איזה חמודדד הוא היה באקזיט

איזה חמודדד הוא היה באקזיט

חוץ משני המנחים שפשוט אני לא סובלת... אוהדי היה מקסים ומתוק (בעיקר בקטע שנתנו לו לטעום חומוס)
ובשיר ראו את עיניו הכחולות מקרוב, שזה בכלל..
חח *מסמיקה*

noa murray

New member
הואא היה כזהה חמוד..

גאדמט למה לא הלכתי לקהל שבוע שעבר?! [טוב נו שירי לא הייתה בארץ..אבל עדיין
] היהה פשוטט מושלםם..חח ואסי התחיל איתו ופשוט נקרעתי מצחוק.. רק הקטע שעיצבן אותי זה שמקס המעפן הזה שלא יודע להנחות, גזל לו את כל הזמן מהראיון.. אהה ושהבנות האלה פשוטט עמדו שם ולא שרו איתו.. אבל בעיקרון היה ממש ממש יפה..הם ממשיכים להשתפר

בכלל לא אהבתי את ההנחייה

ממש רדוד, כל התוכנית הזאת בכלל רדודה, ברמה נמוכה, אלה הפנים של הנוער שלנו (בלי לפגוע באף אחד) במיוחד הקטע עם החומוס.. מה לא יכלו לתת לו לטעום חומוס טרי לפחות? ועם המצות, זה אוכל והם מתיחסים לזה כאל סלחו: זבל... יש כאלה שגם זה אין להם לאכול בחג.. ומה את מצפה מילדות בנות 14 שיכירו את השירים של אוהד וישירו ביחד איתו (אלה שהיו בקהל) תני להם רוני, וכל החרטות וזהו.. מאז שמיכאל הנגבי עזב התוכנית הדרדרה...

noa murray

New member
בתור אחת שצופה בתוכנית..

אני חושבת שזה ממש שטויות מה שאת אומרת.. כן, גמני בת 14, אבל אני מכירה את כ-ל המילים של השירים שלו.. ובקשר לאקזיט, אני ממש ממש אוהבת ת'תוכנית הזאת..בלי קשר למה היא מייצגת..

רדודה!!

אקזיט היא פשוט תכנית טיפשית והדבר הטוב ביותר שהם עשו זה להזמין אוהד לתכנית. לא יודעת אם התכנית מייצגת את הפנים של כל הנוער... מה שכן אני בת 16 והתכנית ממש לא מדברת אליי

למעלה