איזה חייל הוא הכי טוב?

איזה חייל הוא הכי טוב?

אני כרגע הולך לצו ראשון, אז אני רק רוצה לברר כמה דברים קודם. מה החיל הכי טוב בצה``ל? איזה חיל יוכתר כזה שניצח את המילחמה הבאה עלינו לטובה? לאן כדאי לי ללכת כדי לזכות בזהב כסף ותהילה? למה התקשורת עויינת את ביבי? מיסכן הבן אדם, היה הראש ממשלה הכי טוב שבעולם וככה ירקו לו בפנים? יכול להיות שסיירת מטכל זה הכיי טוב, אם ביבי היה שם?

תשובות לשאלות דיי תמוהות...

בוא נתחיל מזה שאין חייל הכי טוב, כי אם היה כזה אז למה להשאיר את כל שאר החיילות. החייל שיוכתר כזה שניצח את המלחמה הבאה? קשה להגיד אם בכלל ננצח את המלחמה הבאה. איך אתה מגדיר ניצחון? אם חצי מהמדינה תמות בעקבות נשק כימי שישוגר אלינו ועדיין אנחנו נהיה האלו שיכריעו את המערכה? זה ניצחון בשבילך? אם אתה רוצה תהילה לך לסיירות, אבל דע לך כי תרומתם של הגדודים הקרביים אינה פחותה בשעת מלחמה או במצב כמו עכשיו.(שיהיו אלו שיגידו שזה מלחמה, אני חולק על דעתם...) למה התקשורת עויינת את ביבי? אולי בגלל שביבי היה עויין תיקשורת? אולי בגלל שהוא סימן את התיקשורת כאוייב מספר אחד שלו. (במקום לסמן כאוייב את האבטלה, ההרג בכבישים, השסע החברתי, המיתון, המצב הביטחוני) שמע, אפשר להתווכח הרבה על למה התקשורת עויינת את ביבי, כמו שאפשר להתווכח על העובדה אם היא עויינת אותו בכלל או שרק מציגה עובדות בשטח שפשוט ביבי לא אוהב. אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח. המערכת הפוליטית הקיאה את ביבי מתוכה. וד``א ביבי ראש הממשלה הכי טוב שבעולם? מה הוא עשה? ביטל את חשיבות אוסלו ע``י עשיית הסכם מחודש (הסכמי וואי) עם הפלסטינאים? (שד``א היה כמעט זהה לחלוטין לאוסלו פרט לתוספות במסירת נשק וכדומה...) אני לא יודע, אני הייתי שם כמה אחרים בתואר ``ראש הממשלה הכי טוב שבעולם`` אתה יודע, כאלה שאשכרה עשו משהו, הכריזו על מדינה(בן גוריון) שינו תפישות עולם(בגין) אבל ביבי? ביבי? מה הוא עשה חוץ מללכת בשוק הכרמל ולצעוק ``השמאלנים האלה הם שונאים את העם, שונאים את הדת``... בכל מקרה, זה רק אני, וביבי מזמן נעלם. ועכשיו יש לנו את אריק, לא משהו אם אתה שואל אותי, אבל הרבה יותר טוב מברק ולבטח הרבה יותר טוב מביבי. מה לעשות. ככה זה...

??????????????

New member
למצוי...

החיל ``הכי טוב`` הוא נחשב חיל האוויר למרות מי שמכריע את הקרבות הם בעצם השיריון אבל טייסים ``הכי משפיעים`` על הקרב משום מה(או אולי כי יש להם כלי נשק ששוה 50 מיליון דולר...)ולעכסן אל תדאג אנחנו ננצח במלחמה הבאה ולא נראה לי שישגרו לכאן נשק כימי וחצי מדינה לא תלך (ואם תלך אז גם מדינות ערב יילכו) ולבחורציק שרוצה ``תהילה כסף וזהב`` תוריד מהר את רמת החלומות שלך (שלא תתאכזב שתיתקע בתותחנים) ואם אתה שואל אותי אריק רה``מ טוב מאוד רק שיכנס כבר בערבים

אתם מטומטמים, רק גולני טוב.

אתם כולכם לא מבינים כלום מהחיים שלכם. רק חייל הגולני זה טוב בצבא. רק בגולני ינצחו מלחמות. אבא שלי היה בגולני, ודוד שלי היה בגולני. ואח שלי בגולני, וכולם יותר טובים מכל העולם. רק בגולני יש חיילים טובים שיפוצצצו תאמ`אימא של כל הערבים המיזדיינים האלה. כל שאר החיילות על הזיין שלי, כולם צפונים פרוטקציונרים. (חוץ מביבי כמובן!!! שבמקרה הלך לסיירת מטכל ולא לגולני. אבל זה רק בגלל שהוא יותר חכם מכל הצפונים בייחד) רק בגולני יש אנשים טובים נשמות אחד אחד שיכולים להלחם כמו גברים ולא ליברוח מלבנון כמו פחדנים. א בקיצור, כולכם חושבים שסיירות ודובדבן וחרמש וגבעתי וצנחנים זה טוב בצבע, אבל אני אומר לכם שרק גולני טוב. אני לא יודע למה בכלל יש את השאר. אני כבר מחכה למלחמה הבאה ואז כולכם תיראו כמה גולני חזקים!!!! ואז אחרי המחלחמה ביבי יוכתר למלך ובמקום צבא הגנה לישראל הוא ישאיר רק את גולני. ביבי המלך!!!!! ביבי המלך!!!!! רק גולני!!!!!!

או קייייייייי........

אני לא יכול אפילו להתחיל להסביר לך כמה אתה מטומטם. נתחיל מזה שגולני זה לא חייל. נמשיך בזה שבמלחמה הבאה סביר להניח שיהיו הרבה יותר דברים מרק חייל רגלים. נפתח את העניין בזה שההחלטה לצאת מלבנון לא הייתה בכלל של גולני לעשות. ונסיים בזה שבישראל אין מלך. (יש לנו רק מר``ן!!!) ואומרים שהור הולך ופוחת....

טל עדתו

New member
תגידו - מה אתם בסדר?!

שאני אבין! למה אתם מתימרים לריב על - איזה חיל הכי טוב? כל החילות טובים וכל חייל תורם את חלקו במלחמה אם זה שיריון שמחפים על החי``רניקים ועם זה חיל הקשר שמעביר הודעות מסווגות ואם זה חיל המודיעין שאוסף מידע על האויב ואם זה חיל האוויר ואם זה חיל הים. כל חייל תורם את חלקו. כך שאין כזה דבר - החיל הטוב ביותר כי אם היה חסר לנו את אחד החיילות מצבנו היה רע ומר. כך שדי לריב!!! זה ריב מפגר למדי.

יש מספיק פורומים לפוליטיקה

ואחד כמוך שחושב ש``כל האשכנזים מסריחים`` או משהו כזה מ-מ-ש, אבל מ-מ-ש לא יסתדר בשום מקום בצה``ל, בטח לא בגולני שם האנשים הם כמו משפחה שלך גם אם הם אשכנזים. אתה סתם חרא אחד גדול ומסריח וחבל שמגייסים לצבא אנשים מתנשאים וגזעניים כמוך.וכל זה מיועד לאדון יוסלה. ואם זה מעניין אותך, אז אני מעורב-אבא שלי בגדאדי ואמא ``סתם אשכנזייה``.

לידיעתך

``הצפונים`` הם אלה שמנהלים את המדינה. וגולני זה חטיבה של ברברים חסרי שכל, ויוצאי הדפן שם בסכנת הכחדה. אבל מה, צריך אנשים טפשים ומורעלים כדי לשמש בשר תותחים במלחמה הבאה של איזה מטורף מהימין. האסימון יפול לכם רק באזרחות.

טל עדתו

New member
``מלחמה הבאה של מטורף מהימין?``

זה עובר כל גבול. דבר ראשון אם זכרוני אינו מטעני מלחמת יום כיפור פרצה כשהשמאל היה בשלטון! אבל זה ממש לא משנה כי מלחמה לא פורצת כי הימנים או השמאלנים רוצים. אף אחד לא רוצה מלחמה כך שאל תגיד משפטים שמראים על תת רמה והתנשאות כמו: ``מלחמה הבאה של מטורף מהימין`` , להזכירך קיצונים יש בכל צד - גם בשמאל! דבר שני: ממתי לפורום הזה קוראים :``פורום פוליטיקת השמאל``? לא קוראים לו ככה! זה פורום בעינייני צבא ומתגייסם כך שאל תערבבו פה פולטיקה! הפוליטקה בארץ מספיק מסריחה לא צריך להכניס אותה גם לפורום של מתגייסים! איש בדעתו יחיה! וכאן נסגר (אני מקווה) עינייין הפולטיקה בפורום! תודה.

תגובה לטל

דעתי היא שהסבירות למלחמה עולה כשהימין בשלטון. אולי אני לא מפרש נכון התבטאויות של גנדי וליברמן לגבי היחיסים עם העולם הערבי... תחליטי את. בכל מקרה את יכולה לא להסכים איתי בזה וזה מאוד לגיטימי. זה לא פורום פוליטיקת השמאל - יש פה אנשים עם דעות שונות. ואם מדברים על פוליטיקה וגיוס, אז אני חושב שחייל צריך לחשוב למען מה הוא נלחם, מסכן את חייו ומת חס וחלילה.

sasson

New member
יוסלה ילד חכם של אמא

הצבא צריך אנשים חכמים כמוך. אולי תוכל להיות טייס קרב או איזה קצין במודיעין. האינטיליגנציה שלך פשוט מושפרצת מכל מילה שכתבת... בעצם דווקא מתאים לך גולני...

דנדיבל

New member
בסיירת מטכ``ל יש דבר שנקרא

אח מביא אח. פריווילגיה לאנשים שאחים שלהם שירתו ביחידה, מנקודת הנחה שאם אחד מהם טוב, אז אח שלו צריך להיות דומה לו. ע``ע ביבי ויוני.

IMATKAL

New member
החיל הכי טוב? תלוי באיזה מלחמה

אין דבר כזה החיל הכי טוב.. תלוי באיזה מלחמה ובאיזה תנאי שטח.. למשל, המלחמה נגד מצרים ביום כיפור שהתנהלה באיזור התעלה בתנאי מדבר.. תנאים שהם אידיאליים ללחימת שיריון כבד, לכן השיריון היה החיל הכי טוב בלוחמה שם. בנוסף לכך הצנחנים הם שצלחו את התעלה מגלל יכולתם לצנוח מעבר לתעלה, אז גם להם יש יתרון על חי``ר רגיל. במלחמת לבנון לכוחות הרגלים היה חשיבות גדולה מאוד, בשל התנאים הגאוגרפיים בלבנון, לרבים מן המקומות קשה להגיע בכוחות שיריון ולכן רבות מן המשימות הוטלו על כוחות החי``ר והסיירות למינהן.. והמלחמה העתידית? נגיד שאיראן פורצת נגדנו במלחמה.. החילות הכי אפטיביים נגדה יהיו חיל הים (צוללות הדולפין) וחיל האוויר ובנוסף נשק גרעיני.. אז כמו שאמרתי, תלוי באיזה מלחמה ובאיזה מקום..

למעלה