איזה חיים יש לנו ולמה?

אביטלי

New member
איזה חיים יש לנו ולמה?

מה נעשה? לא אנחנו בחרנו להיוולד בארץ ישראל , לא אנחנו בחרנו להיות יהודים. אז ככה זה יצא ואנחנו שלמים אם זה... כן, אני שלמה עם זה למרות שאני קמה בבוקר עם המון פחדים. כשאני יוצאת מהבית אני מחזיקה אצבעות שלא יפוצצו לי את המוח ושלא יפוצצו לי את האוטו באבנים ושלא יפוצצו לי את המכונית באיזה בקבוק תבעירה. בשום מקום כבר לא שקט לי. אני מפחדת. אני יוצאת מהבית עם פחד, אני מתעוררת בבוקר עם פחד וכך גם הולכת לישון. כשחושבים על זה לעומק, אנחנו לא בטוחים בשום מקום. לא בטוחים בכלל. אם אני אוותר על המכונית ואחליט שאני נוסעת באוטובוס כי אני מפחדת אז מי אמר שעל האוטובוס שלי לא ירו, שהאוטובוס שלי לא יתפוצץ ממטען חבלה? ואם אני אחליט שאני עוברת דירה בשביל לצאת מהמלחמה מתחת לבית שלי, אז מי אמר ששם לא תתפוצץ מכונית תופת? ואם אני אנסה לשכוח קצת את הבכי והשכול ואכנס לאינטרנט ואכיר בחור נחמד שאני ארצה להפגש איתו, אני אוכל? ברור שלא... כי אולי הוא ערבי כי אולי הוא רוצה לרצוח אותי. אני פשוט מפחדת. ואתם שם, שחושבים שיש פיתרון, דעו לכם שאין בשום מקום פיתרון. אנחנו בעיצומה של מלחמה, אומנם לא כולכם מרגישים את זה, אבל אני מרגישה את זה מצויין, אני כל בוקר פוגשת את החיילים ששומרים עליי ורואה את הטנקים שמתחילים לחסות פה את כל ההרים והגבעות ורואה את הכבישים שחסמו לערבים שלא יוכלו לצאת... אבל נראה לכם שזה עוזר? כאילו שאם באמת ערבי ירה בי אז נראה לכם שהטנק יפוצץ אותו? הכי הרבה זה שיתפסו את הערבי ויכניסו אותו למאסר ואולי גם אותו באחד מן הימים ערפאת יתן פקודה לשחרר. אין לזה סוף. אין לזה פיתרון. אין לזה תשובה. אין לאף אחד תשובה. ובמיוחד לא לאף אחד שרוצה לעמוד בראשות הממשלה. החיים שלי כל רגע יכולים להגמר ולכן אני כותבת את זה שתדעו מה אני מרגישה. ומה אני מחפשת? אני מחפשת תשובה, תגובה, מענה. אם יש לכם אותה, אני רוצה אותה. אני מחכה.

אלון גל

New member
אני לא מפחד

והפחד שלך הוא בסך הכל בראש שלך! מה הסיכוי שתיפגעי מערבי לעומת הסיכוי שתיפגעי בתאונת דרכים? התשובה ברורה! ולכן על מנת שבעתיד הסיכוי שתיפגעי מערבי לא יהיה גדול מהסיכוי שתיפגעי בתאונת דרכים ואז גם אני כבר אפחד.. הצביעי ברק

אביטלי

New member
להצביע ברק? איפה הפיתרון שלך?

אני לא אומרת שאני אצביע שרון. אבל גם אני לא אצביע ברק. אני לא מאמינה שאחד מהם יכול להסיר לי את הפחדים. בסיכוי שלי לההרג בתאונת דרכים אני כמעט ויכולה לשלוט, אני יכולה להיות זהירה בנהיגה שלי יכולה להיות ערנית למצב בכביש. בסיכוי שלי לההרג ע``י מחבלים בכל צורה שהיא אני לא יכולה לשלוט. אתה נותן ערבון לזה שאני אשים אפוד מגן ולא יפגעו לי בראש? אסור לתת להם (למחסלים עם הידים הנגועות בדם, למחבלים עם המטעני חבלה, למנותקים שמוציאים להורג, ולצלפים שמחכים לי על הכביש) אם ניתן להם, הם ילכו נגדינו עוד יותר. אני לא שופטת פה אף מנהיג ואני לא מחפשת למצוא לעצמי דעה פוליטית. אני לא פה ולא פה ויש שיאמרו שזה לא טוב אבל אני אומרת שכך אני מרגישה שאני לא תורמת לעוד יזע, דם ודמעות. עצוב לי כאן ועצובה לי עוד יותר המלחמה הזאת של שרון וברק. יש לנו מלחמה עם הערבים והם עושים לנו מלחמה בתוך המדינה. מה שבטוח זה אסור לתת להם ואסור לתת להם לקחת לנו. מה ששלנו שלנו ! ואני לא אתמוך באף מנהיג שרוצה לחלק את מה ששיך לי!

אלון גל

New member
הר הבית לא שלך

הר הבית זה קודם אל אקצא וזה לא שלך מצטער מאוד אם תמשיכי לומר הר הבית שלנו את במו ידיך גורמת לפחדים שלך ועוד בעניין הפחדים את אומרת שאת יכולה לשלוט בתאונות דרכים אבל מה עם הילדים שלנו? מה באמת יותר מפחיד בוודאי שתאונות דרכים! הסטטיסטיקה מדברת! ומה עם מחלת הסרטן? מה יותר מפחיד. על הסרטן את שולטת? כמובן שלא! וכך אני חוזר לטנתי דקודם - הכל בראש שלך אגב, למה שאל אקצא יהיה שלך?

sanlee

New member
אתה ילדותי

אם לא ברור לך מה מסמל הר הבית אז תעבור לאוסטרליה . ותפסיק לעסוק בהפחדות.מה שעוד לא הספקתה ללמוד מזמן כבר שככנו.

אלון גל

New member
יש דברים חשובים יותר מסמלים

הסמל הוא סמל הוא סמל - וצריך לדבר עליו המון כדי לא לשכוח אבל החיים החיים החיים שלנו וגם שלהם - זה קצת הרבה יותר חשוב!!! ולצורך השוואה אחזור על מה שכבר אמרתי בעבר: אברהם פגע באמונת אבותיו וזרק מסורת של דורות כאשר נמנע מלהקריב את בנו למולך על הר הבית הוא הר המוריה וגם אנחנו עומדים במבחן דומה? האם בניו של אברהם יקריבו את בניהם על הר הבית? את מי לדעתך ההסטוריה תזכור? באיזה בנים אברהם איש השלום היה בוחר?

אביטלי

New member
הילדים שלנו זו אני,

כי אני הילדה של ההורים שלי. וכל פעם שאני יוצאת מהבית עם הרכב אני לוקחת סיכון כמו כל פעם שאני יוצאת מהבית בלי הרכב אני לוקחת סיכון. תאונות דרכים הן אכן דבר מפחיד ואכן אני מוכנה ליתרום מעל ומעבר למאבק בתאונות הדרכים. כי אני יודעת שאולי עוד אפשר לעשות משהו על מנת למנוע את התאונות. על מחלת הסרטן הנוראית אינני שולטת ואף אחד אינו שולט, זו מחלה שאם היא מגיעה בתורשה אינך יכול להלחם בה אבל אם אתה הוא זה שגורם לה ע``י עישון סיגריות לדוגמא, אז מה חבל. אני לא עושה פה השוואה מה יותר מפחיד או מה יותר נורא. אני פשוט חושבת שבערבים אפשר להלחם שאת הערבים אפשר להוריד מהגב שלנו, מהגב של מדינת ישראל. כמו כן אפשר גם להלחם בתאונות הדרכים וגם בסרטן לפעמים. (וזה אני אומרת רק בשביל להבהיר). אם אתה הוא זה שרוצה לחיות פה בשותפות עם מדינת החיות עם מדינת הערבים המופקרים והמשוגעים. אתה מוזמן לנסות. אבל אל תשכח שאתה פה לא לבד וברוב הזמן המדינה מתנהלת בדמוקרטיה. לא רק אתה הוא זה שמחליט, אלא כולנו. אם מישהו היה בא ומרביץ לך, היית שוכב על הריצפה ומחכה שיסיים להכות אותך או קם מולו ומנסה להחזיר לו על מנת שיעזוב אותך?

אלון גל

New member
מגיעה להם מדינה

דווקא אני אומר שלא נחייה ביחד כי תהיה להם מדינה ואילו את מה את אומרת שנמשיך בכיבוש ולמה זה דומה? לשוטר התורכי שראה גנב תורכי ומצא דרך מקורית ללכוד אותו הוא התכופף הגנב התורכי לא עמד בו יצרו והוא נכנס בשוטר השוטר עשה שריר ולכד אותו וכך ידע השוטר שכל עוד הוא עושה שריר הגנב לא יברח האם כך את רוצה שנתפוס את הפלשתינאים?

אביטלי

New member
אני רוצה שהם יהיו קודם בני אדם

אני רוצה שהכל יתנהל בצורה אחרת, בצורה נאותה. אם היה להם טיפת שכל, הם היו מפעילים אותו ויושבים כמו בני אדם ומנסים להגיע לפשרה שתתאים לשני הצדדים, אז כן ערפאת ``המנהיג המוצלח`` שלהם בא לשיחות איתנו אבל מצד שני נותן הוראות לפוצץ לנו ת`צורה. אז אתם רוצים את מה שלדעתכם שייך לכם? תשבו ותדברו על זה. איך אפשר להאמין בעם כ``כ עוין?? באים לקראתם והם שמים לך רגל או מלחמה או כלום- זה מה שהם משדרים, לא אני.

אלון גל

New member
לוח הזמנים של אוסלו נגמר

לאוסלו היה לוח זמנים ולוח הזמנים נגמר והסכם קבע לא היה באופק כשהזמן מתבזבז והם הפלשתינאים חיים בזבל ולנו לא אכפת מה את רוצה שיעשו? שיחכו עד שתואילי בטוב לתת להם עוד חצי קילומטר? את חושבת שאנחנו החכמים הגדולים כל התנחלות שהקמנו הייתה מעשה חלם את לא יודעת כמה מתו וכמה עוד ימותו בגללן אם היינו חכמים היינו מבדילים בין סיפורי התנך והדת לבין המציאות

שרוף

New member
אל תשימי לב למטורפים

אבל את בהחלט צודקת בקשר לתחושות שלך הם נכונות בניגוד לאלון גל שהוא תלוש מהמציאות ואין לו מושג איזה נזק הוא גורם. הוא חלק מהמציאות הישראלית החדשה השמנה מ$$$$$ הנהנתנית שאינה רוצה יותר במלחמה. המציאות הישראלית החדשה שהפחד משתק אותה שמוכנה לוותר על אדמה על ערכים ובלבד שיהייה שקט אבל השקט לא בא. האמת היא שיש לעם ישראל בעיה גדולה מאוד לא עם עראפת אלא עם ההנהגה שלנו הממסד שלנו. זה ממסד כל כך מושחת עד כי בזמן שכזה הם מוצאים לנכון לבזבז מיליונים של דולרים על מערכת בחירות חסרת תכלית לחלוטין בעוד אויבינו טובחים בנו ללא רחם במלחמת טירור בעוד שבישראל יש למעלה ממיליון עניים שמצליחים לשרוד רק בגלל עשרות אגודות וולונטריות שמחלקות להם ביגוד ואוכל. יש רק דרך אחת להציל את המדינה הזאת מאבדון והיא ממשל חרום צבאי. א: הצבא חייב לקחת את ההגה מהכנסת לסלק למעלה משלושים חברי כנסת אנטי ציונים חברי הכנסת הערבים אזרחי ישראל הסוס הטרויאני שמחסל אותנו מבפנים וחברי הכנסת החרדים האנטי ציונים שמתנגדים לדגל להימנון ולמדינה ולציונות. הצבא חייב לסלק את חברי הכנסת ממוקדי הכוח וההשפעה. ב: הצבא חייב להגן עלינו אזרחי ישראל בכל מקום ולהתחיל לתת לצה``ל לנצח. ג: הצבא חייב לשנות את שיטת המשטר הנהוגה היום עיי זימון משפטנים ישראלים ויהודים מכל רחבי העולם על מנת ליצור דמוקרטיה חדשה ללא קואליציות וללא מיפלגות סקטוריאליות. לאחר שיסיים הצבא את תפקיד החרום שלו יפנה את מקומו לדרך חדשה וטובה בהרבה למדינת ישראל.

sanlee

New member
יש לי פיתרון

א. להחליט שלא ניכנעים לטרור הערבי.ופועל יוצא מכך שנוקטים נגדו בכל האמצעים ואני מתכוון לכל האמצעים בהפתעה גמורה. וזאת על מנת לגרום להם להלם טוטלי . ב. לגרום להנהגה של הטרוריסטים להרגיש רדופה ולא מתן התרי vip למרצחים. לגרום לדמורליזציה בין הפלסטינאים שיחשדו אחד בשני ושיתעסקו עם עצמם. ג. ליצור הפרדה פיזית ע``י הקמת גדר בסיגנון לבנון. על מנת שיקימו לעצמם מדינה . שיתעסקו עם עצמם ולא איתנו. וכל פעם שינסו לתת להם על הראש. (יש הרבה דרכים צבאיות לא לפרוט)

אלון גל

New member
יש לי פתרון

לתת להם מדינה ובירתה אל קודס היא מזרח ירושלים לתת להם ריבונות באל אקצא להכיר בכל החלטות האו``ם כולל זכות השיבה בתמורה להכרה פלשתינאית וערבית בזכות הקיום בבטחון של ישראל וזכותה שלא לקבל אליה מהגרים באופן אוטומטי לתת לאלו שרוצים להמשיך להילחם שימשיכו..אך לא בבית ספרנו ולהציע לאריק שרון להציע את עצמו לבחירה בלבנון

אביטלי

New member
הלוואי שזה היה יכול להיות כך

אתה חושב שזה אפשרי? אני לא. אני לא מוצאת אף דרך שברק היה מעיז ללכת איתה נגדם ואני לא מוצאת אף דרך ששרון היה מעיז ללכת איתה נגדם. כל הממשלה הזאת כל הקואליציה כל האופוזיציה לא יכולה לעשות שום דבר אנחנו כלואים במדינה שלנו כמו שאסירים כלואים בבית סוהר.

sanlee

New member
אלון הוירטואלי

הפיתרון שלך הוא לא מציאותי, ושלי יסים שהצד השני ישלם את מלאו המחיר ולבדו .ואל תציע הצעות אחיתופל.

למעלה