איזה חרא שקווין עזב....שויד......

sharonloveshawn

New member
איזה חרא שקווין עזב....שויד......

עכשיו הסדרה כבר לא כ"כ מעניינת בלי קווין וקולין................. שויד עזבה הייתי נורא עצובה אבל הסתפקתי בשאר אבל אז הפרופסור מת.ושנאתי את מגי........... עכשיו הסדרה כבר לא שווה כ"כ ,היא עדיין מעניינת אבל בכל זאת

qball4

New member
כן..

גולשים תוכנית מאוד טרגית.. אני חושב שאם מחליטים לעבוד על סדרה, חייבים שכל השחקנים או לפחות רובם ישארו בה לאורך כל העונות, כמו למשל בברלי הילס, אחרת זה לא שווה כלום..

יש רק בעיה אח בדברייך...

קודם הפרופסור מת ורק אחרי זה וויד עזבה... אבל חוץ מזה את צודקת

CoolBoy14

New member
זה לא כזה נורא....

למה הסדרה עכשיו לא כזאת יפה? נכון שוויד וקווין והפרופסור היו דמויות אהובות אבל מה לעשות עכשיו יש דמויות אחרות אז תלמדו לאהוב אותם. וחוץ מזה זה לא כמו בבברלי הילס שם ברנדון וברנדה עזבו!

מה זה נלמד לאהוב אותם../images/Emo35.gif

אני ראיתי את כל העונות כמה פעמים ולא למדתי ולא אלמד לאהוב את מלורי ודיאנה. קולין ומגי עוד היו בסדר. וזה ועוד איך כמו בברלי הילס אפילו לדעתי יותר גרוע כי כל השחקנים חוץ מרמברנט התחלפו. הסדרה עכשיו לא כזאת יפה בגלל הדמויות והעלילה שנהייתה פשוט מעצבנת בניגוד לעליה המעניינת ומגניבה שהייתה בעונות הראשונות.

King Of Kromags

New member
מסכים חלקית.../images/Emo103.gif

מלורי ודיאנה אוהבים לשחק כמו עציץ. בעיה שלהם. אני לא אוהב אותם. אבל מגי מושלמת. היא כל-כך שולתת!! (
)

Lockergnomie

New member
../images/Emo6.gif

כמו עציץ? חח, גדול!!!! אבל אני לא מסכימה עם מה שאתה אומר לגבי מגי...! ההשתלטות של מגי היא זאת שמפריעה לי, כי היא דוחפת ת'אף שלה לכל מקום וברוב המקרים היא מכריחה את כולם שייראו בה כמנהיגה ומחלקת לכולם הוראות וזה מוציא אותי מדעתי. אה, ואני גם שונאת את הדרך שבה היא משתלטת על קווין! קווין ומגי היו זוג! (בערך..) ואז באה המגי הזאת וגנבה את קווין!!! וקווין אהב את וויד, יש אפילו את הקטע הזה בפרק אחד שבו וויד וקווין רוכבים על סוס ואז קווין נופל ונפצע קל בראש, ווויד באה ועוצרת את הדימום עם מטפחת ואז הוא מסתכל עליה והיא שואלת אותו "על מה אתה מסתכל?" והוא עונה "עלייך"... אה... זה קטע כזה רומנטי! אבל וויד לא רוצה להפוך את היחסים ביניהם ליותר (אין לי מושג למה.. דווקא אחרי שמצאה בחור כמו קווין?) ואומרת לו את זה... אבל אני יודעת שהיא גם אהבה אותו... אבל אז מגיעה מגיייייי ולמרות שוויד עוזבת אותם, לדעתי קווין היה צריך לכבד אותה ולא "לזרוק" אותה וללכת לזרועותיה של מגי. אני שונאת אותה! איפה וויד? איפה הפרופסור?? איפה גולשים בזמן כהסדרה הכי טובה בעולם?

qball4

New member
אממ בברלי

בברלי נשארו יחסית הרבה מההתחלה.. זה לא דומה לסיטואציה בגולשים.

qball4

New member
חח..

דיברתי בכלליות על העזיבה של הצוות, ואני בן לא בת :)

אם זה מיועד אליי אז התגובה שלי

הייתה מיועדת לזאת שפתחה את השרשור ולא אליך. הבנתי שאתה בן

למעלה