איזה טוב שיש את הפורום הזה וגם אותכם פה.

איזה טוב שיש את הפורום הזה וגם אותכם פה.

זה נהדר לשאול שאלה של משהו שאתה חייב תשובה עליה ואין משהו מקצועי שיענה עליה רק מי שחווה כבר את הדברים האלה.
תודה לכולכם.
ביום שלישי ניתוח שרוול, הכל קורה מאוד מהר פתאום, למרות שאני מחכה לניתוח כבר שנתיים.
אני חושבת שאני מוכנה לניתוח מנטלית ופיזית. החשש היחיד שלי הוא ההרדמה.
אבל יום ראשון יש לי פגישה עם המרדים ומקווה שאני אצא ממנה בהרגשה רגועה על העניין הזה.
פתאום שינו את החוקים בבית חולים אסותא, אתם קולטים שבוע לפני ניתוח ורוצים שאני אעשה ועדה בריאטרית. משהו חדש שתדעו וגם התשלום על הסיכות הוא מעכשיו טווח מחירים של מ12000 עד 30000. רק אחרי הניתוח אדע כמה עולה באמת. אז הלכתי בחישובים שלי על המקסימום המחיר.
זה עוד ריצות וסידורים ופגישות עם רופאים ועוד יום נסיעה מכרמיאל לחיפה. שבוע הבא אני כל יום בנסיעה כרמיאל-חיפה. ראשון- פגישה עם המרדים, שני- ועדה בריאטרית, ושלישי- הניתוח המיוחל.
יש לי רופא מעולה, אני יודעת כי חקרתי לעומק את הרשת על הרופאים בחיפה ועליו בפרט. כי רציתי לעשות את הניתוח ברמבם בהתחלה. אז אני לא דואגת.
הכל יהיה בסדר, אני בטוחה שאלוהים אוהב אותי ולא יתן שמשהו יקרה לי.
הבת שלי בת ה6.5 קצת חוששת מהניתוח. בעיקר בגלל שהיא חושבת שאני אשתנה אם אני ארזה.
אז הסברתי לה שלא תמיד ההייתי שמנה, והאופי שלי לא השתנה מאז. ורק יהיה לנו יותר טוב. בלשחק על הרצפה ביחד, לרקוד, לרוץ לטייל יותר בחוץ אולי אפילו כל יום גן משחקים. כמו שהיה כשהייתה קטנה יותר .....אח איזה כייף יהיה.
היום זה היום היחידי שיש לי מנוחה ממחר כל יום סידורים לניתוח ולילדה, וגם בשבת לא רוצים לתת לי לנוח, כבר חברה שלי רוצה שנצא לטיול ביער, היא רוצה שאני ארד בעוד שני קילו לפני הניתוח.....חחחח.
בפגישה הראשונה עם הרופא באפריל 2012 הייתי 162 קילו בערך ( לא להיבהל זה על 170 מטר גובה- למרות שתמיד הייתי 173 מ'). ובתחילת השבוע הזה הייתי 152 קילו. בדיוק מה שהרופא רצה- 10 קילו פחות.
לפני שבועיים התחיל לי מצב רוח מעולה, יוצאת כל יום מהבית, הולכת לסידורים, חברות, חוגים של הילדה, מנקה את הבית יסודי יותר. כנראה בגלל שיש לי בלב תקווה שהחיים יהיו הרבה יותר טובים מעד עכשיו. מקווה שזה ימשיך ואני לא אפול עמוק לתוך דיכאון. קצת מפחיד במיוחד אחרי הניתוח אם אני אשכב במיטה הרבה. אפילו לפסיכולוגית אין לי זמן ללכת. מאוד מבאס.
טוב אני אפסיק לחפור ואלך לנצל את השעות הבודדות שיש לי היום בלי סידורים נוספים לניתוח.
אז שוב תודה על ההקשבה ושיהיה לכולם פה בהצלחה מכל הלב.
בייי.....

קוביd1

New member
אהבה נפלאה

אכן בילבולי מח עם כל הפרוצדורה הזאת החדשה שהכל בא במהירות ולא מספיקים להתארגן
בעזרת השם הכל יעבור בשלום לשקול 162 ק"ג אפילו על 170 שה המון ,את ממש אישה שמנההה
אני מבין את החששות של הבת שלך שחושבת שתשתני בעיקבות הניתוח ובעקבות ההרזיה שלך ,אופי של בן אדם לא משתנה בעיקבות הירידה במשקל ,את יכולה להסביר לה ילדה בת 6 וחצי מבינה הייטב ,הילדים של היום הרבה יותר חכמים מאיתנו
אני בטוח שתרדי במשקל יהיה לך הרבה יותר קל לשחק עם הילדה ולעשות את כל הפעולות ביתר קלות ,הימים הראשונים בהחלמה קצת קשים אין שום סיבה שתיפלי לדיכאון ,לא חייבים ללכת לפסיכולוגית ,זה רק במקרים שאת מרגישה לחץ ומעקה
העיסוק היומיומי לא נותן לך זמן לשבת הרבה ולחשוב על הניתוח וזה דבר טוב.
מה שנשאר לי לאחל לך בהצלחה נשמח לשמוע מה קורה איתך לשמוע חוויות

הרבה בריאות בהצלחה בכל

קבי

ודרך אגב אף אחד לא נותן לי את המשקל שלי

הרבה פחות.
אז אל תקרא לי שמנההההה
תקרא לי אשה גדולההההה.
טוב.
חחחחחחחח

אופירA

New member
מנהל
נקרא לך אהבה גדולה ונפלאה

אל תכעסי על אסותא. יעבירו אותך את הוועדה בקלות, יש לך כבר תאריך לניתוח וכבר קיבלת אישור בפרוצדורה הקודמת, אז אין סיבה שהוועדה תשלול את האישור.
אין להם ברירה בחודשיים האחרונים יצאו הנחיות חמורות חדשות של משרד הבריאות, וכנראה מפעילים עליהם סנקציות ליישם ומיד. מדובר בהקפדה על בירור לפני ניתוח ובמעקב לאחר הניתוח. אני מברכת על ההנחיות הללו, משום שמה שהולך בתחום הבריאטריה זה בית משוגעים אחד גדול של תעשיית ניתוחים ו"אופנה עכשווית", ללא התייחסות מספקת לאחריות רפואית. כל מי שרוצה מקבל ניתוח, לא חשוב אם הוא מבין מה הוא יקבל, לא חשוב אם הוא מתאים מעבר לסוגיית המשקל הגבוה, לא חשוב שאח"כ הכל יילך לטמיון בגלל חוסר הדרכה להתנהגות נכונה ולא חשוב שבניתוח הזה יש גם סיכוי (זעיר) להריח את הפרחים מכיוון השורשים. יד קלה על סכין הניתוחים, גם לנערים צעירים. וזה לא צריך להיות כך!
אמנם הוועדות לא תמנענה את התופעה הזו, אבל גם אם יצמצמו בזעיר אנפין - זה מבורך.

לגבי הילדה, אני חושבת שיותר כדאי לשים דגש על ההרגשה שהיא מתארת - הפחד משינוי. מה מפחיד בשינוי. לדבר איתה על השינוי שהיא עוברת כשהיא מתבגרת, איך פעם היתה תינוקת והיום היא ילדה גדולה ונבונה. כשילד מבטא חששות כדאי מאוד ללמד אותו איך מתמודדים עם החששות האלה - מדברים עליהם, מתארים אותם, מתארים את החוזקות של הילד והמסוגלות שלו. לא בהכרח צריך לבטל אותם או לענות עליהם קונקרטית. תהיה תקופת החלמה, תהיה תקופת חולשה. הילדה מפחדת ממשהו שלא ברור לה, ויש סיבות לפחד. אבל יש סיבות גם לא לאבד שליטה על החיים מרוב הפחד, ועם פחד מתמודדים על ידי שמדברים עליו ועל ידי שעוברים אותו ביחד.

גברת ע

New member
הלחץ הזה...

כלכך מוכר...
לי היה שבוע להתארגן על הכל, לעשות בדיקות אחרונות, להפגש עם מרדים, לסגור דברים אחרונים בעבודה, לריב עם הבוסית שלי ועוד ועוד ועוד...
אבל היום אני אחרי, בריאה יותר, רזה יותר, חזקה יותר...

וגם את בקרוב מאוד תהיה אחרי, ופתאום כל הלחץ הזה והפרוצדורות והבירוקרטיה כבר יראו כלכך קטנים ולא חשובים...
את בתחילתה של דרך חדשה ומדהימה ויש לך אותנו פה לשתף ואם תרצי גם אשמח לשוחח איתך בטלפון לספר לך קצת.

בהצלחה ויום מקסים שיהיה לך

אלישבע24

New member
אהבה נפלאה,שיעבור לך ניתוח והחלמה קלים

אחכ יתחילו לנשור הקילוגרמים
וכבר לא תצטרכי פסיכולוגית.
תהיי מאושרת!

למעלה