איזה יוםםם..

שני חמו1

New member
איזה יוםםם..

איך זה שאף אחד לא ביקר פה היום ? הייתי רוצה לכתוב לכם את פינת הכיף, אבל היום שלי היה די דפוק... זה התחיל מהבוקר שלא הספקתי להתארגן והחלפתי בגדים בבית ספר ! גם שכחתי את הפלאפון בהסעה.. והיום עם המורה דיברנו על הבלגן שהיה אתמול ולילדים בכיתה היה קשה לקבל את זה שאני היחידה שלא נדפקתי מהסיפור [שבעצם יצא שאני הכי נדפקתי מזה]. היום המשיך בזה שעוד לא מצאתי את עצמי במגמות וזה יוצא שאני מפסידה מלא חומר.. גם גיליתי שיש בשכבה שלנו בנות כל כך רעות ! ואני גם חושבת שאני מתחילה להתנתק מהחברה הכי טובה שלי בכיתה
אבל בכל זאת היה לי משהו טוב ! ציירתי סוף סוף.. אחרי כל כך הרבה זמן [שלושה חודשים] זנחתי את הדבר שהכי עושה לי טוב ! לאאא עוד..... :]] גם ישנתי היום מלאאא (6 שעות)

../images/Emo214.gifכנראה שמתחילה להבריא../images/Emo57.gif

אני מחכה שעוד אנשים יועילו בטובם להעלות תמונות של דניאל, אבל כנראה לא בא להם להשתתף ולשתף
היה לי יום...מוזר. הייתי בבית, לא הלכתי לעבודה בגלל שאתמול הרגשתי שאני עוד שניה מתה. אפילו אמא שלי חשבה לקחת אותי לבית חולים מרוב שהרגשתי לא טוב. כנראה שאני באמת זקוקה למנוחה והיא עושה את שלה, כי אני מתחילה להרגיש טוב יותר.... וקרה משהו מקודם שאני לא רוצה לפתח ציפיות, אז לא אגיד כלום, יש לי תחושה שזה יתפקשש ולא יקרה כמו שאני רוצה, אז פשוט אשתוק. שונאת ציפיות שהן לא לכריות :-X מחר יהיה יום טוב?:) והפלאפון שלך....מצאת אותו בסוף????? ושמחה שאת חוזרת למקורות

שני חמו1

New member
הגיע הזמן שתבריאי קצת.. ../images/Emo3.gif

היום ב"ה יום טוב בהרבה.... :] הפלאפון חזר אלי אתמול אחר הצהריים ואני לא מזניחה יותר את תחום הציור ! לעעולםםם.. אני קצת בהתלבטות, יש לי בערך 2000 ש"ח ואני לא יודעת אם לקנות בגדים [ אני ממש אוהבת בגדים ! ] או לקנות מצלמה טובה.. מה את אומרת ?

../images/Emo214.gifברור שמצלמה../images/Emo99.gif

אם את אוהבת לצלם....... בגדים תמיד יהיה כסף לקנות, גם אם אין עכשיו, אז עוד כמה זמן, מצלמה טובה לא קונים כל יום, והיא משמת אותך להרבה יותר זמן מאשר שנה... עדיף שתקני מצלמה ממש ממש טובה ותהני ממנה.
אני עד היום משלמת על האייפוד שלי ולא מצטערת על שקל ממנו. קניתי את האייפוד הכי חדיש בשנה שעברה כי אני שומעת הרבה למוזיקה, ואני לא זזה מהבית בלעדיו.

שני חמו1

New member
חשבתי על זה ואני אשלב

אני אקנה מצלמה יד שנייה באינטרנט ועם השאר אני אקנה בגדים.. כבר בדקתי כמה אופציות ויש מצלמות ממש טובות אפילו ב- 600 ש"ח שהן בדיוק מה שאני מחפשת

../images/Emo214.gifלא הייתי עושה דבר כזה, אבל

בהצלחה ותתחדשי בסופו של דבר.....

../images/Emo214.gifבסופו של דבר הבחירה שלך...

אני פשוט בדעה בחיים שלי, שאם משקיעים במשהו - אז עד הסוף, אם קונים מצלמה, אז לדאוג שהיא מעולה, עם אחריות, וכ"ו... תמיד המליצו לי להשקיע בקניות שלי, יש כאלו ההפך ממני

שני חמו1

New member
את צודקת...

אבל מצד שני זה יכול לצאת משתלם יותר.. לפני שאני קונה אני מבררת את כל הפרטים ומוודאת שמצב המצלמה כחדש ! [ זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לקנות יד שנייה, ודווקא זה נראה סבבה ]

LOLI152

New member
סיבה פשוטה

יד שניה- לרוב (לרוב!) האיכות פחות טובה. לכי תדעי כמה זמן היא "תחזיק" לך. אבל כן ראיתי מצלמות ב1,200-1,500 ש"ח שהן גם טובות וגם ישאירו לך כסף לבזבוזים:) אני למשל קיבלתי מתנה מצלמה כמו שרציתי, רק יד שניה, שזה בדיוק מה שהייתי צריכה, כי לא הוצאתי עליה שקל, וככה אני מתקדמת לקראת רשיון (או פולין.) -החלטתי לנסות להיות כמה שיותר עצמאית. וזה לא כזה קל.:O ובנימה זו בדיוק, אני זזה לעבודה, שלום שלום!:)

LOLI152

New member
../images/Emo24.gif

אני עייפה. עייפה במצטבר. ולא ישנה מספיק. אבל נהנית. אם זה עם מישהו שזה מתקדם לכיוון ממש יפה.... או עבודה שאני מקדמת יפה יפה לכיוון הרישיון (או לפחות קורס תג צופיות/פולין) או סתם בצופים שאני מוכיחה רצינות ומקצועיות ושנה הבאה אמן לרכז. ובצפר, שתכלס, טוב! מה לעשות?! זה מעגל קסמים כזה. להרגיש טוב->אנשים מגיבים לזה טוב->מרגישים עוד יותר טוב->אנשים מגיבים עוד יותר טוב וכ'ו! בהצלחה:)

שני חמו1

New member
זה תלוי

הרבה אנשים שמוכרים מצלמות זה כי קנו משהו מקצועי ומתקדם יותר [ ואחרי חיפוש ארוך מצאתי כמה כאלו.. ] זאת תהיה המצלמה המקצועית הראשונה שלי, אז ככה להתחלה אני לא רוצה להשקיע לפני שאני יודעת מה הולך לצאת מזה.. ובהצלחה לך ! :]]

LOLI152

New member
מבינה אותך מצד אחד...

גם אני כשחיפשתי מצלמה לא חיפשתי ישר משהו מקצועי ענק שיהיה כבד עלי בתור התחלה. אבל תכלס, זה לא אותו דבר, בסטילס כדאי שתהיה מצלמה איכותית, גם אם זה "בשביל אימון" (אחת איכותית גם נשארת להרבה זמן.) יש לחברה שלי מצלמה איכותית והיא ממש נהנית ממנה כבר שנים. ד"א, המורה שלי להפקה (הוא צלם סטילס במקצועו) טוען, שלא משנה מה הציוד, אם זה שמאחריו מעולה, התוצר יהיה מעולה.

שני חמו1

New member
יואבוש מה נראה לך? מה אתה בכלל עושה פה?

איך ברק אישר לך ?! ומדוזה ? שנון כל כך.. יותר מקקטוס . השכבה שלכם אוהבת אותי יותר מידי [ כיף ]

למעלה