איזה חלק בבקר מתאים לשיפודים?
קודם כל, שמי אוהד, קרניבור מושבע, נעים להכיר. בחול המועד סוכות אני עומד להזמין את המפחה ל"על האש" כשר אישית אני מעדיף לעשות נתחים לבנים על האש או נתחים יקרים למביני עניין כגון אנטריקוט וסינטה, אך משיקולי כשרות ושיקולים כלכליים אני אאלץ להכין פרגיות, קבבים ושיפודי בקר.....שלמעשה-אין בהם כל רע, נהפוך הוא. כמה שאלות לי 1- אילו חלקים מתאימים לשיפוד ואינם יקרים? הבנתי שניתן להשתמש באווזית אבל רק בחלק מסויים ממנה....האומנם? מה לבקש? 2- איך נקרא החומר שמוסיפים לבשר טחון כדי להפוך אותו לקבב מוצק? 3-איזה חלק כדאי לטחון לקבב? תודה
קודם כל, שמי אוהד, קרניבור מושבע, נעים להכיר. בחול המועד סוכות אני עומד להזמין את המפחה ל"על האש" כשר אישית אני מעדיף לעשות נתחים לבנים על האש או נתחים יקרים למביני עניין כגון אנטריקוט וסינטה, אך משיקולי כשרות ושיקולים כלכליים אני אאלץ להכין פרגיות, קבבים ושיפודי בקר.....שלמעשה-אין בהם כל רע, נהפוך הוא. כמה שאלות לי 1- אילו חלקים מתאימים לשיפוד ואינם יקרים? הבנתי שניתן להשתמש באווזית אבל רק בחלק מסויים ממנה....האומנם? מה לבקש? 2- איך נקרא החומר שמוסיפים לבשר טחון כדי להפוך אותו לקבב מוצק? 3-איזה חלק כדאי לטחון לקבב? תודה