איזה חמוד בן אפלק

d@r121

New member
איזה חמוד בן אפלק../images/Emo23.gif

איך הוא אוהב את ג´ניפר לופז... את הCIA הוא שכר שיגוננו עליה בן אפלק מאוד נחרד לקרוא את הידיעות כי סוכל ניסיון חטיפה של ויקטוריה באקהם לפני מספר שבועות. הכוכב הנערץ לא בזבז שנייה מיותרת, התקשר לכל הגורמים הנכונים והוציא סכום של 1.1 מיליון דולרים בשכירת שירותיהם של סוכני FBI ו- CIA לשעבר. כל זאת בכדי להגן על ארוסתו, ג´ניפר לופז. "האנשים שאפלק שכר הם הטובים ביותר שיש בשטח. הם הגנו על האנשים הכי חשובים בעולם ויש להם ידע נרחב בשימוש בכלי נשק". אומר מקורב לבני הזוג. "הם נוהגים במכוניות עם זכוכיות משוריינות. לכל אחד מהאנשים יש אקדח אוטומטי 0.45. משקפות, משקפות לראיית לילה ומכשירי קשר. יש להם גם גלאים שיכולים לאתר מכשירי קשר ומיקרופונים קטנים". "הביטחון האישי של ג´ניפר הוא בראש סדר העדיפויות של בן בימים אלו" ממשיך המקורב. "הוא חושש לביטחונה בייחוד עם כל החתונה שמתקרבת שבוודאי תהיה אירוע ענקי. עם כל המצב העולמי, בייחוד לאחר הפיצוץ הנוראי שהיה בבאלי בן יודע שהם חשופים לכל סכנה שיכולה לצוץ בכל רגע". הכתבה לקוחה מאתר סרט

ליאן.

New member
בן אפלק הסקסי..! ../images/Emo99.gif

עלם החמודות נבחר להיות הגבר הסקסי לשנת 2002 עפ"י מאגזין פיפל. אוף בן, מה אתה צריך את ג´יי לו כשאתה יכול להשיג כל אחת עליי האדמות?(אותי)

jerri

New member
וגם אותי אני יותר חמוד ממאט דיימון.

ואני גם מבשל..

jerri

New member
ליאן שימי לב למה התכוונתי כשאמרתי

שלא הערכתי את בראד פיט עד לסט התמונות שלו בואניטי פייר (זה רק השער אבל הבפנוכו...)

ליאן.

New member
שים לב למה אני התכונתי כשאמרתי איכס

והאם זה רק נדמה לי או שהנהלת הפורומים באמת מציפה את הפורום הזה?

jerri

New member
לו הוא היה חי איתי הוא לא היה יכול

לגדל זקן כזה, אניסטון מאכזבת...

jerri

New member
בן אפ(ס)לק התחרפן....

איך אחד הגברים השווים בהוליווד נפל שדוד לרגליה של הישבנית לופז? שמישהו יסביר לי איך האוּבר פרחה מהבלוק הניחה את טלפיה עליו? אולי סימנים למערכת היחסים שלהם ניתן למצוא בקליפה החדש של הגברת לופז הקרוי "ג´ני מהבלוק". כרגיל ג´ני (J-HO בפי העם) מגייסת עבורה חבורת ראפרים שיזמזמו משהו בעוד היא מפטירה (בתרגום חופשי):
אל תלכו שולל אחרי הסלעים (קרי: יהלומים בכושית מדוברת) שלי אני עדין, אני עדיין ג´ני מהבלוק
היה לי קצת, עכשיו יש לי הרבה אבל אני יודעת מאיפה באתי....
מהברוקנס!!!! זה הקיק החדש של לופז. אחרי שצעקה לכל העולם ואחותו שהיא לטינית, אחרי ששניה אחרי חברה לפח דדי ושינתה את עורה לכושית יותר מלורן היל, עכשיו לופז היא בקטע האסלי. יותר אורגינלית ממרגול, יותר מהשכונה מאשר ערוץ "בריזה".
לופז, אליבא דה שיריה, היא כל כך אורגינלית שהיא מקיימת להלכה את המשפט "אפשר להוציא את הנערה מהברונקס אבל אי אפשר להוציא..." וכו´. ובכן לופז מניפה על דגל את היותה מהברונקס, ולכן במסגרת היותה מהברונקס היא שבה לשם לצורך צילומי הקליפ החדש. בואו נאמר שהצילומים לא ממש התנהלו על מי מנוחות... המאבטחים שלה רמסו ילדים שבאו לבקש חתימות, היא עצמה סירבה להעניק ראיונות ותושבים זועמים טענו שהגברת לא עשתה כלום למען ברונקס. נהפוך הוא, החיבור שלה עם חובב האקדחים פח דדי רק יצר להם תדמית עבריינית. גם העובדה שהפמלייה שהקיפה את לופז כללה 30 איש (כולל צובט הפטמות האישי שלה - תמונה מצורפת) לא ממש תרמה לפוזת האותנטיות. ובכן במסגרת הקליפ חושפת לופז את יחסיה עם אפלק. אפלק הוא הקן לברבי של לופז, אנו רואים אותו בשלל תנוחות וגוונים: - בן מסתיר את ג´ני, הלבושה - כמה צנוע ואופייני לברונקס - במיטב (אוקסימורון) מחלצות דונאטלה ורסאצ´ה, תאומתה לתחום הפרחיות, אשר רק תפר אחד בהם עולה בערך יותר מרחוב שלם בברונקס - מעיני התקשורת החודרנית. מה לעזאזל הם רוצים מג´ני (מהבלוק!)??? לא ראו בחורה מסתובבת בברונקס עם יהלומים בשווי אלפי דולרים כשרק מעיל פרווה לגופה ותו לא? וכן בן, כפרה עליו, מסתיר את ג´ני (מהברונקס!) עם עיתון. מתוק. - בן גם מלטף את ישבנה של הג´ני (מהבלוק!) על גבי ספינת האהבהבים שלהם, כשידיו המקועקעות משחררים לה את שרירי הישבן. חתיך... -שניות אחרי, בן הנשמה יורד מהאוטו לתדלק לג´ני (מהברונקס!) את האוטו. מסכנה הבחורה עם בגדים כאלו (שימו לב איך היא מושכת את המכנסונים שלה אשר נתקעו לישבנה בסוף הקליפ) היא תסתכן לרדת מהאוטו? ישדדו אותה! זה הברונקס! אז ג´ני (מהבלוק!) שולחת את הבן המתוק לתדלק. מאט דיימון הקוקסינל, תלמד - זה גבר! - בן גם מלווה את ג´ני (מהברונקס!) פנימה כאשר העיתונים החודרניים מתעקשים לצלם אותה! חוצפנים!! היא לא השקיעה שלוש שעות באיפור רק כדי שיתקתקו לה פלאשים לפרצוף. - ואנו מסיימים עם בן בחלוק לבן, נראה מסומם לחלוטין וג´נייה (מהבלוק!) עוגבת עליו.. שניות אחרי הוא עוזר לה עם העגילים. מה אני אגיד לכם, קשים, קשים חייה של הלופז.. יאמר לזכותה ששיפרה את סגנונו של הבן, אבל מה ההיכרכות הזאת סביבה?? בן, השווה בגברים, אשר השתין בקשת על כוכבניות הוליווד, מתרפס לרגליה של הג´ני? אני ממש אמום ב´א´. רחמיי ניכרים רק על בחורה אחת אשר לא הוזכרה בכל המשוואה: הגברת גבינית פאלטרו, אשר לא רק שאבדה את אביה הבמאי (ובכך ללא ספק הפסידה לא מעט תפקידים עתידים) הרי שהיא הפסידה כבר שני גברים שווים לטובת פשוטות העם. קודם האניסטון לוקחת לה את הפיט, ועכשיו הפרחה מהבלוק את האפלק. הלנצח רשעים יעלוזו? אני שולח פרחים
ואיחולי התאוששות מהירה לפאלטרו. תתעודדי מותק, יש הרבה דגים בים (אמנם לא כמו אפלק, אבל...)

d@r121

New member
אחחח קשים הם חייו של צובט

הפטמות של ג´ני אני לא רוצה לדעת איזו מודעה הוא פרסם בעיתון....

למעלה