איזה חינוך? מה הילדה מבינה?

שמלת תחרה1

Well-known member
מה דעתכם על שימוש בילדים לקדם מטרות?
למי שעוד לא ראה...
אתמול בלילה, לקול צחוק ועידוד מהקהל המבוגר שסביבה, ילדה שבוייה, אומרת מילים בגנות ראש הממשלה, איזה חינוך, איזו הסתה....כך נראה הצד "הנאור" של העם, בושה!

נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member
למי שעוד לא ראה...
אתמול בלילה, לקול צחוק ועידוד מהקהל המבוגר שסביבה, ילדה שבוייה, אומרת מילים בגנות ראש הממשלה, איזה חינוך, איזו הסתה....כך נראה הצד "הנאור" של העם, בושה!
למי שעוד לא ראה...
היכן הסרטון? וואלה תפוז חלאס.

שמלת תחרה1

Well-known member
למי שעוד לא ראה...
מצאתי

שמלת תחרה1

Well-known member
למי שעוד לא ראה...
למי שעוד לא ראה...
היכן מועצת שלום הילד?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

אור גינאל

Well-known member
אני בטוח שאימא שלו נתנה לו בסוף ממתק או לפחות טאבלט ולא ממש עינו אותו בשביל לצרוח כך .
אם את מתכוונת לשטיפת המוח שהוא עבר, בהחלט צריך לחקור אם להצגה הזו אפשר לקרוא חופש ביטוי .
אבל בכל מקרה אי אפשר להאשים אותו משום שהוא נמצא בסביבה של שטופי מוח שלא מבינים לאיפה נעלם חופש הביטוי במדינה דמוקרטית .

שמלת תחרה1

Well-known member
אני בטוח שאימא שלו נתנה לו בסוף ממתק או לפחות טאבלט ולא ממש עינו אותו בשביל לצרוח כך .
אם את מתכוונת לשטיפת המוח שהוא עבר, בהחלט צריך לחקור אם להצגה הזו אפשר לקרוא חופש ביטוי .
אבל בכל מקרה אי אפשר להאשים אותו משום שהוא נמצא בסביבה של שטופי מוח שלא מבינים לאיפה נעלם חופש הביטוי במדינה דמוקרטית .
מי האשים את הילד?

שמלת תחרה1

Well-known member

אור גינאל

Well-known member
האשמתי את מי שמנצל אותם לקידום.

לא ברור מה רצית לעלות, לי אין טוויטר:), מצטטת מראש השירשור!

הקישור שנתת היה של ילד ממקרה אחר והקישור שלי הוא של אותה ילדה המדוברת .
באשר לשאלה נראה לי שעניתי נכון- למה את מצפה מסביבה של אנשים שטופי מוח ? אין להם בחירה חופשית, הם לא עושים שום דבר מבחירה חופשית.
חופש הביטוי שלהם גם כן אין לו משמעות , אז מה השאלה בזה ש*הם משתמשים בילדים* כאילו הם מבינים מה הם עושים.
עצוב שיש אנשים כאלה אבל הם חלק מהחברה.

שמלת תחרה1

Well-known member
הקישור שנתת היה של ילד ממקרה אחר והקישור שלי הוא של אותה ילדה המדוברת .
באשר לשאלה נראה לי שעניתי נכון- למה את מצפה מסביבה של אנשים שטופי מוח ? אין להם בחירה חופשית, הם לא עושים שום דבר מבחירה חופשית.
חופש הביטוי שלהם גם כן אין לו משמעות , אז מה השאלה בזה ש*הם משתמשים בילדים* כאילו הם מבינים מה הם עושים.
עצוב שיש אנשים כאלה אבל הם חלק מהחברה.
יש גם את הסרטון שהעלת.

דיברגנט חדש

Well-known member
למי שעוד לא ראה...
ה0מולנים מחקים את אלו שהם מלקקים להם את התחת.
ההם משתמשים בילדים בתור מגן אנושי מפני פצצות וה0מולנים מנסים לשים אותם בתור מגן לאג'נדה שלהם.

משתפרת1

Well-known member
ה0מולנים מחקים את אלו שהם מלקקים להם את התחת.
ההם משתמשים בילדים בתור מגן אנושי מפני פצצות וה0מולנים מנסים לשים אותם בתור מגן לאג'נדה שלהם.
רק לשרן השכל מותר, כי על הגב של התינוקת שלה כתוב ליכוד. או שמא גם היא 0מולנית?

אבח"י

Well-known member
רק לשרן השכל מותר, כי על הגב של התינוקת שלה כתוב ליכוד. או שמא גם היא 0מולנית?
שמת לב לתגובות, נכון?!
זה מעוז ימין, די שטוף מוח ודי נוהר אחרי הבלי הלשכה האפלה המנוהלת על ידי הבן הבכור של הבלפוראים, ככל הנראה בהדרכת אביו, יתכן שגם אמו. מזמן ויתרתי על "התענוג" להגיב כאן לענינים פוליטיים. כמו שלנו יש את הקבוצות שלנו, מגיע גם לימנונים קיצוניים להנות מחברת חבריהם ללא הטרדות מהשמאל.

שמלת תחרה1

Well-known member
שמת לב לתגובות, נכון?!
זה מעוז ימין, די שטוף מוח ודי נוהר אחרי הבלי הלשכה האפלה המנוהלת על ידי הבן הבכור של הבלפוראים, ככל הנראה בהדרכת אביו, יתכן שגם אמו. מזמן ויתרתי על "התענוג" להגיב כאן לענינים פוליטיים. כמו שלנו יש את הקבוצות שלנו, מגיע גם לימנונים קיצוניים להנות מחברת חבריהם ללא הטרדות מהשמאל.
וויתרת?!

למעלה