איזה יאוש.....

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
איזה יאוש.....

בירושלים, בצפת, בחרמון, בגליל, בגולן ובשומרון יורד שלג.... אבל פה? בנס ציונה? מה פתאום!!!!!... לא הגיוני!@!!! זו הסיבה היחידה שאני שונא לגור פה! אין שלג!!!! בקושי חמישה כדורי ברד קטנטנים נפלו לי על המטרייה!!! אני יודע שאני סתם מקטר, וזה לא קשור לפורום.... אבל אני מעוצבן!

reshef

New member
ואצלנו בחיפה..

אצלנו בחיפה אף אחד לא מאוכזב, כי לפי הסטטיסטיקה אנחנו אמורים לקבל קצת שלג השנה וסופת שלגים גדולה בחורף 2004. נחכה..

אושר מ

New member
אין לי מושג איפה אני אהיה ב2004

איפה שהצבא ישים אותי כנראה... אבל שלג ליום שלישי בהחלט צופים..וטוב שכך.

א.א.אפל

New member
תחזית ששמעתי ממומחה...

מדובר בנתי שרון, אדם שמתמחה בכל הקשור למזג- אויר, וכותב בפורום מזג-אויר בוואלה (מומלץ) הוא אגב, חזה את זה שביום ראשון ושבת לא יירד שלג בירושלים, אלא רק ביום שני- לעומת שאר החזאים שציפו לשלג כבר בראשון ושני. הוא גורס שבאה עלינו עוד סופה- משמעותית וגדולה הרבה יותר מהנוכחית- ביום רביעי, שהיא קשה יותר לחיזוי ולכן התחזיות לא מדוייקות. הטמפ´ מעל ל-1000 מטר בצפון יהיו כמינוס 7-8, שלג בצפון מעל ל-200 מטר, שלג בשפלה הגבוהה. (וזה בקיצור)

אושר מ

New member
יש יהיה לי שלג. גם את זה אני לוקחת

בערבון מוגבל כמובן. בכלל ניהייתי סקפטית לאחרונה. ליל"ט.

בתור אדם שמכיר את תחזיותיו של נתי

ומבקר קבוע במועדון מזג האוויר (באמת מומלץ!) אני יכול להגיד שלמרות שנתי נוט להיות קצת אופטימי לפעמים, הוא מאוד אמין ובכלל, התחזית על רביעי חמישי היא מדהימה למדיי מרוב האנשים שם. אז שיהיה לנו בהצלחה
דרך אגב, שכחתי להגיד ששאני רושם כ"אהוד היחיד" אבל אני בעצם ELECTROLITEאו עדו או edo28. אומנם הניק הזה של אחי הקטן עושה לי די הרבה בושות (אהוד היחיד, באמת......) אבל אני עצלן מדיי בשביל להחליף והבחור חורש אז..... זהו.

למעלה