איזה יום מתיש.........

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
איזה יום מתיש.........../images/Emo178.gif

עד עכשיו מ-7 בבוקר שנכנסתי למשרד לא הרמתי את הראש מהניירת והמקלדת ומשום מה נראה לי שהכל רק הולך ומסתבך........ אני כבר מספיק תשושה כדי לצאת לעוד חופש... אתי@ ראית אתמול את טנריף בפספורט? נזכרתי שהיית שם נראה מקום יפה מאוד!

אתי@

New member
ראיתי, ואין לי מה להגיד

אם קודם חשבתי שהתוכנית ברמה ירודה מינוס. היום אני בטוחה בזה. האי כל כך יפה ויש בו כל כך הרבה דברים מענינים לעשות. אבל הם ביזבזו חצי תוכנית על הלורו פארק (שהוא באמת מדהים אבל חבל לבזבז עליו כל כך הרבה זמן מהתוכנית) ועל הקרב חרבות הדבילי ההוא. במקום זה היו צריכים להראות את הנופים המדהימים שסביב הר הטיידה. ואם כבר מפיקים תוכנית ומשקיעים בה כל כך הרבה כסף, אז היו צריכים לנסות להגיע למחרת להר ולעלות בכל זאת. איך ייתכן שתוכנית שעוסקת בטנריף לא תראה את הנוף שנשקף מההר המדהים הזה??? ומה עם העיר פוארטו דה לה קורז? לא שוה איזה תמונונת קטנה? והעיר שמעל עמק אורוטבה - איך אפשר לא לצלם? במקום זה הם צילמו איזו כנסייה טיפשית. כאילו שמישהו נוסע לטנריף כדי לראות כנסיות (בשביל זה נוסעים לאיטליה, לא?). בקיצור, התוכנית
ואני לא הייתי נוסעת לשם אם הייתי רואה את התוכנית הזאת לפני הנסיעה. וסליחה על ההשתפכות, אבל התוכנית הזאת מעצבנת אותי

הילית*

New member
מסכימה איתך. הם בעיקר בזבזו

את הזמן על הגוף הפיצוצי של מירי הוהדנה. כולנו יודעים שיש לה גוף פיצוץ וכולם מקנאים בה אבל .... עד איזה רמה אפשר לרדת בשביל רייטינג. ממש תת רמה.

אתי@

New member
איך שכחתי? עוד 5 דקות הם ביזבזו

על מדידת בגדי ים...
הם לא מבינים שאנחנו לא רוצות לראות את זה

למעלה