איזה יום מבאס..

MrCheff

New member
איזה יום מבאס..../images/Emo4.gif

כבר הרבה זמן שהמצב בחברה בה אני עובד.. על הפנים. עד היום הספיקו להוריד לכולם את הקרן השתלמות, לקצץ את תשלום דלק לבעלי רכב ליסינג לכ-1000 ש"ח, להוריד כל מיני כיבודים ותוספות שהיו ולפטר כ-30% מהעובדים בחברה. היום התבשרנו על גזירות נוספות.. בין היתר קיצוץ רוחבי בשכר לכולם ברמה של בין 5% ל-20%, ופיטורים של עוד כ-20% עד סוף שבוע הבא.. בנתיים אני רואה עוד ועוד אנשים עוזבים עם קרטונים את המשרדים. שמועות מדברות גם על קיצוץ מלא של תשלום דלק לבעלי רכב ליסינג (לאחר קיצוץ קודם לרמה של כ-1000 ש"ח) איך אפשר להיות במצב רוח טוב כך?

tn1971

New member
מצבך קצת יותר טוב משלי.....

פוטרתי בתחום ההייטק בילתי אפשרי למצוא עבודה בתחומים אחרים "אתה אובר קווליפייד" הייתי מנהל מכירות בינ"ל

MrCheff

New member
../images/Emo10.gif

בעסה.. אני מבין ויודע שהמצב קשה ואין בהייטק עבודה... ולכן אני בר-מזל. אני חושב גם שהחברות מנצלות את הז ומקצצות בשכר לכל העובדים.. מהזמן שכתבתי את ההודעה ועד עכשיו גיליתי עוד 2 חברים טובים פה שפוטרו.. בא לי ללכת הביתה.. אין לי כח להיום.. יום מחורבן!!!!!

hag70

New member
וגם אני במפוטרים../images/Emo4.gif

ביום ראשון אני אמור לקבל הודעה רשמית. לפני יומיים היה לי "שימוע", כלומר הסבירו לי את הכוונה ושאלו אותי אם יש לי משהו מיוחד להגיד לאומה. לא היה, חוץ מתודה רבה ונפגש בשמחות. ואני ממש לא היי-טק. בינתיים אני אופטימי. נדבר עוד כמה חודשים
.

akavishon

New member
זה הזמן למפגש פורום ../images/Emo8.gif הרב פנויים באמצע

השבוע :)

hag70

New member
חשבתי על זה../images/Emo6.gif

תן לי עוד שבועי שבועיים לסגור את הבסטה ואז אני פנוי להובלות|הליקופטר|

akavishon

New member
מאיפה אתה בארץ?

לפחות לי השאירו רכב וטלפון לשישה שבועות

tn1971

New member
אני מרעננה

הרכב חוזר ב8 לפברואר אחרי חודשיים הודעה מראש

חנול

New member
לא רוצה להשמע לא ריאלית

אבל בתור מי שמכירה את התחום, יש גם סיכוי שאחרי שימוע לא יפטרו אותך..אמנם בד"כ שימוע הולך לכיון אחד בלבד, אבל יש גם מקרים שבהם זה הולך לכיוון השני....

akavishon

New member
אני חושב, שברב הגודל של המקרים

ההחלטה לפטר את העובד כבר התקבלה והסיכוי לשנות אותה בשימוע היא אפסית.

hag70

New member
ככה זה אצלנו../images/Emo140.gif

כיוון שאני לא בהריון ולא בטיפולי פוריות ולא פוטרתי בשל נטיוטיי המיניות אז כל מה שנותר לי זה ללכת הביתה.

חנול

New member
זה נכון, אם כי לא בלתי אפשרי

בתור מי שעובדת בחברה מאד גדולה, ראיתי 2 מקרים (כן, רק שניים) שבהם הוחלט להשאיר... אבל אני נשארת אופטימית בשביל האג...שאם יפוטר, אולי יחשוב על הצטרפות לחברה שלי-יש לנו אנשים שעושים מה שהוא עושה....

מזדהה.

הבעל מפרנס יחיד (גם בתחום ההייטק) והשמועות רצות... ואני לתומי חשבתי שעברנו בשלום את הגל האחרון, לא תיארתי לי שיגיע עוד גל כל כך מהר.

hirshfe

New member
מוכרחים להיות שמח?

אבל לא תמיד אפשרי, באסה כרונית לפעמים עדיף לא להיות עובד היי-טק אבל - הכל נגרר. גם אצלנו מרגישים את זה

Master Stav

New member
אח שלי תתעודד

אני רואה בפיטורין סוג של היזדמנות לעשות משהו חדש לפני 5 חודשים התפוטרתי ובזמן הזה הקדשתי הרבה מחשבה לדברים רבים החלטתי שלא להבעס מכלום ולעשות שהו חדש עם עצמי ואכן ביוםראשון הקרוב אני מתחיל עסק חדש בתחום הפרוסם ברשת המקומית במקום ישובי + פעילויות נוספות מאמיןשכאשר ניסגרת דלת ניפתחת אחת אחרת היה לי שבוע עמוס של עכנות מטורפות והנה זה קורה
שיהיה שבוע טוב

למעלה