איזה יום היה לי אתמול...

גווניבר

New member
איזה יום היה לי אתמול...

אתמול בצהריים חציתי את הכביש 0במעבר חציה, ומכונית התחילה לנסוע ופגעה בי. הגלגל של הרכב עלה לי על הרגל, ואני נפלתי על מכסה המנוע. מייד רשמתי את מספר הרכב בפלאפון שלי. הנהגת לא מסרה לי פרטים ונסעה משם. הזמנתי אמבולנס ומשטרה, וביליתי עד קרוב ל-10 בלילה בחדר מיון.
בסוף מתברר שאין שבר או נקע, אבל עדיין הקרסול והיד כואבים לי. ה-%*#@! הזאת הולכת לחטוף שלילה, קנס, ותביעה בבית משפט.

../images/Emo46.gif אני לא מאמינה שהיא נסעה

לא יאומן. איך היה לך כח לרשום את הפרטים, כל הכבוד!!! מזל שאין שבר או נקע. אני ממש בשוק, איזו מן התנהגות זו בהחלט מגיע לה לחטוף למנוולת! את צריכה משהו? אנחנו כאן. תרגישי טוב.

אוי, גווני, אני מקווה שאת בסדר

איזה סיפור! וגם אני נפעמת מזה שרשמת את הפרטים למרות הסיטואציה הלא-נעימה הזו. באמת מזל שאין שבר או נקע. גועל נפש של התנהגות. גוון, לכי על זה עד הסוף. שתחטוף שלילה ה@#$%^ הזו.

../images/Emo46.gifאני לא מאמינה

גוון, 1 באפריל עבר כבר, את לא עובדת עלינו ,נכון?, מי זאת הבת... הזאת, אני ממש בשוק. מה שלומך היום? מקווה שהפגיעה לא תחמיר את הכאבים ברגליים. תרגישי טוב ובכל זאת, חג שמח אורית

איך את מרגישה היום???

העיקר שאת תהיי בסדר. בה כבר יטפלו...
ועצה של אחת שעברה תאונת דרכים (ולמרבה המזל בפגיעה קלה) - תתעדי הכל. תשמרי קבלות. כדי שאם חו"ח תצטרכי לתבוע את חברת הביטוח על הפגיעה בך יהיה לך את כל החומר.

גווניבר

New member
אחרי הסדר...

תודה לכם מקסימים!! אני שומרת את הקבלות ומחר אני אלך לאורטופד. הקרסול יותר כואב מבדרך כלל. אח שלי נתן לי רעיון טוב- עוד בבית חולים הכתבתי לחבר שלי את כל הפרטים שאני זוכרת מהארוע, כולל משפטים ספציפיים שהיא אמרה לי. אני לא יודעת מתי אני אגיע למשטרה, אבל את העדות אני לא אשכח. מחכה כבר ליום חמישי...

למעלה