איזה יום היה לי

איזה יום היה לי

בבוקר נסענו לדודה שלי באורנית עז הלכתי להסתובב לי באיז חושה קטנה כזו בסבובות 11 אני שומע נשיפות חזקות ממש לידי אני מסתכל על הריצפה ממש 30 ס''מ ממני אני רואה צפע בוגר משהו כמו מטר+ ואחריזה שאני חוזר הביתה אני רואה את העכברה שלי המליטה 8 גורים שתיים מהם היא אחלה
את שתי הוולדות המתות הבאתי לשממית שלי זה היה מחזה מדהים ליראות את העכברה איך היא ממליטה

ינאי 15

New member
מה אתם מציעים למישהו לעשות כשהו

נפגש עם נחש ארסי "פנים מול פנים" או כמו מקרה כזה עם צפע וכדומה? האם לברוח כמה שיותר מהר, או לא לזוז ולא לעשות תנועות מפחידות ולחכות שהנחש ימשיך לדרכו? ול"ילד הנחשים", מה עשיתה במקרה שהיה לך עם הצפע? 30 ס"מ זה "די" קרוב, המפגש איתו היה יכול להסתיים רע מאד. הנחש ניסה לתקוף? מה עשית? היה לי מקרה דומה לפני כשלוש שנים בדיונות באיזור ניצנה, עם עכן קטן. עקבתי אחרי העקבות שלו במשך 15 דק' עד שהגעתי לשיח קוצני, ששם נגמרו עקבותם. הייתי במקום דקה בערך עד ששמעתי מספר נשיפות. הסתכלתי לכיוון השיח ולא ראיתי כלום, ידעתי שהוא יכול להיות בכל מקום מתחת לחול. אחרי חצי דקה בערך הסתכלתי ליד רגליי, הוא היה במרחק של משהו גם כמו 30 ס"מ + -. הזזתי מהר את הרגל. קראתי לכמה מדריכים מניצנה שהיו איתי בסביבה, הם הרימו אותו (כמובן לא בעזרת הידיים),ולאחר מכן שיחררנו אותו.

מה שאני עשתי עז ככה

הנשיפות זה רק סימני הזערה זכיאילו הוא אמר לך תזה אני פה על תתקרב יותר מי מה שצריך אני פשוט זזתי לאט בלי תנואות חדות וזה עבר בשלום זה לא מפגש ראשון שלי עם צפע גם שנה שעבר בלג בעומר הצלתי צפע ממות עכזרים שילדים רצו לזרוק אותו למדורה אני תפסתי אותו ושם תי אותו בטוח התיק ושהגעתי הבית ליום למחורת שחררתי אותו באחד המושבים לידי

למעלה