איזה טקס משעמם היה טקס עמ"י!!!!!!

איזה טקס משעמם היה טקס עמ"י!!!!!!

טקס אפור, משמעם ברמות, ללא שום הפתעות, הכל היה מכור, התוצאות נקבעו מראש!!!! איך יכול להיות שקליפ השנה הנבחר הוא של שיר לא פופלארי וזמר שעבר זמנו, חמי רודנר (מי זה בכלל? מה הוא עשה כל הקריירה שלו)?!! לאב בוי וחיים בסרט הודי שהם שני הקליפים המושקעים ביותר והיפים ביותר בערוץ לא רואים אותו ממטר, שני הקליפים האלה מעלים ברמה את הערוץ הטפל והמשעמם הזה!!!!! טקס עמי ללא דנה הוא כזה משעמם!!! אם דנה הייתה מופיעה הייתה מראה לכולם מאיפה משתין הדג, ומי היא הזמרת הגדולה והטובה מכולן!!!! (עם הכל הכבוד למירי מסיקה, ויש כבוד....) ואני לא אומר מילה ולו חצי מילה על גברת יואב קוטנר, הוא לא שווה התיחסות בכלל!!!!!!!! (שיילך לקיבינימט) ועכשיו, אחרי שהערוץ החרים באופן סופי את דנה והוריד את כל הקליפים שלה, אני קורא לכל חברי הפורום ולכלל מעריציה של דנה, להחרים את הערוץ. בואו נתאחד כולנו ונשלח מכתב חריף למנהלך הערוץ ופשוט נשפוך כל העולה על ליבינו!!!! למי שבאמת איכפת שיעשה את זה!!!!! נ.ב. מאחר שאני מעריץ מושבע של שרית חדד, אני שמח לפחות שהשיר "זה ששומר עליי" הוא שיר השנה. אם לא דנה, אז שרה!!! שיהיה לכולם סופשבוע מעלף!!!!!!!!!!!!!

למעלה