יש לי הרבה חיות ואני אוהב אותם כמו בני משפחה תאמין לי אבל עדיין, קודם כל שתהיה חייה מעניינת, אחר כך לבדוק מה הקושי בגידול בכל מקרה אני לא רואה חיות בתור צעצוע, תהיה רגוע
אבל איך מטפלים בחייה כזאת? אני לא עשיר ויש לי מישהו במשפחה שגידל פעם ושיחרר אחר כך, זה גם חייה מאוד מאוד חכמה אם היתי יכול היתי לוקח גם קוף אבל לא מציאותי.. בכל מקרה תודה על התגובה!
אבל נראה לי גם חיות פחות חכמות אפשר ללמד לעשות את זה, לא? הוא בטח לא ידע לאיפה הוא מתקשר/לדבר.. רק ללחוץ ונדמה לי היה קוף שלימדו אותו ברייל/לכתוב (ממש ממזמן שמעתי על זה)
חח אי אפשר ללמד אותו איפה לעשות? טוב גם ככה כל מה ששביר/חשוב בבית מוחבא בשביל שלא יהרס (שריטות/הזנב של הכלב) ואמרו לי פעם שתוכים יכולים לגרום לעיוורון, ידוע לך משהו כזה?
כשהיה לי קוקטייל, אז בכל המקומות שבהם הוא היה, שולחן, ספות, מטבח, חדרים, היו נקודות ירוקות, בעיקר במקומות גבוהים. אבל זה כלום לעומת האהבה שהוא נותן, וזה מאוד כיף להיות איתו.
וצריכות לחיות בטבע, כי הן לא מבויתות. וזה העניין- זה לא משנה אם אתה רוצה, ואם זה מעשי או לא, זה אסור, נקודה. ואני בטוחה שצבים יודעים להביע הערכה לאדם שהם נקשרים אליו.