים לשם כך. אגב, החבר´ה פה הציעו לך אלטרנטיבות יפות. אני מצפה ממך לקחת את האנרגיה שלך קדימה, וביחד = לא לעבוד לבד! אגב, במקום להיפגע, אתה מוזמן תמיד להתקשר ולברר למה באמת מתכוון מי שדיבר אליך - במקרה הזה - אני.

5נדב

New member
אוי אושר...

קודם כל, אני לא שופט אף אחד. כולם יודעים שהיה לי את מנת חלקי של ריבים בפורום הזה. אושר, היית יכול להגיד את זה יותר בעדינות, לפרט קצת יותר מה לא טוב, ומה חסר, מה לשפר. IT SUX, זה ניסוח (אשתמש במילים שלך) קלוקל. אפשר להבין למה הוא נפגע. בכל מקרה, ירונימוס, שלח לי את זה (שלח לדואל אמוריאני כללי, יהיה לי יותר קל לשלוף את זה משם), ואני אראה מה אני יכול לעשות.

לא לעניין.

גם אם לא אהבתה את מה שהוא עשה עדיין לקבל הערה כזאת זה לא נעים. אני במקומך הייתי מציע להגיב משהו כמו: אני לא אהבתי את זה תנסה לשפר ב X Y Z ואני מבקש ממך לא לשלוח אלי קבצים גדולים כל כך בעתיד ובשביל להמעית את גודל הקובץ אני מציע לך לעשות: A B C אני לא רואה תסיבה למה החזרתה לו תגובות כל כך חריפות ולהתחבה מאחורי ה"אני אומר הכל בפנים" זה לא תירוץ מספיק טוב כי אפשר להגיד הכל בפנים בדרך יותר יפה. אני מקווה שתיישרו את ההדורים חבל להפסיד פעיל בגלל כזה דבר. צחי. ועוד פעם אני מציע לך ירונימוס תפרסם את המפה איפו שהו ותקבל עליה פידבק.

Yaronimus

New member
טוב

אני סגרתי את הנושא... אני לא הולך להיעלב יותר. וגם לא לקלקל לי את ההנאה מהמשחק, אבל למדתי לקח, ומעתה אני שולח הצעות דרך נדב. אושר אם רצית לתת לי פידבק יכלת בקלות לשנות את המילים מחרא לאני לא מת על זה. אפילו אם זה קובץ של מגה.... אם אושר מדבר ככה - אז ככה הוא מדבר, רק חבל שלא ידעתי קודם. אני סולח לאושר ושוכח את זה כי חבל לריב בגלל שטות... לסיום אושר - בקשה אחרונה, כשאתה שולח פידבק לפעילים אחרים ובמיוחד לאלה שמתאמצים - תבחר ניסוח נכון. תודה ולהתראות.

אגב,

שים לב, שכן אמרתי שהגרפיקה טובה מאד. אבל המעבר לפלאש ...איך נאמר בעדינות... ...לא עושים את זה ככה

איוב14

New member
צורת כתיבה

מה שאתה - אושר - ענית לו הוא לא ביקרות ישירה בפנים. זו העלבה ישירה בפרצוף. השפה שלך מעליבה. אולי הכוונה שלך הייתה טובה אבל מכתב מהסוג שכתבת, אם הייתי מראה ל 100 אנשים, 99 מהם היו נעלבים. המסקנה היא לא שאתה מתכוון להרע, אלא שהשפה שלך מעליבה ואינה מעבירה את מה שאתה רוצה. בנוסף, כאשר האדם בא ומעיר לך על זה, אתה ממשיך ומעליב אותו בהודעותיך המתנשאות ("יופי,..." -> שוב, רוב האנשים יראו את ההודעה הזו כמתנשאת). אושר - אם כל כך הרבה אנשים מתקשים עם ההודעות שלך, אולי במקום להעיר ולתקוף אותם בחזרה, תנסה לתקן את צורת הכתיבה שלך? איוב. פונ.

תודה על האכפתיות, אני עובד על זה.

אך כמובן שזה לא עניין פשוט כמו להזיז את הארון בחדר מקיר אחד לקיר השני...

to osher

Osher shame on you your turning into Omer by the way did you (and in that I mean the forum and the entire human race) that the names OshER and OmER start and end with the same letters, coincidence, I think not to osher this is a joke dont try to learn anything from it I’m just bored

למעלה