איזה חירבון מחורבן

איזה חירבון מחורבן

ותסלחו לי על הצרפתית ... הייתי ביום חמישי בלילה במסיבה בדום הת"א (הפקה של צונמי) וכיוון שהתכוונתי להעביר למחרת שיעור ב8 וחצי (ולנסוע מהמסיבה ישר לשיעור). לקחתי את התיק ספינינג ושמתי אותו בתא המטען. אחרי שעה ניגשתי לרכב וגיליתי שגנבו לי ולחברה שלי את הארנקים (ת"ז, כרטיסי אשראי וכל שאר הפינוקים), הסלולרים, וכמובן את שני התיקים שלנו. בתיק שלי היו הנעליים, חולצה, מכנסיים, מדונה (2400 ש"ח), והכי נורא : כמעט כל אוסף הדיסקים שלי (52 מתוך 67 מערכי השיעור שלי). מה שהופך את זה לחירבון מחורבן מארץ החירבונים, היא העובדה שלא הייתי מודע לכך שבתיק של חברה שלי יש את הגיבוי לכל הדיסקים האלו (מיותר לציין שגם הם נגנבו). במקרה הטוב אני אצליח לשחזר 20 שיעורים בעזרת הפרויקטים ששמרתי בתוכנת הצריבה (רוב הקבצים המקורים נשרפו יחד עם ההארד דיסק הקודם. מזל שכזה...). קיצור, מי שבא למפגש מדריכים ב09/12 שיביא איתו את הדיסקים שלו :) הבנתי שרוצים לעשות שם מעין יריד להחלפת מוזיקה (לא ברור לי איך זה אמור להערך). מי משעוניין שאני אכין לו עותקים מראש לשיעורים שלי (רוב המוזיקה היא קלאב-טראנס/דאנס/האוס משובחים, אבל יש גם דברים אחרים), שישלח מסר. כמובן שגם אני מעוניין עכשיו במיוחד להשיג כמה שיותר מהר מוזיקה חדשה (למרות שכלום לא ישווה ל67 שיעורי המהוללים שבנתי בעמל רב ומתוך מחשבה יסודית). ואסיים בזעקת HELLLLLLLLLLLLLP.

לקח לפם הבאה שלי ב-VOX...

איפה חנית? בחניון הגדול ממול? באחד הרחובות הקטנים? או בתחנה המרכזית הישנה?

בקצה רחוב ריב"ל

לכאורה במקום שאנשים היו אמורים לראות את הפריצה (ב3 מסתובבים שם די הרבה אנשים).

Tami661

New member
../images/Emo23.gifי../images/Emo23.gifי איתך../images/Emo10.gif אכן ../images/Emo93.gif ריחני

אבל... קליק ימני, האמן למנטרה שלי! כל מי שהטיל בה ספק נוכח באמיתותה לבסוף: מכל דבר רע אפשר להפיק טוב בכלל, אם תיקח את הניק שלך יחד עם Ctrl תגלה כמה אפשרויות נפתחות בפניך
(בטל/גזור/העתק/הדבק/מחק... או בחר הכל
) ננסה לעזור לך מכאן באיסוף חומר מערכי שיעור עדכניים לא ממש יש ברשותי אבל דיסקים של חומר איכותי יש גם יש ואדאג להביא אותו איתי על דיסקים (MP3... שיכנס כמה שיותר) ב-9/12. Cheer up

גם אני חושב בדיוק כמוך

זמן טוב ל RESET ולבניין מחודש. עדיין זה כואב קצת. אז אם אני אצעק "תמי661" את תעני (אני אצעק במבטא אנגלי כמו הניק)?.

Tami661

New member
לא תצטרך לצעוק... יש לי אמצעי זיהוי

מכשפיים
נעשה ניסוי ב-9/12 וחוצמזה שכבר התחלתי לעבוד על טבלה שתרכז מקסימום מוסיקה לצורך הזה. אז כווווווווווולם!!! נא להתפקד ולשרשר בזאת

כל הכבוד!

אני בהחלט בעד. התכוונת שנוסיף כאן לשרשור קטעים/יוצרים שיש להם קטעים שאנחנו אוהבים להשמיע/לשמוע בשיעורים ? אם כן אני יכול להגיד שיש כמה דיסקים של Armin Van Buuran שהם מצוינים. גם אוקי(פול אוקנפולד) וטייסטו יכולים לספק קטעים לא רעים בכלל. אלבומים שאני אוהב לנגן במיקס הם 76' של ארמין, creamefieldes ו Great wall של אוקנפולד. הממ יש עוד הרבה. למשל ministry of sound מ IBIZA 2003. וכמובן יש מליון טראקים בודדים שיכולים להתחבר לשיעורים משובחים.

למעלה