איזה חרא סתכלו על הפורום.. מדרדר מרגע לרגע. הודעות שלא במקום נמצאות בכל מקום. אוף.
C Catty New member 3/4/02 #1 איזה חרא סתכלו על הפורום.. מדרדר מרגע לרגע. הודעות שלא במקום נמצאות בכל מקום. אוף.
C Catty New member 3/4/02 #6 חחחחח ../images/Emo13.gif תיהנו!!!!!!!! זו שדיברה עכשיו, זו המרחפת, נכון?
C Catty New member 3/4/02 #8 תודה תודה ../images/Emo13.gif ואני שואלת, כי אני רוצה לבחון את כושר האבחנה שלי.. אז המרחפת, את דיברת?
תודה תודה ../images/Emo13.gif ואני שואלת, כי אני רוצה לבחון את כושר האבחנה שלי.. אז המרחפת, את דיברת?
ה המרחפת New member 3/4/02 #9 כן. סוף סוף היה לי זמן לנשום כמו שצריך. קראתי, מחקתי, עידכנתי, חידשתי. ותודה לשותפתי היקירה, שהביאתני עד הלום.
כן. סוף סוף היה לי זמן לנשום כמו שצריך. קראתי, מחקתי, עידכנתי, חידשתי. ותודה לשותפתי היקירה, שהביאתני עד הלום.
S Streetcat New member 5/4/02 #17 ?Boi namshikh lehatzif, ahuvati ||...Im einenu yekholim lir´ot ze et zo bemeshekh 3 ha yamim ha krovim
?Boi namshikh lehatzif, ahuvati ||...Im einenu yekholim lir´ot ze et zo bemeshekh 3 ha yamim ha krovim
ה המרחפת New member 5/4/02 #19 לא שוב.... ../images/Emo122.gif עד שמחקתי חלק מהשירשורים שלכם.... חבר´ה, לכל השיחות האלו יש צ´אט.
ה המרחפת New member 5/4/02 #21 לא! אם זה סתם הודעות שאתם מלאי שמחה והתלהבות על איזה מצחיקים/מסתוריים/חתוליים אתם, אנא מכם, עשו ל-black_magic ולי טובה ועשו את זה בצ´אט. אם זה דיון ענייני שיכול לעניין עוד אנשים בפורום, בבקשה, בפורום.
לא! אם זה סתם הודעות שאתם מלאי שמחה והתלהבות על איזה מצחיקים/מסתוריים/חתוליים אתם, אנא מכם, עשו ל-black_magic ולי טובה ועשו את זה בצ´אט. אם זה דיון ענייני שיכול לעניין עוד אנשים בפורום, בבקשה, בפורום.