איזה חלק זה Bife de Choriso

RacerX

New member
איזה חלק זה Bife de Choriso

שלום. אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים, אבל הוא נראה לי הכי קרוב ושווה ניסוי. כשהייתי בארגנטינה יצא לי לאכול לא מעט סטייקים, ובעיקר שני חלקים: bife de lomo ו bife de choriso. הבנתי שה lomo הוא הפילה, וחשבתי שה choriso זה אנטריקוט, אבל הוא די שונה מהאנטריקוטים שיצא לי לאכול בארץ. ואז חשבתי שזה בעצם הרבה יותר דומה לסינטה, אבל גם בקשר לזה יש לי ספקות. מישהו יודע איזה חלק זה? ומשהו נוסף בהקשר (שאולי הוא התשובה גם לראשון): בארץ כשאני מקבל סטייק עם שומן (אנטריקוט או סינטה), ולא משנה באיזה מסעדה או מאיזה קצה הוא הגיע, תמיד השומן צמיגי ולא ממש טעים ונעים לאכילה, ולעומת זאת ב bife de choriso השומן ממש נימוח בפה. למה?
 
למעלה