איזה יובש כאן

איזה יובש כאן ../images/Emo4.gif

חבר'ה מה קורה? השבת הכבידה עליכם? אי אפשר לקום אחרי החמין של שבת? לאן נעלמתם? למה נאלמתם?

טאניוש

New member
איזה חמין ואיזה נעליים...אוף...

אז ככה: 1. לאון סירב לאכול אתמול וגם מה שאכל פלט/ירק/הקיא. חצי יום התעסקתי בלדחוף לו משהו. הילד אכל ממש טוב תמיד, הדרדרות התחילה מאז שהתחלנו עם טיפות A+D. אז היום הורדתי אותם מהטפרית ונרשם שיפור קל (עוד לא ממש אוכל אבל לפחות מעכל את מה נכנס
). עכשיו אני מנסה להחליט מה עושים עם זה, כלומר שקועה עמוק בחפירות אינטרנט. 2. בלילה נתפס לי הצואר, כואאאאאבבבבבב!!!! לא יכולה לשכב, לא יכולה להסתכל לכיוון מטה (חיתלתי את לאון בלי לראות אותו בכלל, אני מקווה שטיטול מכסה שם משהו לפחות), כמובן שלא יכולה לסובב את הראש בכלל. שבתות כאלה עדיף שלא היו...

אודונים

New member
לגבי הויטמין

זו הנחיה שנותנים לכולם למרות שלא כולם צריכים את זה אומרים אם לא מוסיף אז לא מזיק... בדיקת דם קלה תגלה לך אם אתם צריכים את זה או לא ואז רק אם חייבים אפשר למצוא תחליפים רק בריאות שחר

ilana k

New member
יש וויתמינים מכל מיני חברות

למשל : טיפטיפות, ד"ר פישר וכד'. אולי תנסה לקנות של חברה אחרת. תרגישו טוב

טאניוש

New member
אני אתייעץ עם רופאה

אבל לא לפני שאאסוף קצת ידע בעיניין (כי אני נודניקית וחייבת לתחקר לעומק כל דבר). בנתיים מה שנראה לי הכי הגיוני זה באמת לבדוק עד כמה נחוץ לתת. אבל כואב לי הלב לדקור אותו...

אצלינו

ויטמין A+D אושרי לא קיבל. לפי מה שקראתי מומלץ לתת אותם כשלא חושפים את הילד לשמש. גם למבוגרים אותו סיפור. במקומות כמו קנדה הייתי נותנת בטוח. ויטמין A עוזר לספוג ויטמין D שעוזר לספוג קלציום. אני יודעת שמנות יתר של A ו D מסוכנות. מה שעשיתי ועדיין עושה זה חושפת את כפות הידיים והפנים לשמש ל5 דקות ביום. זה לא קשה. אפשר גם לעמוד ליד החלון בתוך הבית ולהצתבצב. ברזל אני נותנת בגלל שאושרי לא אוכל בשר. הוא גם כבר לא יונק איזה חודש כך שהוא מקבל ברזל כמה פעמים בשבוע. (של הדס).

אוי באמת לא נעים ../images/Emo4.gif

דיברת עם הרופא ילדים?, מה הוא אומר?, זה באמת מהברזל? כי אם כן, יש עוד פירמות של ברזל לילדים,בדרך כלל שמעתי שזה עושה עצירות, שלשול אבל לא מוריד את התיאבון, טוב ... תרגישי טוב!!! כמה שזה נורא, זה יותר נורא שיש לך עוד קטנצ'יק גם ככה קשה לנו לתפקד שאנחנו חולים, אז עוד עם הפיצים האלה.....

הוויטמינים של נטע

כמו בקבוקון הברזל שלו - עומדים אצלי במטבח כאבן שאין לה הופכין. אני אף פעם לא מצליחה לזכור לתת לו אותם. בהתחלה היו לי ייסורי מצפון, מה עוד שגיליתי שאני האמא היחידה בבית התינוקות שמפקירה את בריאות בנה, ולא זוכרת דברים חושובים מעין אלו. אבל אני מודה שכמו שפעת - אחרי שבוע של ייסורי מצפון - זה עבר לי...

למעלה