איזה יאוש

ממה את מיואשת?

מילקי110

New member
מזה שאני לא מצליחה להיות מאושרת בחלקי

אתמול גם דיברנו על זה בקבוצה בעשרת קלפים . והיה קלף של מישהו לא שמח בחלקו . ראו שני אנשים אחד עם מלא מטבעות ואחד עם קצת

ונכתב מתחת להיות מאושר בחלקי. והסברתי בקבוצה שאת זה מעולם לא הצחלתי לעשות תמיד אקנא באלה שיש להם הרבה מטבעות . סיפרתי שם אתמול בעזרת קלפים

איך שעד היום לצערי הלכתי נגד הזרם ולא מבחירה .סיפרתי על הוריי המוצלחים מאד ועל איך שאף פעם לא הצלחתי ולא אצליח להשתלב בחברה כמו שלהם ..

סיפרתי איך שכן בשנים האחרונות קרו לי דברים אבל זה עדיין לא מספק אותי כי תמיד אשווה את עצמי לאחרים ואמשיך להסתכל על אלה שיש להם הרבה מטבעות .

ובקלף לשנה החדשה בחרתי בקלף שכתוב מתחתיו סבלנות , שתהיה לי סבלנות שיקרו עוד דברים , כי זה לא קורה בקצב שאני הייתי רוצה לוקח הרי זמן לשקם נפש שסבלה

( את זה לא סיפרתי שם עדיין על הנפש שסבלה וכל מה שהיה ) ואני הייתי רוצה ישר את הכל : בן זוג , חברים מקצוע הכל . להיות עם הרבה מטבעות .. המדריכה שאלה

אותי האם כאשר אגיע לשם איך אדע שהגעתי ? איך אדע שהגיע השלב הבא ושלא אמשיך כל הזמן לקנא ובאלה שיש להם הרבה מטבעות ? ואמרתי שנראה לי שכאשר אגיע

למקום ראוי . להיות עם מקצוע מכובד ועם בן זוג ( למרות שאת המילים האחרונות לא אמרתי . רק אמרתי "כאשר אגיע למקום ראוי) אז ארגיש יותר טוב .

ואולי לנצח אמשיך לקנא באלה שיש להם הרבה מטבעות ?

LsMs

New member
חבל...קנאה זה רגש מכוער

את לא בתחרות עם אף אחד אז גם תפסיקי לחשוב על זה כך..תחשבי שאת בתחרות עם עצמך ...את צריכה לרצות מטרות ולהשיג אותם וזה מספיק טוב

אל תצפי להיות וורן באפט או רוברט קיואסקי הבא...אבל את כן יכולה לצפות מעצמך להסתדר על עבודה , דירה, חברים ...חבר זה לא חובה זה יגיע אולי עם הזמן גוף שאת מרוצה ממנו דיאטה שאת מרוצה ממנה ותחביבים שיעשו אותך מאושרת

אם חשקה נפשך בעוד כסף אז אדרבא לכי תלמדי קורסים פיננסים ותתחילי להוסיף הכנסות פאסיביות הרי זה מבורך...אל תחשבי על אחרים תחשבי על עצמך...ככה לעולם לא תקנאי

ועוד משהו...כשאני מגלה על עצמי שאני מקנאה במישו...אז במקום לקנאות אני אומרת...וואלה...אולי אני מקנאה כי יש לבן אדם הזה משהו שאני רוצה ואין לי אז אולי במקום לבכות על זה שאין לי את זה ...הגיע הזמן לשנס מותניים ולחשוב איך איך אני משיגה את מה שקינאתי בו...לפעמים אני אפילו בכוונה מתחברת לבן אדם ומנסה ללמוד ממנו איך הוא השיג את הדבר הזה שקינאתי ורציתי בו גם...כדי להשיג אותו גם כן בעצמי...ככה אני מרגישה גאה יותר בעצמי וכל הקנאה נזנחת לצד...

מילקי110

New member
קורס פיננסי ?

אני גרועה במתמטיקה . לא הייתי מבקשת עושר רק מספיק כסף כדי לסוע לאמריקה.

דיאטה ? כבר ירדתי את מה שיכולתי לא נראה לי שאני יכולה לרדת יותר .

דירה יש , חברות קצת וזה בסדר ..אי אפשר שלא לחשוב על אחרים המחשבה על עצמי מכאיבה לי .

קשה לי להאמין שיש אדם שלעולם לא מקנא .. מטרות ?? שאיפות .? רק לסוע לאמריקה . לקחת את תיאו ולסוע מכאן

אה ולסוע לטייל , הייתי בעבר בחו"ל אבל הפעם האחרונה הייתה לפני 5 שנים .. יש מדינות באירופה שטרם ראיתי , הייתי רוצה לעשות טיול בארצות הברית

לא לרק לגור שם אלא לסוע לחוף המערבי , לחוף המזרחי ... הייתי רוצה לסוע ליפן .. . והייתי רוצה מספיק כסף שמישהו יארגן את המעבר דירה לא לדאוג לכלום . רק לבוא

לדירה החדשה כאשר הכל כבר נקי ומאורגן ושאותו מישהו גם ידאג לטפל בעיניינים בדירה הישנה , להתקשר לכל הגופים ולעשות סיום חוזה ולדאוג שהם ישלחו בפקס

שאין ביננו עיניינם כספיים ואז ללכת לקבלן ולתת לו את זה ...

** תודה אלומה אני אנסה את זה .. זה כמו שמירב אומרת עם הרשימה של הדברים החיוביים כדי לשנות את החשיבה .

ושרשרתי לא לך כי רציתי להגיב לשניכם מבינה ??

אני יכולה לספר לך מה אני עושה כשאני מרגישה

כמוך (שזה המצב הטבעי שהייתי בו הרבה מאוד שנים): אני כותבת רשימה של תודות, של הכרת תודה על הדברים הטובים שבחיי, וכך אני מגדילה את ההתמקדות בהם, ופתאום אני לא מרגישה כל כך מסכנה ולא מרוצה. זה חולל פלאות בנפשי, ואני ממליצה מאוד גם לך. רוצה לנסות?

למעלה