איזה יום שמח לי היום!!!!

איזה יום שמח לי היום!!!! ../images/Emo168.gif

טוב קודם כל, היום הייתי במתנ"ס משלוש בצהריים לחזרות לקראת ההופעה השניה של הלהקה שלנו, וההופעה הייתה מדדדדההיייממממהההההה ממש ממש ממש ממש טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקיבלנו מלא מלא מחמאות והיה ענק, פתחנו עם שיר שלנו שנקרא "כמה עוד אפשר" וממנו עשינו מן מעבר מגניב כזה לפיוטה, ואחר כך עשינו את השיר "אחלום לנצח" של מופע הארנבות ולאחר מכן עשינו קטע שהוא רק שלי ושל דיניאל, המתופף, וזה קטע רוק כבד שאני הלחנתי וחיברנו אותו ביחד עם in boom ו- smells like teens spirit , של נירוונה והיה ענננננקקקקקקק אחר כך אמרתי לכולם לבוא אליי ולעוד כמה חברים ולכל חברי הלהקה שלנו, ועשינו מן מסיבה בבית עם פוגואים ובלגן!!! וניצלנו את זה שההורים שלי לא בבית..., והיה ענק ועד עכשיו העצמו שלי שבורות אבל היה כככככייייףףף ובנוסף, גם חיי האהבה שלי היום פרחו להם, היום אני וחברתי התנשקנו...
והיה כל כך כיף!!!!!! תודה שקראתם עד לפה.., הגיבו נא לי

אפשר לשאול שאלה תמימה?..../images/Emo118.gif

מה הרעיון בלהקה ששרה ומנגנת שירים של אחרים?

i love INDIANA

New member
למה? מה רע? דווקא....

זה יכול להיות פצצה.... אם הם מופיעים טוב ומבצעים את השירים טוב אז הם יכולים גם להלחין ולהמציא מחרוזות וביצועים שונים של השירים... זה יכול להיות דווקא בן זונה.....

אז ככה.. ../images/Emo168.gif

אם נעשה רק שירים שלנו, אז נוכל בעצם להכיר אותם ככה לאחרים, אך בגלל שהם גם לא מכירים אותם אז הם השתעממו, א\ז בעצם אנחנו נותים להם לשמוע שירים מוכרים בביצועים שלנו אבל..., וככה הם מכיריםפ וקופצנים יותר.., ומדיי פעם מכניסים שירים שלנו....

למעלה