איזה יוים היה לי אתמול...

Vdrums

New member
איזה יוים היה לי אתמול...

בן דוד שלי פה בביקור, ואיכשהו הגענו למצב שהחלטנו לעשות קובה בורגול (העירקים פה יבינו אותי) יצא מדהים, הבית שלי הריח כמו המטבח של סבתא שלי ביום שישי!!! בנוסף רציתי שהוא יתן לי את המתכון שלו לטראפלס אז הוא אמר בוא נכין גם את זה!!! אחרי 3 שעות שהמטבח נראה כמו מלחמה, חבר שלי מתקשר אלי ואומר לי שהם (להקת RAM2) נפגשים עם משינה בפאב GUY'S בעיר, אז הלכנו לשם וישבנו איתם קצת. היום נלך לראות את ההופעה בפארק (-:

nalini

New member
שיוואוו!../images/Emo2.gif

י'מנייאק. גם על הקובה, ועוד יותר על לפגוש את פאקינג משינה... איפה אתה נמצא תזכיר לי?:)

וואלה, משינה פה?

מעניין אם יש להם איזה ביקור בסן פרנסיסקו.... סחתיין על הקובה, אבל אני מקווה שתחזור לעדכן איך הייתה ההופעה בפארק....

Vdrums

New member
הסופ"ש המשיך להיות מעולה...

הלכתי לWOODLEY PARK לחגיגת יוום העצמאות של LA. הסיבות היו ההופעה של RAM2 להקת הקאברים המקומית וכמובן משינה. היו הופעות מעולות, הקבב של דרור היה מצוין ומשינה היו כמו תמיד מלכים והכי כיף היה להיכנס לBACKSTAGE!!! לשמוע את מייקל בנסון אומר "שוב אתם?" ולקחת איזה מקל של איגי דיין הביתה.

איפה התמונות...?

אגב, ניסיתי לבדוק אם משינה באים לסן פרנסיסקו, וגיליתי שהשנה לכבוד יום העצמאות של ישראל (בסן פרנסיסקו חוגגים כל שנה בתחילת יוני את יום העצמאות של ישראל...), יופיעו רמי קלינשטיין ושירי מיימון... היות ומדובר בהופעה חינם ויום שלם של מופעים בעלי גוון ישראלי (אוכל ישראלי ואלפי יהודים וישראלים), אז שווה ללכת, ואם יש מישהו שמעוניין לקפוץ לביקור- ראו זאת כהזמנה אישית.

Vdrums

New member
ויש עוד 150 בערך אבל

לא ניסחף. אגב לפני משינה הופיע דודו פישר ואיזה זמרת בשם לימור, ממש לא חימום הולם...

למעלה