איזה חתיך ז'וז'ה מנואל!

coullette

New member
איזה חתיך ז'וז'ה מנואל!../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif

הייתי עושה לו טובה...

won't we all, won't we all...

ברוכה הבאה לפורום
רק בפעם הבאה, השתדלי לשרשר הודעות שכאלה לשרשור לא מנוצל כלשהו אחר בפורום. בתפוז הדף הראשי מוגבל ל15 הודעות ראשיות, וכל הודעה חדשה דוחקת את הקודמות עמוד, לכן עדיף לשרשר. בכל מקרה, אם כבר פתחת הודעה, ז'וזה מנואל אכן חתיך, הוא שווה עוגיה ושווה גם עוגה, אין ספק בעניין |חרמן| וכבר בפורום "תשוקות" הצהרתי שחייבים להוסיף בתפוז באופן דחוף אייקון ל|חרמן| מאוהב זה לא מספיק! צריך גם אייקון חרמני, שיבטא את רגשותינו העמוקים
קבלי תמונה של ז'וזה החתיך

limooor

New member
אומה את האמת.....

נכון שהוא יפה... אבל הבן שלי (שיום אחד יהיה מפורסם בטוח) יותר
סתם כי בא לי להשוויץ

הפיצי הזה פשוט לא רוצה לצאת, אהה?

אני לא מאשימה אותו - הוא חי בסטייל שם, צף כל היום בבריכה חמימה ונעימה
גם אני לא רציתי לצאת - נולדתי בסוף חודש עשירי. מסכנה אמא שלי... כל תמונות של התינוקצ'יק יתקבלו בברכה כמובן, אבל בינתיים אנחנו רוצים לראות עוד קצת מהאח הגדול והחמוד שלו
יש לו עיניים ממש יפות. דרך אגב, איך הוא מתמודד עם זה שיהיה לו אח? אני לא מכירה אף פעוט בגיל שנה, הוא מסוגל להבין בגילו אתה עובדה שיהיה לו אח קטן?

ולימור - קישור בשבילך

לקומונה מאוד נחמדה שאני אוהבת. אני רק קוראת ולא כותבת כמובן, כי לי, אין ילדים, אבל אני נהנית לקרוא -יש שם דיונים מעניינים. כן, כן, הילדה רק בת 18 ואלה הקומונות שהיא מסתובבת בהם - קל לראות שאני מטורפת על ילדים, לא? ואם כבר שרשור השווצה - אני אשוויץ עם עוד תמונה של דורון
יש לו עיניים כחולות פשוט מהממות

הבן של בן-דוד שלי ../images/Emo6.gif

לצערי, אין מושג קצר יותר לקרבת משפחה הזו. עוד דורון, הפעם מכשהוא היה ממש קטן

ואחת האהובות עלי,

דורון הוא ילד אינטילגנטי מאוד. כבר בגיל חמישה חודשים הוא קורא עיתון!

אני כבר בת 18, נגמר בית-ספר

עכשיו יש ללמוד לפסיכומטרי. אני עושה אותו בפברואר ועוד מעט מתחילה עוד הקורס. בינתיים אני לומדת בבית, בעיקר אוצר מילים. זה קשה כי יש מלא מילים קשות נורא שאני בספק שאני אי פעם אשתמש בהן אבל מצד שני, זה כיף. הידעת: גהה=רפואה, מרפא. אופנסיבה= מתקפה. וזו אחת האהובות עלי: אסקופה=מפתן ובמיוחד בשבילך - למילה בר יש 4 משמעויות שונות: 1. תבואה 2. חוץ 3. נקי 4. בן את זאת ועוד, אני נאלצת ללמוד בעל-פה.

באמת? מתי היא עושה אותו?

בעיקרון, אני עושה אותו עכשיו, כמה שיותר מהר אחרי התיכון - כדי שהידע שיש לי במתמטיקה וכו' לא יעלם עדיין, יותר קל ללמוד שהחומר טרי יחסית בראש.

limooor

New member
עכשיו היא לומדת וגם היא בגיל שלך

רגע ומה עם צבא??? שירות לאומי???

למעלה