איזה חמוט! ליאור 8888 איזה חמוט! אתה רואה השיר שלנו יבורכו כל צופי השיר שלנו עד הפרק הבא.
C Cherry I New member 5/7/05 #1 איזה חמוט! ליאור 8888 איזה חמוט! אתה רואה השיר שלנו יבורכו כל צופי השיר שלנו עד הפרק הבא.
ל ליאור 8888 New member 6/7/05 #2 חח...תצטרפי לפורום../images/Emo9.gif אני כבר וותיק...מסוף העונה הקודמת הצטרפתי. ראית את העונה הקודמת?
חח...תצטרפי לפורום../images/Emo9.gif אני כבר וותיק...מסוף העונה הקודמת הצטרפתי. ראית את העונה הקודמת?
C Cherry I New member 6/7/05 #8 כן אה...../images/Emo13.gif *חיקוי לא מוצלח של אחת ממשתתפי ה'בורגנים'*
ל ליאור 8888 New member 6/7/05 #9 חחח... *כה אההה..."ת'יודע נחי ת'חרא של אבא"(סתם הערת אגב) נזכרתי בפרק הזה בש"ש אם כבר מדברים עליו
C Cherry I New member 6/7/05 #10 חחחח נכון ../images/Emo13.gif היה ת'פרק הזה שאפרת בוימולד שמה פאה מזעזעת ואמרה לנפתלי 'תה יודע, פעם הייתי חילונית." -"כן אה..." חע זה היה מצחיק.
חחחח נכון ../images/Emo13.gif היה ת'פרק הזה שאפרת בוימולד שמה פאה מזעזעת ואמרה לנפתלי 'תה יודע, פעם הייתי חילונית." -"כן אה..." חע זה היה מצחיק.