איזה יום בעסה שהיה לי היום.רק הסוף

זושי1

New member
איזה יום בעסה שהיה לי היום.רק הסוף

אמור להיות מיוחד ונחמד... בבוקר כבר ב 7 וחצי בבוקר התחלתי את היום בדפיקה...לא כזאת כמו שאתם חושבים...דפקתי את האוטו..הכל השתבש לי מאז...אפילו הבייגל שאור שנשאר על השייש הפך ללחמניות מרוב שתפח מעל ומעבר כי הזנחתיו כי רצתי לפחח... פיספסתי ישיבה חשובה... וגם שילמתי קנס... ואף פעם כל השלושה לא קוןרים לי בתדירות גבוהה.. דיר באלאק יבטלו היום את סדנת בצק הסוכר...כי אז....אז......באמת זה יהיה ההוחכה שחבל שהתחלתי את היום הזה ...בחיי

זושי1

New member
מאיפה אתה יודע? התקנת אצלי מצלמה?

הג'וק באמת..חייך אלי ואמר...לפי משוואת שרדינגר ישנה אי ודאות קלה שאני כאן ...או בתוך המוח שלך...אז יש לך כמה ברירות... 1. או שאני נושא סארס...ואז אין לך יותר בעיות... 2. או שאני לא קיים ויש לך בעייה גדולה 3. או שתפסיקי להתלהב מזה שמישהו בכלל קורא הודעות שלך...זה רק בגלל שהוא בעבודה ומשלמים לו משכורת. 4. אולי אני קיים ואני באמבטיה...ואז יש לך שתי בעיות... א. יש להשמיד אותי ב. יש לאתר את המצלמה ולתבוע את המציצן... זאת אומרת...שהצרות שלי רק ממשיכות...
אבל כפי שאתה רואה בכיתי והמשכתי לחייך כי ממילא חיים עד שמתים ואת זה קשה לקבוע היום עם כל הבלגן שיש פה...

nani nani

New member
ג'רג'ר, אם הבלאגן לא בא אליך

אתה בא אליו??? ואיך אתה יודע שהיה לה ג'וק באמבטיה???

זושי1

New member
אפשר למנות לפחות עוד כמה סיבות

אבל הן , מקומן לא כאן...כאן צריך למנות את הסיבות שנמחקות בשיטת האלימינציה מהרשימה המלאה.... ברור, ברור שהיום בטעות כשהאחות חילקה כדורים...אני "ירדתי" על כל הדלי שהיה לה...בתקווה שזה פרוזק...אבל לצערי האחות היתה הסניטרית והדלי היה מלא באקונומיקה... עכשיו אם תחפשו אותי...זו אני שהצבע קצת ירד לה... בכל אופן... מסכן הג'וק איך סיבכת אותו בכל המהומה שלי היום? דרך אגב ? יש לך עורך דין טוב? כי הסתבכת איתו כהוגן....

למעלה