איזה יום נורא.

איזה יום נורא.

בבוקר כשהתעוררתי, ידעתי, היום זה לא היום שלי. הגב כאב, הראש הלם, במקום להשאר לרבוץ במיטה, כפי שהלב ציווה, עשיתי מאמץ, קמתי עם חשש, לעמל יום חדש. כשנכנסתי לשירותים, נטרקה הדלת הישר בפנים. התופפתי להרים הסבון, התרוממתי ישר לתוך דלת הארון. הדם החל לטפטף מראשי, הישר לריצפה מתחתי ואני המומה, עומדת, מביטה. אספתי עשתונותיי, אימצתי כוחותיי, החלטתי, בשיגרה ממשיכה. רק כשהגעתי למכונית, נזכרתי,המפתח נשכח על הכוננית. כשרציתי הביתה לחזור, הסתבר הדלת ננעלה. השכנה הגיעה לעזרה, איש מקצוע, הזמינה, לפתור הבעיה. סוף סוף יצאתי לדרי, התיק עם הדוחות נשאר על שולחן ביתי. החלטתי לא להתעצל, לחזור, בלי לוותר ואז עליתי על מסמר עובר אורח,את הפנצ`ר תיקן. הגעתי לעבודה, באיחור של שעה. הפגישות נדחו, הפונים זעמו. לחייך כבר לא חייכתי, שהיום יעבור התפללתי. ואז צלצול מהמורה ביתה `` הבן החליק, קיבל מה, בואי מיד לטפל ביד השבורה`` במרפאה היד גובסה, רק הביתה-היתה ההחלטה. כשישבתי סוף סוף בשלווה, לוגמת וס תה מהבילה, נשמעה דפיקה, בדלת עמדה איזו דודה רחוקה באה לביקור- ממש הפתעה. בערב, כשקרסתי למיטה הבנתי, אינטואיציה זו ברכה ומי שכמוני מתעלם מקיומה התוצאה תהיה מין יום זה נורא.

טוליפ.

New member
ברררררררררררר..........

כמי שחווה ימים ,לעיתים אפילו תקופה נחסית כזאת,עשית לי צמרמורת,בררררר..

שרי42

New member
אז קודם ברכות על הזכיה

למקרא השורות לא יכולתי שלא להתגלגל מצחוק, ימים שכאלה לא פוסחים כנראה על אף אחד. ועל זה סבתא שלי אומרת : יום טוב רואים מהבוקר

ביום כזה יקירה

צריך בכלל לא לצאת מהמטה להתכסות בחושך את השמיכה למשוך עד מעל הראש ולקוות שאם יפול עלינו שם משהו זה יהיה... שששששש זו היתה התערבות הצנזורה

אפרת.א

New member
פשושה , ביום שכזה....

ביום שכזה - עוצמים ת`עיניים חזק חזק, לא רואים או שומעים ת`מבזק, לא עושים כל מאמץ, לא זזים , לא נושמים, ת`ראש לא מרימים! רק העיניים ככה , קצת - מציצים חריצונציק קטנטן מבעד ``לתריסים`` (ריסים) השתגעת? -מתכופפים??? איך שכחת - יש משקופים יש דלתות ארון פתוחים... כשאת הראש הרמת ילדה, נשמנו לרווחה - איזו מכה - מה מכה - גם לא שריטה לא , לא דם, זו רק...נחמה הכינה:) מי נוסע במכונית? הגזמת גבירתי - לוקחים מונית. סוף סוף ציפורת דרור לשם מה הביתה לחזור? את הילד משאירים לטיפולם של המורים. לאחות מצלצלים - רק להיות בעניינים להראות ש...מתעניינם. אחרת לא יפה...עוד יחשבו ש... שששששששש -טוב , די, לא נגלה:) ולבסוף - איזו תעוזה - את חצופה, לשתות תה הביל את גם רוצה?? לא הגזמת קצת - סופגנייה? גם בוכה וגם זוכה? וואללה יופי - די אישה יאללה חזרה אל המיטה! ובכלל - חייכי לאאאאאאאאאאאאא - בלי חיוך את הפה סגרי... אנא - לא , אל תחייכי אמא`לה יו, נבהלתי, הפחדת אותי:) סתםםםםםםםםםם יפה שלי: זו מצלמה נסתרת אחלה יום - באה לסרט? מממממממממווווווווואאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההה

רק לקרוא את תגובתך

וכבר צחוק מתגלגל בוקע. איזה שיר חמוד! מתגעגעת אלייך. נשיקהההההההה חיבוקקקקקקקקקק

למעלה