איזה יום היה לי אתמול

רותי ע

New member
איזה יום היה לי אתמול ../images/Emo10.gif ../images/Emo13.gif

אתמו אח"צ עידן החליט שמה שלא הורג את אמא מחשל אותה ופתח בסידרת אימונים מבית היוצר של גיל שנתיים הנורא. הכל דווקא, לקרוע, להפוך, ללכלך, לקטר, לנג´ס, לבכות, להכות..
ואז, אחרי שהוא היה אכול, רחוץ ויושב בשקט על הספה שלו מול החדשות (כבר בגיל כזה הוא מתעניין בפוליטיקה
) הוא מזמין אותי לשבת לידו על הספה שלו (שהיא קודש הקודשים ולאף אחד חוץ ממנו אסור להתקרב אליה). אני עוד לא מאמינה לפריוילגיה שנפלה בחלקי ואז הוא מתרפק עלי, מלטף, מנשק..פשוט אושר
איך אומרים? אמא יש רק אחת, לטוב ולרע

דיאנה1

New member
לפחות קיבלת פיצוי ../images/Emo13.gif הם יודעים

איך לגרום לנו לא לכעוס עליהם, הם בהחלט מצויידים בזה... ואני יכולה רק לנחם אותך - שזה עובר! על שון נהגתי להגיד שהיא נולדה ב"גיל שנתיים הנורא", ולא חיכתה להגיע לגיל שנתיים בשביל זה. והכל עובר, יום אחד הם פשוט מחליטים להתנהג יפה ולעשות הכל כדי לרצות את ההורים. אז רק סבלנות.

יונית ש

New member
הקטנטנים האלה כל כך חכמים ../images/Emo9.gif

הם בדיוק יודעים היכן ללחוץ אצלנו כדי לעצבן ואיך בקלות עם כמה משפטים אפשר לקנות אותנו. הבן שלך נשמע מקסים, שובב לא קטן. תמשיכי להנות ממנו וכמו שאמרת אמא זה לטוב ולרע ואמא יש רק אחת

רותי ע

New member
מתי זה עובר? והם יודעים טוב מאוד

איך להפעיל אותנו.. וכשיגדל אולי יהיה קל יותר אבל הוא כבר לא ינשק ככה את אמא

ועוד איך הם יודעים....../images/Emo22.gif

בהמשך להודעת הנשיקה שלי מאתמול - עד לאחרונה כשהנשיקות היו יותר בקמצנות בר תמיד תמיד נתנה לי נשיקה כשכבר הייתי עצבנית מיואשת ועייפה ממשהו שקשור אליה - כמו הרדמה... (זה היה סמיילי של גאון קטן אם לא הבנת...) אבל זה בעיקר לטוב נכון?

_גלית_

New member
אולי הוא מתכנן להכנס לפוליטיקה

אם הוא שומר על מקום הישיבה שלו כל כך טוב..
...

למעלה