איזה חיבוק

LemonLimeLilach

New member
איזה חיבוק ../images/Emo23.gif

איזה סוף חזק לפרק - ההיפנוזה, השיחה של סידני וג'ק, ואז החיבוק. הסדרה הכי טובה בעולם.

rifkin1

New member
זה קורה המון, ווהן תיד צודק.

בהתחלה סידני כועסת ולא מאמינה אבל אחר כך מסתבר שהוא צודק. כפרה עליו.

LemonLimeLilach

New member
אין על ווהן

"I'm gonna ask you again. Do you want that soda?" פחחח ואני מתגעגעת ללינה. חבל שהיא לא הייתה בפרק.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאחחח הוא בהחלט מאמי... והציטוטים שלו מאגניבים../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif החיבוק בסוף הפרק הזה כזה חמוט../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif כאלה סופים אני אוהבת../images/Emo13.gif

Alias4Ever

New member
פרק ענק!!!

אהבתי את הסוף..כאילו את החיבוק זה היה כל כך מרגש ויפה ו...אווווחחחח לאכול אותם...למרות שזה היה די צפוי שהיא תגלה שאבא שלה שיקר לה בקשר לפצצה, בחיים לא הייתי חושבת בכלל שאבא שלה אימן אותה להיות מרגלת..אלוהים אדירים..מעניין לאן זה יתפתח מכאן..

aliasBOY

New member
אכן פרק ענקקקקק

ההיפנוזה הזאת זה היה כל כך מפתיע גם בפעם השניה שראיתי את זה וג'ני שיחקה שם כל כך יפההההה

the big girl

New member
מה הבעיה של ג'ק באמת???

קודם עם התרגילים המלוכלכים שלו כדי שאירניה תצא זבל אח"כ מתברר שהוא אימן את סידני מגיל קטן להיות מרגלת, על זה בעצם אני מודה לו אחרת לא היה ALIAS אבל סתם בכללי הוא מאד מעצבן הכי הרס אותי סלואן, היו צריכים ךהתחשב בצופים שרואים את הסידרה בשעת לילה מאוחרת ולא להראות את הבטן שלו כאילו אין מחר. אני מודה דיי נבהלתי,הוא נראה כמו מוטציה.

Alias4Ever

New member
ררררררררררסססססססמממייייייי

זה היה כל כך מגעיייייייייייייייייייייל לא הצלחתי להירדם מזה..היו לי סיוטים.... רגע..כל הקטע הזה עם החומר שמחכה מוות זה אומר שאמילי חיה???????? כאילו זה מה שאני הבנתי וזה כנראה מה שהם רצו שנבין.. ג'ק באמת הרס אותי עם הכריסמס פרוג'קט שלו...אבל תחשבו רגע..נכון ג'ני גוייסה (בפרק הראשון של העונה הראשונה מראים בקצרה שפשוט ניגשו אליה וגייסו אותה בלי שום הדקמה....אז תמיד חשבתי שגייסו אותה בגלל שאבא שלה בסכונות והוא המליץ עליה..אמנם לא הלכתי רחוק עד כדי כך שחשבתי שהוא אימן אותה אבל חשבתי שיש קשר...אני זוכרת גם שהיא אמרה ששלחו אותה לאימונים והיא אמרה לדני משהו כמו "תפסתי את זה ממש מהר/זה בא לי בקלות/כנראה שיש לי את זה"..לא זוכרת בדיוק..וזה די מסביר את זה..לא?

pink floyder

New member
פרק יפה...!הסבר...

זה שוב קרה לי... שראיתי אותו בלי תרגו...(ראיתי 5 פרקים מהעונה השנייה, בזכות:קרלוצה...!) אז הפרק היה כל-כך מעייף ומשעמם...! אבל שראיתי אותו עם תרגום... הוא היה יפה...! וקטים שאהבתי... שסידני ישבה על הכיסא ונכנסה לזכרון... היא ממש יודעת לשחק לחוצה...! והראיון של ווהן עם היצור ההוא... ומי שאמרה שסלואון דוחה... זה נכון... היו לי סיוטים שהבטן שלו רודפת אותי...! חחח...! סתם...! לדעתי זה היה קטע מפחיד מאוד...אבל מאוד... שפתאום ראו את הכוס יין...! ועם המצלמות... וסוף נחמד ביותר... וזהו... והיא הייתה כוסית במסיבה...!

Alias4Ever

New member
כן במסיבה

היא הייתה כוסית סוף...לא שהיא לא מהממת בדרך כלל אבל במסיבה זה היה משהו מיוחד..ואיך שהיא רקדה עם וויל..איזה לולואים... תסבירו לי רגע..מה זה אומר לעזאזל שג'ק קיבל תקן מבצעי או משהו כזה????

IDOffryn

New member
אם כבר הכוס יין

לפרקים הבאים! מי שלא רוצה להרוס באמת מומלץ לא לקרוא למי שלא ראה! בשביל מה היה קטע הזה אם אמילי בסוף בחיים?

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

זה בהחלט משהו שאני שונאת, אחרי שמגלים שאמילי בחיים... כי כאילו זה הגיוני שהוא עשה את כל הדברים האלה כדי שהאליאנס לא ידעו שהוא לא באמת הרג את אמילי. עם היין זה עוד הגיוני איכשהו, כי עוד אנשים יודעים על זה, אבל נגיד לפני כמה פרקים, עם הורדים בגינה שלהם? רק הוא ראה את זה, ואחרי זה שמתברר שהיא בעצם חיה זה סתם נראה דפוק.

12111 מיכל

New member
שאלה מיכוון שראית את הפרקים

יהרגו את אמא של סידני יאשימו את אבא שלה בבקשה ספרי לי אני לא מסוגלת לעמוד במתח

למעלה