איזה יום עבודה כיפי היה לי...

איזה יום עבודה כיפי היה לי...../images/Emo13.gif

כן כן, אני יודעת שזה לא מסתדר טוב באותו מישפט - כיף ועבודה, אבל זה קורה...
בהתחלה סתם ניקיתי, אבל אחרי איזה חצי שעה הייתי צריכה ללכת להדפיס את הרשימות המעצבנות האלו, של כל הילדים בגדוד עם כתובות וטלפונים ומספרי ת.ז בישביל המיפקד המטומטם הזה... אז אני יושבת לי בסבבה במזגן (טוב נו, מאוורר) עם כוס קולה לידי (בעצם זה היה פטל) עם רגליים על השולחן (כן בטח, חסר לי שהמרכז ייכנס וייראה את זה) ומקלידה להנאתי (ממש...) את מיספרי תעודות הזהות של כל החניכים הפוטנציאלים בשבט (ויש הרבה כאלו...) נכון כיף??? וכמובן שלא סיימתי הכל, אז עכשיו אני צריכה להתחיל להקליד בבית את כל המיספרים המעצבים האלו שתמיד מיתבלבלים בעיינים ועושים כאב ראש... ומחר מיצעד האהבה!!! אתם באים??? היה שווה שהוא יהיה רק בישביל לקבל שיחרור מיום עבודה...
נועה.

חחחחח....

זה מזכיר לי... אתמול סחבנו את המזרונים מהמתנ"ס לשבט (בגלל שהבאנו אותם לפארק קופים שעשינו בהפנינג חוגים)... בקיצור אני סחבתי עם איזה ילד אחד מזרון ואז באמצע הדרך בלי הודעה מוקדמת הוא מחליט לעזוב את המזרון כל הכובד של מזרון קפיצים זוגי היה על הציפורן שלי כל הציפורן שלי הסתובבה ונשברה ונהיה לי שט"ד פנימי בתוך הציפורן (כן קצת מושפעת ממד"א- שאם לא אמרתי לכם התקבלתי עברתי את 2 המבחנים בהצלחה איזה כלה אני!) מחר מצעד האהבה? חחחח... בכלל לא ידעתי... כל מי שהולך... תהנו! =)

אאאאאאה.....

אני כבר בכיתה הרביעית עם השמות האלו... וזה ממש מעצבן!!! לכל ילד ברוך ה´ יש כ"כ הרבה פרטים... שם, שם משפחה, טלפון, כתובת, תאריך לידה והכי גרוע מספר תעודת זהות... למה ילד צריך את כל זה?!?!?!?! כבר התייבש לי המוח מכל המיספרים האלו..... בקצב הזה ניראה לי שגם אם יעירו אותי באמצע הלילה אני אתחיל לדקלם מספרי ת.ז של חניכים...
נועה. נועה.

חחחחחחח....

ולמשהו קצת שונה... אתמול הלכתי לישון ב9 בבוקר אחרי שלא ישנתי כל הלילה (היתה מסיבה לחברה שלי) ואז בארבע בצהוריים מתקשר אליי המרכז הדרכה שלנו ומעיר אותי... מסתבר שהשבט שלנו התנדב לחלק ספרים לכל הילדים שעולים לכיתות ז´ וא´ בכל הגבעה טוב, אני לא רציתי לבוא רציתי להמשיך לישון והוא שעה מתווכח איתי (זה היה משעשע ביותר) בכל מקרה אחרי איזה רבע שעה שאנחנו מתוכחים הסכמתי לבוא קמתי כמו איזה מסוממת שמתי חאקי והגעתי למתנס ואז אני מגלה שאני צריכה לעשות עם עוד חברה שלי 4 רחובות מאזה ארוכים ומאאאזה רחוקים אבל אמרתי טוב בסדר אבל אז אני מגלה שכל ספר שוקל משהו כמו 7 קילו וכל זה אני צריכה לסחוב... זה היה ממש סיוט וסיימנו עם זה רק בשבע בערב... אחרי זה חזרתי הביתה הלכתי לישון וקמתי בשתיים עשרה בלילה ואז לא הצלחתי להרדם אז הלכתי למסיבה חזרתי בשלוש וחצי לפנות בוקר וקמתי בדיוק עכשיו נכון חיים מרתקים יש לי?

למעלה