איזה יום נפלא

איזה יום נפלא ../images/Emo42.gif

ממש כיף בחוץ. סוף סוף הצלחתי למצא זמן לשחות היום אחרי שהצלחתי לשאוב חלב.
עודד שיחק עם תינוקי בדשא ואושרי סוף סוף היה בעגלה. אני כבר רוצה לקנות לו טיולון כי האגלה שלנו לא נכנסת לאוטו וכך לעולם אני אמשיך לסחוב אותו במנשא, ובגיל 29 אראה כמו סבתא יוכבד. ניסיתי להתקשר לבתי חולים בירושלים כדי לשלוח להם פקס עם הפלייר אבל במרפאות האורטופדיות לא שמעו על ק"פ. כך שאני די במבוא סתום. אנסה שוב מחר אולי יענה מישהו קצת יותר מבין? תהנו מהיום המקסים הזה חיבוקים עידית

באמת נשמע כיף.

את יודעת, כשהיה יריד בעזריאלי של אמהות ותינוקות, לא זוכרת איך קוראים לזה, מכרו שם מין מושב כזה, לילד שכבר יושב, לא מתאים עדיין לאושרי אבל רק לידיעה, זה נכרך סביב ההורה כמו חגורה ובסופו יש מושב להושיב את הילד ניסיתי את זה, נראה לי שזה יכול למנוע כאבי גב רבים במיוחד עם ילד כמו שלי..., שיהיה בריא. נחמד אבל עולה יקר, לא זוכרת כמה, אבל בגלל זה לא קניתי. המשך יום נעים אורית

ע ג ל ה

חוץ מללמד את אושרי להגיד "א מ א" אני מנסנ ללמד אותו להיות בעגלה. יש לנו שני מנשאים (אחד שלא התאים עם הDDB) וכבר אין לי גב, לא יודעת מזה גב! מסכנה אמא שלי שיום אחרי הלידה שלחתי אותה בהיסטריה לקנות עגלה... עכשיו אני רוצה טיולון. מקווה שאושרי יסכים לשבת בו , ושהטיולון יכנס לאוטו ולמחסן בלי בעיות- לא כמו העגלה... כי יהיה נחמד להכיר שוב את הגב

למה שלא יסכים לשבת בטיולון?

אצלי הם היו בטיולון מגיל 3-4 חודשים. שנאתי את העגלה הרגילה המסורבלת ומנשא עשה לי כאב גב. אבל בד"כ הם מאוד אוהבים לטייל בטיולון. לא נראה לי שתהיה לך בעיה. רק זכרי לרפד את המושב כי הברגים של הנעליים שוחקים את הריפוד.

למעלה