תשובות לשאלות דיי תמוהות...
בוא נתחיל מזה שאין חייל הכי טוב, כי אם היה כזה אז למה להשאיר את כל שאר החיילות. החייל שיוכתר כזה שניצח את המלחמה הבאה? קשה להגיד אם בכלל ננצח את המלחמה הבאה. איך אתה מגדיר ניצחון? אם חצי מהמדינה תמות בעקבות נשק כימי שישוגר אלינו ועדיין אנחנו נהיה האלו שיכריעו את המערכה? זה ניצחון בשבילך? אם אתה רוצה תהילה לך לסיירות, אבל דע לך כי תרומתם של הגדודים הקרביים אינה פחותה בשעת מלחמה או במצב כמו עכשיו.(שיהיו אלו שיגידו שזה מלחמה, אני חולק על דעתם...) למה התקשורת עויינת את ביבי? אולי בגלל שביבי היה עויין תיקשורת? אולי בגלל שהוא סימן את התיקשורת כאוייב מספר אחד שלו. (במקום לסמן כאוייב את האבטלה, ההרג בכבישים, השסע החברתי, המיתון, המצב הביטחוני) שמע, אפשר להתווכח הרבה על למה התקשורת עויינת את ביבי, כמו שאפשר להתווכח על העובדה אם היא עויינת אותו בכלל או שרק מציגה עובדות בשטח שפשוט ביבי לא אוהב. אבל על דבר אחד אי אפשר להתווכח. המערכת הפוליטית הקיאה את ביבי מתוכה. וד``א ביבי ראש הממשלה הכי טוב שבעולם? מה הוא עשה? ביטל את חשיבות אוסלו ע``י עשיית הסכם מחודש (הסכמי וואי) עם הפלסטינאים? (שד``א היה כמעט זהה לחלוטין לאוסלו פרט לתוספות במסירת נשק וכדומה...) אני לא יודע, אני הייתי שם כמה אחרים בתואר ``ראש הממשלה הכי טוב שבעולם`` אתה יודע, כאלה שאשכרה עשו משהו, הכריזו על מדינה(בן גוריון) שינו תפישות עולם(בגין) אבל ביבי? ביבי? מה הוא עשה חוץ מללכת בשוק הכרמל ולצעוק ``השמאלנים האלה הם שונאים את העם, שונאים את הדת``... בכל מקרה, זה רק אני, וביבי מזמן נעלם. ועכשיו יש לנו את אריק, לא משהו אם אתה שואל אותי, אבל הרבה יותר טוב מברק ולבטח הרבה יותר טוב מביבי. מה לעשות. ככה זה...