איזה חתיך אלחנדרו סאנז! יש בינו לבין שאקירה כימיה מצוינת בקליפ!
H Hupa New member 9/7/05 #3 כל כך נכוון הבנאדם פשוט מושך.. הם נראים כמו זוג שם בקליפ והוא משחק כזה טוב ורררררר..
D Daniella 21 New member 9/7/05 #5 ככה הוא פשוט סקסי בכל הקליפים שלו הוא עשה קליפ עם הקורז גם מאוד יפהה
D Daniella 21 New member 10/7/05 #9 הם הוציאו שני שירים ביחד../images/Emo9.gif ושני גרסאות לשירים שזה פשוט מדהים השיר הראשון הוא una noche והגרסא האנגלית היא one night השיר השני הוא:mi ire והגרסא באנגלית the hardest day מלך פשוט ענק עם המבטא בספרדי שלו
הם הוציאו שני שירים ביחד../images/Emo9.gif ושני גרסאות לשירים שזה פשוט מדהים השיר הראשון הוא una noche והגרסא האנגלית היא one night השיר השני הוא:mi ire והגרסא באנגלית the hardest day מלך פשוט ענק עם המבטא בספרדי שלו
D Daniella 21 New member 9/7/05 #4 חתיך סוףףףף../images/Emo99.gif הולך להיות קליפ שלו בקרוב בערוץ ויוה פלטינה מהאלבום el alma al aire השיר quisera ser יופיע אחרי הפרק האחרון של סנטרל099 בסביבות18:30 משהו כזה שווה צפיה
חתיך סוףףףף../images/Emo99.gif הולך להיות קליפ שלו בקרוב בערוץ ויוה פלטינה מהאלבום el alma al aire השיר quisera ser יופיע אחרי הפרק האחרון של סנטרל099 בסביבות18:30 משהו כזה שווה צפיה
E El Argentino New member 9/7/05 #6 תגידי Daniella 21 יש לך דיסקים של אלחנדרו סאנס? אם כן איזה יש לך? במקרה יש לך את האוסף החדש שלו אם 3 הדיסקים? את יודעת אם אפשר להשיג את זה בארץ?... El Argentino
תגידי Daniella 21 יש לך דיסקים של אלחנדרו סאנס? אם כן איזה יש לך? במקרה יש לך את האוסף החדש שלו אם 3 הדיסקים? את יודעת אם אפשר להשיג את זה בארץ?... El Argentino
D Daniella 21 New member 10/7/05 #8 בטח../images/Emo70.gif mtv unplaggedוelalma al aire בארץ אי אפשר להשיג אבל מה שאתה יכול הוא לנסות לבקש מטאוור רקורדס אולי להזמין לך כי אני את no es lo mismo ביקשתי שיביאו לי יחד עם el alma al aire שאני ממליצה בחום!!!
בטח../images/Emo70.gif mtv unplaggedוelalma al aire בארץ אי אפשר להשיג אבל מה שאתה יכול הוא לנסות לבקש מטאוור רקורדס אולי להזמין לך כי אני את no es lo mismo ביקשתי שיביאו לי יחד עם el alma al aire שאני ממליצה בחום!!!
1 12ShakirA12 New member 10/7/05 #10 אז את המומחית בענייני סאנז../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif
E El Argentino New member 10/7/05 #11 יש לי את MTV Unplugged ו... רציתי לקנות את האוסף החדש של ה-3 דיסקים והגירסה עם ה-DVD של No Es Lo Mismo ואין בטאואר רקורדס... בכל אופן תודה, El Argentino
יש לי את MTV Unplugged ו... רציתי לקנות את האוסף החדש של ה-3 דיסקים והגירסה עם ה-DVD של No Es Lo Mismo ואין בטאואר רקורדס... בכל אופן תודה, El Argentino
G Green Day 1 New member 10/7/05 #12 חפיף... , נצל"ש אתם חייבם לראות! 'סתכלו טוב טוב את שאקירה במראה היישן ת'אמת? זה ממש מחמיא לה ככה גם והיא פה ממש מזכירה את עופרה חזה ז"ל
חפיף... , נצל"ש אתם חייבם לראות! 'סתכלו טוב טוב את שאקירה במראה היישן ת'אמת? זה ממש מחמיא לה ככה גם והיא פה ממש מזכירה את עופרה חזה ז"ל
G Green Day 1 New member 10/7/05 #14 תגידו - זאת היא? או שאני טועה ... היא יפיופה מתגעגעים למראה היישן? - אני מאוד
E El Argentino New member 10/7/05 #15 כן זאת היא! אני מתגעגע למראה שלה עם השיער השחור מתקופת DELL מהתמונות ששמת למעלה... ולמראה שלה עם השיער האדום מתקופת MTV Unplugged... El Argentino
כן זאת היא! אני מתגעגע למראה שלה עם השיער השחור מתקופת DELL מהתמונות ששמת למעלה... ולמראה שלה עם השיער האדום מתקופת MTV Unplugged... El Argentino
P perrinat New member 10/7/05 #17 האמת... שלא איך שהיא נראית עכשיו הכי יפה לה! וגם הגעתי למסקנה שהכי מתאים לה תלתלים.
G Green Day 1 New member 10/7/05 #18 צודקת!! =) רינת מה דעתך? - תלתלים צהובים או שחורים או גווני סגול אדום?
D Daniella 21 New member 14/7/05 #20 איזה באסה../images/Emo4.gif אתה חייב שיהיה לך את EL ALMA AL AIRE דיסק שזכה ב4 פרסי גראמי לטיני שווה האזנה
איזה באסה../images/Emo4.gif אתה חייב שיהיה לך את EL ALMA AL AIRE דיסק שזכה ב4 פרסי גראמי לטיני שווה האזנה
D Daniella 21 New member 14/7/05 #19 מומחית לא ../images/Emo9.gifמעריצה כן../images/Emo24.gif הוא כותב בצורה מדהימה ורגישה ומה שיש לו בלב ושגבר כותב שירה כזאת ומלחין אותה אז יש לי המון כבוד הערצה והערכה אליו בקיצור מתה עליו
מומחית לא ../images/Emo9.gifמעריצה כן../images/Emo24.gif הוא כותב בצורה מדהימה ורגישה ומה שיש לו בלב ושגבר כותב שירה כזאת ומלחין אותה אז יש לי המון כבוד הערצה והערכה אליו בקיצור מתה עליו