איזה יום מבאס עבר עלי היום

איזה יום מבאס עבר עלי היום ../images/Emo54.gif ../images/Emo3.gif

טוב אז איך אתחיל? אתמול: אחותי הודיעה לי שהיא נוסעת בבוקר היום, וההורים שלי גם- לעבודה. אז ביקשתי מאימא שלי להעיר אותי בשמונה כדי להתרגל לקום מוקדם לביה"ס כי אני תמיד מאחרת בבוקר... אז התעוררתי ב11 והסתכלתי על השעון וחשבתי אוף, היא לא העירה אותי ושוב נרדמתי... ואז התעוררתי שוב ב 12 בצהריים והתלבשתי והכל והסתכלתי טלויזיה... הייתי לבד בבית ו רציתי ללכת לחברה שלי, אבל לא יכולתי להתקשר אליה כדי לקבוע כי אני לא ממש מדברת בטלפון... אני כבדת שמיעה בכל זאת התקשרתי וככה: אני: הלו תשובה: הלו אני: אפשר את (השם של חברתי) תשובה: כן חיכיתי שניה ותשובה: הלו אני: הלו, זאת ___? תשובה: כן אני: רוצה שאבוא אליך? תשובה: בלה בלה בלה בלה הכוונה שלא הבנתי כלום אני: לא הבנתי, את רוצה שאבוא אליך? תשובה: כן, בלה בלה בלה אני: אני לא מבינה אותך, את רוצה שאבוא אליך? תשובה: בלה בלה בלה אני: אני לא מבינה, טוב אני באה. תשובה: בסדר. אני: ביי אז... לקחתי מפתח והלכתי אלה. סבתא שלה פתחה ת´דלת ואמרה שהיא לא נמצאת... לא התבאסתי כי... כי חברה אחרת שלי גרה באותו הבית, קומה מתחת... אז הלכתי אליה, צילצלתי בפעמון. אין תגובה. דפקתי בדלת, אין תגובה שוב דפקתי, צלצלתי ו הלכתי קניתי לעצמי ממתק, וחזרתי הביתה בדיוק כשבובה פראית התחיל. הכוונה שידורים חוזרים בערוץ 2. כשזה הסתיים באתי לכאן לפורום, אני כבר לא כל כך מבואסת
כי אני
אותכם, דינוש

LordNor

New member
סיפור נוגע ללב... יש לי כמה שאלות

למה לא השתמשת בשירות פקס? למה לא ביקשת משכן או שכנה שיתקשר בשבילך? את צריכה להתרגל לדבר בטלפון... בהתחלה זה קשה אבל לאט לאט מתרגלים... גם אני בהתחלה לא הבנתי כמוך... אבל כיום אני מדבר באופן שוטף... וזה לא מהווה בעיה.. לידעתך ישנו מכשיר טלפון מיוחד לכבדי שמיעה שמגביר את העוצמה ובכך מאפשר להם לשמוע יותר טוב... אפשר לקבל אותו לתקופת ניסיון נדמה לי... נ.ב: השאלות ששאלתי אותך הם שאלות שאני הייתי עושה במקומך כלומר להשתמש בשירות פקס או ללכת לשכן כדי שיתקשר בשבילי... אין מה להתבייש...

תודה.. ../images/Emo13.gif התשובות...

לי יש פקס, אבל לחברות השומעות שלי אין... פעם אחת מהן שאלה מכונת פקס מחבר והתכתבנו עד שהיא החזירה. בטלפון אני מסוגלת לדבר עם אבא שלי אימא שלי סבשלי ואחותי, ואת כל השאר אני פשוט לא מבינה... ניסיתי פעם לדבר בטלפון עם חברות שלי וידיד שלי. הלך דיי בסדר. כן, אני מודעת לטלפון המיוחד הזה, קוראים לו שוהם, והוא ישנו למס´ חברות שלי. אולי נקנה פעם, מי יודע. ובקשר לשכנים, אני לא ממש מיודדת איתם, פעם הייתי אבל עכשיו לא, רק אומרים היי וזהו. ולא נעים לי ככה להופיע להם בדלת. אתם יודעים שהכלבה שלי מאוד עוזרת לי? כי מישהו בא לדלת ואני בלי מכשירים אז היא נובחת וקוראת לי, או כשההורים שלי באים היא שמחה ואני מינה הכל
אני מתה עליה! ולא בגלל זה.

יש לי פקס אבל

הוא כבר רדום בגלל שאני מרבה להשתמש באיי מיילים כי אני יודע שרוב שומעים מעדיפים אי מיילים מאשר על פקס ופלפאון מאשר על איי מיילים כלומר פקס בדירוג אחרון כמה חבל

בגלל שהפקסס שלנו משועממים ןמתבודדים

אז מה דעתך בואי נעשה להם היכריות וכך הם יהיו חברים כדי שלא ישעממו

לדינוש

היה לי אי סי קיו ומחקתי אותה ואצטרך להוריד שוב אז פעם אחרת , בסדר ביי

סליחה ,מרוב לחץ אוויר בגלגל

אני התבלבלתי בין # ,כי חשבתי לבקש מהורים לבדק שיחה ממתינה שלהם ע"י #42 או#41 אז האיי מיי שלי הוא [email protected] למשמיצים !! אל תעיזו לשלוח אליי דואר זבל!!!

../images/Emo41.gif תגובה

נו אז מה שאתה מבוגר, אני לא מתחילה איתך או משהו, ואני מסתדרת טוב עם מבוגרים, אז מה הבעיה? אלה אם כן אתה חושב שלא מעניין לדבר איתי, החלטה שלך

זה טוב שאת מסתדרת עם מבוגרים

יש להם כסף ,וישלמו עלייך ממתקים ,גלידות ,מסעדות ולמה יש לי תחושה שאתה שוטרת סמויה שמנסה ללכוד אותי ובהחלט כייף לדבר איתך,אני מבטיח לך שמחר הוריד אי סי קיו ,ואבוא אלייך בכייף טוב

למעלה