איזה יאוש

איזה יאוש

יש לי שישים שניות לפני שהוירוס יכאל אותי ביייייייייייייייייייייי

blonda3

New member
היי, לאן את הולכת, מה זה../images/Emo12.gif

בייייייייייי? איזה וירוס? יש משהו שעוזר- לא?

*יערית

New member
../images/Emo93.gif יונה

היא חטפה את הוירוס של הXP, לא נעים אבל זה ניתן לתקן ע"י הורדת קובץ שנמצא באתר או ע"י הסבר של חבר מפורום אחר{אין לי מושג על מה הוא מדבר אבל אולי יכול לעזור} 1. למה לא לעשות סקירה באם התוכנה שלכם לא חוקית או חוקית חברות כאלה שעובדות בשיתוף עם מייקרוסופט אוספות נתונים וגם משאירות "עוגיה" (קוקיס) ואז המחשב בשעת צורך שלהם הופך לדלת מסתובבת. 2הסבר למי שכבר נדבק. למי שכבר נדבק, ישנה דרך מיידית לפתרון הבעיה: יש להיכנס ללוח הבקרה, לבחור ב"כלי ניהול" (Adminisrative Tools) ואז ב"שירותים". כשנפתח החלון החדש יש לחפש את השירות "Remote Procedure Call - RPC", ללחוץ עליו לחיצה ימנית ולבחור ב"מאפיינים". כשנפתח החלון החדש יש ללחוץ על סימניית "שחזור", ולשנות בכל התפריטים את הבחירה ל"הפעלה מחדש של השירות" (במקום "הפעלה מחדש של המחשב", שמתפקדת כברירת מחדל).

blonda3

New member
וויי יערית את גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

אני אנסה מחר לעזור ליונה....ב
ואם נצליח אז היא תעזור לעלמה..... שגם נדבקה
תודה.

אבל יקירתי...../images/Emo4.gif

זה רק גורם למחשב לא להכבות... הוירוס עדיין נמצא שם.. אני מצרפת קובץ שאמור לעזור ולמצוא את הותלעת. צריך להוריד אותו ולשנות את השם שלו מ-DOC ל-EXE כדי שיעבוד.

*יערית

New member
זה בדיוק מה שאמרתי...

שיש קובץ מסויים שצריך להוריד
ואין לי שמץ של מושג לגבי טכניקה במחשבים.

אז זה הקובץ שצירפתי

רק לשנות את הסיומת לאי אקס אי. אפשר לשלוח אותו למייל דרך אגב. לאחר שאתם ממלאים את ההוראות עם מנהל התקנים אפשר להכנס לאנטרנט להוריד אותו מהמייל ולהריץ אותו. (אפשר גם מכאן:))

עלמה 3

New member
איזה דיכאון , אנחנו לא מצליחים../images/Emo7.gif

אני ינסה שוב , בבית עם מה שהעלתם כאן

הינה קישור לעמוד עצמו ממנו תוכלו

להוריד. אם אתם לא מצליחים גם משם סימן שזה בגלל הוירוס. בכל מקרה, אני יכולה לשלוח למי שצריך את התוכנה במסנג'ר זה בטוח עובר באיי סי קיו עוד לא ניסיתי אבל יש לי את שניהם. רק שלחו מסר, או הודעה כאן על גבי הפורום.

*יערית

New member
יש שלקח להם

4 שעות לתקן,ויש שלקח להם חצי שעה, תחליטו יחד כמה זמן בא לכם לשבור לואת הראש
אבל בסוף....זה מסתדר

למעלה