איזה יום היום? חמישי!
H Happy Goth New member 23/7/15 #2 מאצ'י טו מאצ'י בנעלי הבן סימון שקיבלתי משמיקי (שהיא קיבלה מAניס ) יווווו כ"כ נוחות! אני לא מאמינה שהתלבשתי ככה....חחחחחח והייתי חייבת לצרף תמונה של המתקן ממתקים של שמיקי, הכי כייף שיש
מאצ'י טו מאצ'י בנעלי הבן סימון שקיבלתי משמיקי (שהיא קיבלה מAניס ) יווווו כ"כ נוחות! אני לא מאמינה שהתלבשתי ככה....חחחחחח והייתי חייבת לצרף תמונה של המתקן ממתקים של שמיקי, הכי כייף שיש
ל לי וולף New member 23/7/15 #3 חמישי שמייח לא הבנתי... את לא מאמינה שהתלבשת ככה בקטע טוב, או לא בקטע טוב?? יש לי את הדגם הזה בדיוק (חוץ מהבוהק החדש הזה) וגם אני חושבת שאלו נעליים סופר-נוחות. שמחה לראות שאת נהנית מהן ועכשיו עשית לי חשק לממתק (אני מאשימה את שמיקי )
חמישי שמייח לא הבנתי... את לא מאמינה שהתלבשת ככה בקטע טוב, או לא בקטע טוב?? יש לי את הדגם הזה בדיוק (חוץ מהבוהק החדש הזה) וגם אני חושבת שאלו נעליים סופר-נוחות. שמחה לראות שאת נהנית מהן ועכשיו עשית לי חשק לממתק (אני מאשימה את שמיקי )
H Happy Goth New member 23/7/15 #4 בקטע לא טוב....שזה טו מאץ' למרות שאני מתלבטת, לפעמים זה נראה לי מגניב ולפעמים מוזר... חחחח נכון שהן מבריקות? אז כנראה שלשמיקי יש סטנדרטים לא הגיוניים: היא חשבה שהן זקוקות לכביסה
בקטע לא טוב....שזה טו מאץ' למרות שאני מתלבטת, לפעמים זה נראה לי מגניב ולפעמים מוזר... חחחח נכון שהן מבריקות? אז כנראה שלשמיקי יש סטנדרטים לא הגיוניים: היא חשבה שהן זקוקות לכביסה
ל לי וולף New member 23/7/15 #6 אין בעיה לכבס אותן, אם היה ספק ולדעתי זה לוק מגניב ומכיוון שאני יודעת כמה הנעליים דורשות דילוג, אני גם מדמיינת אותך מדלגת
אין בעיה לכבס אותן, אם היה ספק ולדעתי זה לוק מגניב ומכיוון שאני יודעת כמה הנעליים דורשות דילוג, אני גם מדמיינת אותך מדלגת
H Happy Goth New member 23/7/15 #9 כמה אני אוהבת אותך קייצית לחשוף, לחשוף, לחשוף! יש משהו מעניין בגב? אחרי שראיתי את הגב של הגופייה אתמול בלייב הבנתי שיש לך נטייה להסתיר פרטים מעניינים בגב איזה קבוצת שרירים כואבת היום?
כמה אני אוהבת אותך קייצית לחשוף, לחשוף, לחשוף! יש משהו מעניין בגב? אחרי שראיתי את הגב של הגופייה אתמול בלייב הבנתי שיש לך נטייה להסתיר פרטים מעניינים בגב איזה קבוצת שרירים כואבת היום?